2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
hiç olmasamıydı demedim ama nötr üm hislerim tuhaf. olsun üzülme hamiilelikten hormonlar tavan
eşinde çok sinirlenmiştir öyle düşün.
sinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak

hayırlısı cnm korkutmuşum 3 riskli genelde
Bu biraz da annenin yapısıyla ilgili galiba canım. Bir akrabamız 5.sezaryenini yaptı geçenlerde. En büyüğü 15 falandır çocuklarının diğerleri 2-3 sene arayla yaptı. 3.de sormuştu yapın uygun yapabilirsin demişti doktoru. Bu doğumundan sonra doktor daha düşünme demiş.

Bebeğin üzerinden sakın böyle şeyler yapma.Allahın gücüne gider.Şakan tribin gerçeğe döner allah korusun

bilmiyorum cnm beni şimdiden korku şartı doktorda 3 riskli dedi zaten tüplerimi bağlarısın sanirim 9sene gecdi benim

Bebeğin üzerinden sakın böyle şeyler yapma.Allahın gücüne gider.Şakan tribin gerçeğe döner allah korusun
yaa allah göstermesin dee oda keşke olmasaydı dedi o kadar zoruma gitti ki olmamamasını hayal etsin istiyorum o laf ağzından çıktıysa ceremesini çeksin

Erkekler gerçekten düşüncesiz canım ben hep diyorum ki tamam doğurmasınlar ama kadına yüklenen tüm hormonlar onlara da yüklense çektiğimiz ağrılardan bulantılardan aynı eşdeğer de onlar da yaşasa keşke

yapma cnm bugün kandil başka tuelu
5 yasinda kizim.oglumda dogdu vefat etti
Allah rahmet eylesin cnm birdaha evlat acısı görme Allah bizlerede yasatmasin

canım doktor ikiz dedi basda daha sonra kalp atışı yoktu tek şuan da
yaa onu kaçırmışım canım hakkında hayırlısı olsun
canım aç karna kustuysan mide safrası çıkmıştır telaş yapma

yaa allah göstermesin dee oda keşke olmasaydı dedi o kadar zoruma gitti ki olmamamasını hayal etsin istiyorum o laf ağzından çıktıysa ceremesini çeksin
Boşver sen canım,o patavatsizlik etti diye aynı yoldan gitme.Allah bebeklerimizi korusun

takma kafana cnm boşuna stres yapma

Bebeğin üzerinden kimseyi korkutma bence. Hele hele yapamayacağın birşeyle sakın yapma lütfen.

:):) söyle bakalım aynen kırıcı olmuş hoş deil bende nazar ediyorum genelde kendimi

Bana
Bana aç karna gel dedi

evet ben yaşamadım mesela kasığımda ağrı son bi ay zorlandım ben 7 aylıkken 10 saate yola tatile gittim :)
inş bu bebektede sağlıkla kolay geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…