- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnm sanirim kanama alani var pihtilasma olsn biraz diye..bnm daha onceden kaybim yk hic hamile kalamamistm pihtilasma sorunu varmi ykmu bilmiyrz yani tup bebek tedavisi goren herkese veriyolar..bndede bole bi sikinti olunca kestiİğneyi neden biraktirdi doktor?
5 yasinda kizim.oglumda dogdu vefat ettikaç yaşında cocuklarin
sinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacakhiç olmasamıydı demedim ama nötr üm hislerim tuhaf. olsun üzülme hamiilelikten hormonlar tavan
eşinde çok sinirlenmiştir öyle düşün.
Bu biraz da annenin yapısıyla ilgili galiba canım. Bir akrabamız 5.sezaryenini yaptı geçenlerde. En büyüğü 15 falandır çocuklarının diğerleri 2-3 sene arayla yaptı. 3.de sormuştu yapın uygun yapabilirsin demişti doktoru. Bu doğumundan sonra doktor daha düşünme demiş.hayırlısı cnm korkutmuşum 3 riskli genelde
Bebeğin üzerinden sakın böyle şeyler yapma.Allahın gücüne gider.Şakan tribin gerçeğe döner allah korusunsinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
bilmiyorum cnm beni şimdiden korku şartı doktorda 3 riskli dedi zaten tüplerimi bağlarısın sanirim 9sene gecdi benimBu biraz da annenin yapısıyla ilgili galiba canım. Bir akrabamız 5.sezaryenini yaptı geçenlerde. En büyüğü 15 falandır çocuklarının diğerleri 2-3 sene arayla yaptı. 3.de sormuştu yapın uygun yapabilirsin demişti doktoru. Bu doğumundan sonra doktor daha düşünme demiş.
Baya da geçmiş üstünden ya. Yok inş bişey olmaz canım. Ama bi doktora daha görünsen belki şimdiki doktorun biraz abartıyodur.bilmiyorum cnm beni şimdiden korku şartı doktorda 3 riskli dedi zaten tüplerimi bağlarısın sanirim 9sene gecdi benim
yaa allah göstermesin dee oda keşke olmasaydı dedi o kadar zoruma gitti ki olmamamasını hayal etsin istiyorum o laf ağzından çıktıysa ceremesini çeksinBebeğin üzerinden sakın böyle şeyler yapma.Allahın gücüne gider.Şakan tribin gerçeğe döner allah korusun
Erkekler gerçekten düşüncesiz canım ben hep diyorum ki tamam doğurmasınlar ama kadına yüklenen tüm hormonlar onlara da yüklense çektiğimiz ağrılardan bulantılardan aynı eşdeğer de onlar da yaşasa keşkesinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
yapma cnm bugün kandil başka tuelusinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
Allah rahmet eylesin cnm birdaha evlat acısı görme Allah bizlerede yasatmasin5 yasinda kizim.oglumda dogdu vefat etti
yaa onu kaçırmışım canım hakkında hayırlısı olsuncanım doktor ikiz dedi basda daha sonra kalp atışı yoktu tek şuan da
canım aç karna kustuysan mide safrası çıkmıştır telaş yapmaKızlar hayırlı kandiller hepinize ben 12+3 deyim bu güne kadar hiç istifra etmedim kokulara hassasiyetim vardı sadece ama bu gün ilk defa uyandım ve istifra ettim afedersiniz sapsarı ve zehir gibiydi korkuyorum açıkçası hala da midem bulanıyor bu durum normal mi sizce doktora gitmelimiyim
Boşver sen canım,o patavatsizlik etti diye aynı yoldan gitme.Allah bebeklerimizi korusunyaa allah göstermesin dee oda keşke olmasaydı dedi o kadar zoruma gitti ki olmamamasını hayal etsin istiyorum o laf ağzından çıktıysa ceremesini çeksin
takma kafana cnm boşuna stres yapmasinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
Bebeğin üzerinden kimseyi korkutma bence. Hele hele yapamayacağın birşeyle sakın yapma lütfen.sinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
aynen canım alıştırma işte bizede :)Oyleymis kuzum okudukca gordum sipalar simdiden hazirlik mi yapiyo ne :)
:):) söyle bakalım aynen kırıcı olmuş hoş deil bende nazar ediyorum genelde kendimisinirlenmemesi lazımdı ama hâlâ küsüm konuşmuyorum hayattan soğudum resmen bu aralar çok iyiyiz diye diye nazar ettim kendimize yaa çok inanırım nazara bide bugün doktor kontrolü var giderken korkutacam biraz doktora aldıracağımı söyleyecem diyecem bakalım ne yapacak
ay süperrrr :)Benim kıza yaptım yuvarlak çizdi,şimdi bebeğime yaptım ileri geri gidip geldi.3.olursa ne olur diye denedim,durdu hareket etmedi
Bana aç karna gel dediKızlar selam. Bir şey sormak istiyorum. Yarın tahlillerimi yapmaya gideceğim idrar ve kan. Aç olmak gerekiyor mu? Ilk verdiğim testlerde öyle bir durum yoktu. Meal ettim bunda. Aç olarak asla gidemem. Sabah kalkınca çok aç oluyorum.
evet ben yaşamadım mesela kasığımda ağrı son bi ay zorlandım ben 7 aylıkken 10 saate yola tatile gittim :)Evet bende erken başladı ben aylardır çekiyorum bu acıyı tabiki hevesinizi kırmayın herkezde olacak diye birşey yok herkezin belirtileri farklı.ayrıca ne çekerseniz çekin hamilelik çok güzel bir süreç bebeğinizi hissetmeye başladığınızda herşey daha keyifli oluyor :)
Ne yazdı?sağlık ocağına gittim ilaç yazdı ama güvenemedim ihlamurla iyi olurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?