2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bulantılar için zencefili sufalan tavsiye ediyorlar. Bileniniz var mı? Ilaç içmektense daha iyi olur zencefilli su . Denemek ıstiyorum

Internetten de okudum kızlar. Kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorsanız uzmana sorun diyor. Ben kullanıyorum. Doktora sormadan kullanmayayım...

Benim kıza yaptım yuvarlak çizdi,şimdi bebeğime yaptım ileri geri gidip geldi.3.olursa ne olur diye denedim,durdu hareket etmedi

C
Bnm tup bebek oldugu icin ayni dr.a devam ediyrm kahve akintilarimdan dolayi birakmak istemedim 400 tl
Canım benim tüp bebek diil ama özele gidiyorum. 350tl ama bizi 3 hafta içinde 5 kere cagırdı ve sadece 1 muayene parası aldı. Ben cok memnunum doktorumdan. Sen de memnunsan parayı hic düşünme.

kızlar çocuklardan grip bulaştı fena oldum ıhlamur içsin ama ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim

Kızlar bulantılar için zencefili sufalan tavsiye ediyorlar. Bileniniz var mı? Ilaç içmektense daha iyi olur zencefilli su . Denemek ıstiyorum
Dene canım, zencefilli şeker de cok iyi geliyor diyorlar, ben limon yiyorum veya limon damlatıyorum agzıma. Kesiyor bulantımı.

Internetten de okudum kızlar. Kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorsanız uzmana sorun diyor. Ben kullanıyorum. Doktora sormadan kullanmayayım...
Aaaa hic bilmiyordum. Canım az miktarda limon dene. 3-4 damla sık agzına. Bana iyi geliyor.

Ya bazen çok iyi yemek yiyorum canim inan doymuyorum bile ama bazı günler ağzıma tek bir lokma alamıyorum. Allahtan yemek yemesem de hep meyve yiyorum bolca.
benimde öyle olmaya başladı canım yaa anlamıyorum ilk çocukta hiç bulantım yoktu şimdi 3 5 gündür var ve her geçen gün artıyo sanki midem bulanmadığı zamanlarda da çok obur
Hiç öyle düşünme canım.Su akacak yolunu bulacak Allah’ın izniyle.biz bile şaşırıcaz kaç yaşındaydı oğlun?
3 yaşında kuzum yaa inşallah dediğin gibi olur birbirlerini çok sevsinler çok düşkün olsunlar istiyorum
Canım bende açmak okuyorum yazılanları Benin’de ekler misin?
Yaşım bugün itibari ile 27:)
İstanbul’dayım
İlk gebeliğim
9 haftamın içerisindeyim
doğumgünün kutlu olsun bugün sanırım

cnm zaten sen bırakma benim kuzenim 500tp 7sene sonra oldu tüp bebek 3denemesi herşey para değil önemli olan bebeğimiz o bendede var yat dinlen diyor seninki ne diyor
Cnm ilk 3 ay gider birakirim diyodum ama sanki devam edicem..para mevzusu olunca ole yazdm bnde :) bnmkide rapor verdi 10 gundur yatiyordum bi 10 gun daha verdi yatiyrm bol bol cnm..kan sulandirici igne kullaniyordum onu biraktirdi sanki azaldi dunden beri kahve akintim...insalah boyle kesilir gider..progestana devam ve yaticaksin baska aciklamasi yk dedi kisacasi cnm

İğneyi neden biraktirdi doktor?

Neden böyle bişey dedi derken kötü bişey demedim ki kızlar sorunlar dertler hep oluyor dedim mafolcanız demedim siz niye fenalara çektiniz bende onu anlamadım
Yolun başındasınız dertler artacak dediniz ya şimdi biz zaten henüz riskli dönemi atlatmış değiliz,endişelerimiz var, midemiz bulanıyor,hasta gibiyiz kafamızı kaldıramıyoruz. İnsan iyi şeyler duymak istiyor. Sizde ortada hiçbişey yokken gelip böyle deyince anlam veremedim. Niyetim sizi kırmak değil, daha pozitif olacağınız sağlıklı günler dilerim.

cnm ben kadin bir doktora gidiyordum bana ağızdan progestan verdi çok kötü oldum sonra oğlumu dogum yaptıran doktoru buldum internetten ondan çok memnunum bana fitil olarak kullan coraspirin yazdı sabah iç dedi ama neden yazdığını söylemedi şuan rahatım birde grip oldum üstüne tam yat

C

Canım benim tüp bebek diil ama özele gidiyorum. 350tl ama bizi 3 hafta içinde 5 kere cagırdı ve sadece 1 muayene parası aldı. Ben cok memnunum doktorumdan. Sen de memnunsan parayı hic düşünme.
Yk kuzum kizlar seninki iyimis bnmki su kdr diince bnde yazdm bn bu kdr veriym sukretsinler diye :))) yksa evlat icin hic bisi umrumda degl :) sukur calisiyrz hallederiz bir sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…