2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ah ben neler çekiyorum. Halk eğitimi merkezindeyim sigortalar ay sonu ödemeler. En ufak bi hata götürmeyen işlerle meşgulüm. Mide bulantılarıma reflü de eşlik edince koşa koşa lavaboya gitmelerim yok mu anlatamam. Allahım en kısa sürede yardımcımız olsun inşallah

Allah kolaylık versin canım valla iyi dayanıyorsun.

Allah kolaylık versin canım valla iyi dayanıyorsun.
Her zorlukla birlikte bir kolaylık nasip ediyor Allahım. Mesela tam mide bulantımın aşırı olduğu gün odama pek insan uğramıyor odayı rahat terkediyorum. Kendimi daha iyi hissettiğim zaman da odamdan insan eksik olmuyor. Hep diyorum Allahım sen çok büyüksün beni insanların önünde perişan etmiyorsun diyorum

Bugün Allahın izniyle 12 haftayı bitiriyoruz darısı herkesin başına inşllah
En çokta sadece 500 gram aldığıma seviniyorum,inşllah ilk 5 ayı sadece 3 kilo ile kapatabilirim...
Tabi karnıma bakarsan sanki 5 kilo almış gibiyim ama genişleyen rahim diye kendimi avutuyorum

Oyy cnm bnmm saglikla kucaklarimiza aldigimiz gunleri de goruruz insallah masaallah size saglikla buyusun minikler insallah

Kızlar burun kemiği,ense ölçümü yaptıran var mı?12.haftadaki arkadaşlara soruyorum özellikle..Sonuçları paylaşın bizimle de

Kizlar oksapar ben de kullaniyorum hep koodan yaptiriyorum esime bi zarari yok demi
Bende koldan yaptırıyorum doktor öyle dedi diye bir kere şişlik ve morarma dışında bişey olmadı yarın doktora gidince sorcam göbekten yada bacaktan yapabilir miyim diye düzenli yaptırılması lazımmış eşimin çalışma saatleri düzensiz

Benim doktorum da özellikle göbekten diyor önceki gebeliğimde de Doğuma kadar göbek dedi etkisini göbekten daha iyi gösteriyormuş

Benim doktorum da özellikle göbekten diyor önceki gebeliğimde de Doğuma kadar göbek dedi etkisini göbekten daha iyi gösteriyormuş
Doğrudur ama benim derdim düzenli yapılması açısından kendim yapabileyim canım peki sana tahlil yaptırıp öyle mi verdi benim ki önlem amaçlı zararı yok bebeğin kalbi beslensin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…