Hadi bende 2 yıldır burdayım gelin geldim:)Ayy keşke yaa gerçekten 2 yıldır burdayım hala tam olarak alışamadım.
Sen iyiymişsin bence174 boy kilo 74
İri tipliyim canım kiloyu üstten alıyorum o yüzden hoş değilSen iyiymişsin bence
Bende her yerden alıyorum göğüslerim ve kalçam kocaman olduİri tipliyim canım kiloyu üstten alıyorum o yüzden hoş değil
Benim de branşım sınıf öğretmeni. Şu an müdür yardımcısıyımBende sınıf öğretmeniyim canımevet bende şimdiden iki kilo almışım durduramıyorum ki kendimi hemen acıkıyorum
Evet bu özelliğimiz de aynı. Hele masa başı çalışınca bu sene çok kilo aldım şimdidenBende her yerden alıyorum göğüslerim ve kalçam kocaman oldu
Sebogelin mide yanması için karpuz cok iyiymiş. 1 haftadır canım karpuz istiyordu az önce eşim pazardan almış getirdi. Dedim internetten bir bakıyım zararı vb var mı... aksine mide ve yemek borusu yanmasına cok iyi geliyormuş.
Aaa ne güzel meslektaşızBenim de branşım sınıf öğretmeni. Şu an müdür yardımcısıyım
Canım bende halsizlikten çok kalkmıyorum masadan konuları da bitirmiştim artık bol bol projeksiyondan tekrar yapıyorum sürekli oturduğum için de kilo alıyorumEvet bu özelliğimiz de aynı. Hele masa başı çalışınca bu sene çok kilo aldım şimdiden
Canım ne güzelmiş senin de mesleğin bir arkadaşım da peyzaj mimarı ondan biliyorum olsun hamilelikte iş almaman daha doğru bol bol dinlenmelsin bizim en azından oturarakta yapılıyo işimizKızlar ne güzel öğretmenmişsiniz. Ben peyzaj mimarıyım ve genelde sahada calısıyorum. Kendi işim. Düşük riskim olduğu için iş de almıyorum çalışamayacagım için
Kendi işin olması daha güzel ama. Böyle stresler çok. Ben bu haftalarda çok sıkıntı yaşadım.Kızlar ne güzel öğretmenmişsiniz. Ben peyzaj mimarıyım ve genelde sahada calısıyorum. Kendi işim. Düşük riskim olduğu için iş de almıyorum çalışamayacagım için
Evet canım ben de şimdilik dinleniyorum. Bir kaç proje işim var onları bile yapamadım bilgisayar başında konsantre olamıyorum heralde hormonlardan... kafamı veremiyorum ama 2-3 gundur sanki daha iyiyim. Hamileliğimizin keyifli haftalarına dogru ilerliyoruz. Az kaldı inşallah.Canım ne güzelmiş senin de mesleğin bir arkadaşım da peyzaj mimarı ondan biliyorum olsun hamilelikte iş almaman daha doğru bol bol dinlenmelsin bizim en azından oturarakta yapılıyo işimiz☺
Oy kıyamam yaKendi işin olması daha güzel ama. Böyle stresler çok. Ben bu haftalarda çok sıkıntı yaşadım.
bende momfort kullandım çokta memnundum yenidoğan aparatını kullanamadım ama çok rahatsız oldum ikinci için bi sling almayı düşünüyorum 6 7 aya kadar onu kullanırım.Merhaba kızlar bazı ben kızıma hamileliğimde mustelanın çatlak kremini düzenli olarak kullandım ama yinede çatladım baya bence çatlamak genetik yani vazelin süren bi insan çatlamayabilir en iyi kremi süren birisi mesela liearac eğer annesi çatlamışsa çatlar diye düşünüyorum kanguru olarak kızımda momfortbaby kullandım yenidoğan aparatını da aldım ama keşke almasaymışım pek kullanamadım kangruru ergonomik olmalı birkaç marka önerebilirim momfotrtbaby ergobaby solomombaby bunlar bildiklerim. Bu arada bende feci bir iştah var bi saat arayla sanki saatlerdir hiçbir şey yememişim gibi açlık krizine giriyorum atıştırmalıklar da kesmiyo doktoruma bu durumumu anlatacağım.
benim kendimi bildim bileli öyle maalesefKızlar benim derim çok dökülüyor. Hele bacaklarım pütür pütür dökülüyor. Taytlarim bembeyaz oluyor. Kollarımda da başlıyor dökülme ama o kadar değil. Ama bacaklarım çok fena. Su da içiyorum ama erki etmiyor galiba. Benim gibi olan var mı? Nemlendirici de kullanmak istemiyorum en azından 3 ay
iran karpuzu ilaçlımı oluyodur acaba ya değilse yenebilir aslında ben aldım geçen ama pek tatlı değildi adana karpuzu ne zaman çıkıyo acaba diyarbakırda karpuzuyla ünlü de ağustos eylülde ancak çıkıyoYa benimde canım istiyor ama istanbuldaki karpuzlar iran karpuzu kuzum ya eşim yemesen daha iyi olur dedi yerlisini de getirmiyolarmış bu aylarda almadık öyle. Mevsimi yerli karpuzu bekliyorum dört gözleYanmaya da iyi geliyosa yazın bol bol yiyelim miss
Aynen şu ilk trimester ı bi tamamlasak sağ salim benim yarın dr randevum var inşallah her şey yolundadırEvet canım ben de şimdilik dinleniyorum. Bir kaç proje işim var onları bile yapamadım bilgisayar başında konsantre olamıyorum heralde hormonlardan... kafamı veremiyorum ama 2-3 gundur sanki daha iyiyim. Hamileliğimizin keyifli haftalarına dogru ilerliyoruz. Az kaldı inşallah.
Bende momfort dan çok memnundum canım hiç yıpranmadı kısmet olursa ikinciye de kullanacağımbende momfort kullandım çokta memnundum yenidoğan aparatını kullanamadım ama çok rahatsız oldum ikinci için bi sling almayı düşünüyorum 6 7 aya kadar onu kullanırım.
benim kendimi bildim bileli öyle maalesefo kadar kuru cildim ve enteresan bir şekilde çatlamıyorum
iran karpuzu ilaçlımı oluyodur acaba ya değilse yenebilir aslında ben aldım geçen ama pek tatlı değildi adana karpuzu ne zaman çıkıyo acaba diyarbakırda karpuzuyla ünlü de ağustos eylülde ancak çıkıyo
Allah kolaylık versin canım. 1 aya kalmaz geçecek inş risk de bu sıkıntılarda sonra daha rahat olursun inşKızlar ne güzel öğretmenmişsiniz. Ben peyzaj mimarıyım ve genelde sahada calısıyorum. Kendi işim. Düşük riskim olduğu için iş de almıyorum çalışamayacagım için
Evet çok böcek ilacı kullanıyorlarmış hatta bikaç ülkeye ithal etmek istemişlerdi hepsi geri yollanmıştı. Olması gerekenden çok fazla ilaç kalıntısı olduğundan yollanmış. Yerli karpuz haziranda başlıyormuşbende momfort kullandım çokta memnundum yenidoğan aparatını kullanamadım ama çok rahatsız oldum ikinci için bi sling almayı düşünüyorum 6 7 aya kadar onu kullanırım.
benim kendimi bildim bileli öyle maalesefo kadar kuru cildim ve enteresan bir şekilde çatlamıyorum
iran karpuzu ilaçlımı oluyodur acaba ya değilse yenebilir aslında ben aldım geçen ama pek tatlı değildi adana karpuzu ne zaman çıkıyo acaba diyarbakırda karpuzuyla ünlü de ağustos eylülde ancak çıkıyo
Güzel haberle gel inşAynen şu ilk trimester ı bi tamamlasak sağ salim benim yarın dr randevum var inşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?