2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benimde canım karpuz istedi bi tek
2 gündür yiyorum
Mideme benim de çok iyi geldi
Sulu sulu iyi gidiyo

Evet bu özelliğimiz de aynı. Hele masa başı çalışınca bu sene çok kilo aldım şimdiden
Canım bende halsizlikten çok kalkmıyorum masadan konuları da bitirmiştim artık bol bol projeksiyondan tekrar yapıyorum sürekli oturduğum için de kilo alıyorum

Kızlar ne güzel öğretmenmişsiniz. Ben peyzaj mimarıyım ve genelde sahada calısıyorum. Kendi işim. Düşük riskim olduğu için iş de almıyorum çalışamayacagım için

Kızlar ne güzel öğretmenmişsiniz. Ben peyzaj mimarıyım ve genelde sahada calısıyorum. Kendi işim. Düşük riskim olduğu için iş de almıyorum çalışamayacagım için
Canım ne güzelmiş senin de mesleğin bir arkadaşım da peyzaj mimarı ondan biliyorum olsun hamilelikte iş almaman daha doğru bol bol dinlenmelsin bizim en azından oturarakta yapılıyo işimiz

Kendi işin olması daha güzel ama. Böyle stresler çok. Ben bu haftalarda çok sıkıntı yaşadım.

Canım ne güzelmiş senin de mesleğin bir arkadaşım da peyzaj mimarı ondan biliyorum olsun hamilelikte iş almaman daha doğru bol bol dinlenmelsin bizim en azından oturarakta yapılıyo işimiz☺
Evet canım ben de şimdilik dinleniyorum. Bir kaç proje işim var onları bile yapamadım bilgisayar başında konsantre olamıyorum heralde hormonlardan... kafamı veremiyorum ama 2-3 gundur sanki daha iyiyim. Hamileliğimizin keyifli haftalarına dogru ilerliyoruz. Az kaldı inşallah.

bende momfort kullandım çokta memnundum yenidoğan aparatını kullanamadım ama çok rahatsız oldum ikinci için bi sling almayı düşünüyorum 6 7 aya kadar onu kullanırım.
benim kendimi bildim bileli öyle maalesef o kadar kuru cildim ve enteresan bir şekilde çatlamıyorum
iran karpuzu ilaçlımı oluyodur acaba ya değilse yenebilir aslında ben aldım geçen ama pek tatlı değildi adana karpuzu ne zaman çıkıyo acaba diyarbakırda karpuzuyla ünlü de ağustos eylülde ancak çıkıyo

Aynen şu ilk trimester ı bi tamamlasak sağ salim benim yarın dr randevum var inşallah her şey yolundadır

Bende momfort dan çok memnundum canım hiç yıpranmadı kısmet olursa ikinciye de kullanacağım

Allah kolaylık versin canım. 1 aya kalmaz geçecek inş risk de bu sıkıntılarda sonra daha rahat olursun inş

Evet çok böcek ilacı kullanıyorlarmış hatta bikaç ülkeye ithal etmek istemişlerdi hepsi geri yollanmıştı. Olması gerekenden çok fazla ilaç kalıntısı olduğundan yollanmış. Yerli karpuz haziranda başlıyormuş
Bende yenidoğan dönemi için şu wrap silinglerden almayı planlıyorum. Bebeği giyme diyorlar ya ilk 3 ay göğsümde yapışık durur rahat rahat elim kolum serbest hareket ederim diyorum sen hangisinden bakıyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…