Sebogelin
mide yanması için karpuz cok iyiymiş. 1 haftadır canım karpuz istiyordu az önce eşim pazardan almış getirdi. Dedim internetten bir bakıyım zararı vb var mı... aksine mide ve yemek borusu yanmasına cok iyi geliyormuş.
Sebogelin
mide yanması için karpuz cok iyiymiş. 1 haftadır canım karpuz istiyordu az önce eşim pazardan almış getirdi. Dedim internetten bir bakıyım zararı vb var mı... aksine mide ve yemek borusu yanmasına cok iyi geliyormuş.
Ha anladim canım sagolasin demek kontrolde bebek hiç donmedigi icin bakamadilar bana gecen hafta 12 deydim bu haftaya tekrar randevu verdi belki ölçüm yapabilirler bizimki hep popoyu gösterdi bide bi kere yüzünü dondu çok kısa sonra full popo izledik:)
Ha anladim canım sagolasin demek kontrolde bebek hiç donmedigi icin bakamadilar bana gecen hafta 12 deydim bu haftaya tekrar randevu verdi belki ölçüm yapabilirler bizimki hep popoyu gösterdi bide bi kere yüzünü dondu çok kısa sonra full popo izledik:)
Merhaba kızlar bazı ben kızıma hamileliğimde mustelanın çatlak kremini düzenli olarak kullandım ama yinede çatladım baya bence çatlamak genetik yani vazelin süren bi insan çatlamayabilir en iyi kremi süren birisi mesela liearac eğer annesi çatlamışsa çatlar diye düşünüyorum kanguru olarak kızımda momfortbaby kullandım yenidoğan aparatını da aldım ama keşke almasaymışım pek kullanamadım kangruru ergonomik olmalı birkaç marka önerebilirim momfotrtbaby ergobaby solomombaby bunlar bildiklerim. Bu arada bende feci bir iştah var bi saat arayla sanki saatlerdir hiçbir şey yememişim gibi açlık krizine giriyorum atıştırmalıklar da kesmiyo doktoruma bu durumumu anlatacağım.
Sanırım senle meslektaşız dabenzer yönlerimiz çok ben iştah konusunu dr uma soracağım çünkü daha iki ay geçti 2 kilo almışım ilk gebeliğimde toplamda 8 kilo almıştım şimdiden 2 kilo çok fazla belki bi çaresi vardır
Sebogelin
Ya benimde canım istiyor ama istanbuldaki karpuzlar iran karpuzu kuzum ya eşim yemesen daha iyi olur dedi yerlisini de getirmiyolarmış bu aylarda almadık öyle. Mevsimi yerli karpuzu bekliyorum dört gözle Yanmaya da iyi geliyosa yazın bol bol yiyelim miss
Sanırım senle meslektaşız dabenzer yönlerimiz çok ben iştah konusunu dr uma soracağım çünkü daha iki ay geçti 2 kilo almışım ilk gebeliğimde toplamda 8 kilo almıştım şimdiden 2 kilo çok fazla belki bi çaresi vardır
Aynen canım ben de kızımda az kilo aldım hatta ilk aylarımda beş altı kilo vermiştim. Şimdi iki kilo aldım malesef. Bu arada bilgisayar öğretmeniyim ben.
Aynen canım ben de kızımda az kilo aldım hatta ilk aylarımda beş altı kilo vermiştim. Şimdi iki kilo aldım malesef. Bu arada bilgisayar öğretmeniyim ben.