2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
oohh yaz boyu karpuzla beslenmeyi düşünüyorum karpuz peynir

Kesinlikle 1 haftadır karpuz yiyorum şişkinlik kalmadı hic. Sulu olduğu icin çok iyi geliyor

Y
Ya bişey sormak istiyorum ikili test ne demek vana kimse bahsetmedi burda ondan
Bebeğin down sendromlu olup olmama riski ölçülüyor bu testle.Kan verip ultrasona giriyorsun,bebeğin ense kalınlığı,burun kemiğine falan bakılıyor

Bebeğin down sendromlu olup olmama riski ölçülüyor bu testle.Kan verip ultrasona giriyorsun,bebeğin ense kalınlığı,burun kemiğine falan bakılıyor
Ha anladim canım sagolasin demek kontrolde bebek hiç donmedigi icin bakamadilar bana gecen hafta 12 deydim bu haftaya tekrar randevu verdi belki ölçüm yapabilirler bizimki hep popoyu gösterdi bide bi kere yüzünü dondu çok kısa sonra full popo izledik:)

Evet ondandir..Bebeğin pozisyonu önemli sonuçta.Neyse bu hafta gösterir artık

Kesinlikle katılıyorum lierac kullanıp doğuma giderken haritaya döndüm. Son hafta çatladım. Yeme işi aynı sen gibiyim ne olacak bu halim

Kesinlikle katılıyorum lierac kullanıp doğuma giderken haritaya döndüm. Son hafta çatladım. Yeme işi aynı sen gibiyim ne olacak bu halim
Sanırım senle meslektaşız dabenzer yönlerimiz çok ben iştah konusunu dr uma soracağım çünkü daha iki ay geçti 2 kilo almışım ilk gebeliğimde toplamda 8 kilo almıştım şimdiden 2 kilo çok fazla belki bi çaresi vardır

Ya benimde canım istiyor ama istanbuldaki karpuzlar iran karpuzu kuzum ya eşim yemesen daha iyi olur dedi yerlisini de getirmiyolarmış bu aylarda almadık öyle. Mevsimi yerli karpuzu bekliyorum dört gözle Yanmaya da iyi geliyosa yazın bol bol yiyelim miss

Gecen a101 de gördüm soğuk sıkım yaziyodu markasını hatırlamıyorum 20 liraydı acaba gerçekten doğal mi diye almadım
Ben rossmandan 40 lira gibi biseye almıştım canım seninkinin belki gramajı küçüktür.ama alırken organik sertifikası varmı arkasında ona dikkat et

Aynen canım ben de kızımda az kilo aldım hatta ilk aylarımda beş altı kilo vermiştim. Şimdi iki kilo aldım malesef. Bu arada bilgisayar öğretmeniyim ben.

Aynen canım ben de kızımda az kilo aldım hatta ilk aylarımda beş altı kilo vermiştim. Şimdi iki kilo aldım malesef. Bu arada bilgisayar öğretmeniyim ben.
Bende sınıf öğretmeniyim canımevet bende şimdiden iki kilo almışım durduramıyorum ki kendimi hemen acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…