2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya benimkide herşey güzel dedi hatta boyu kilosu önde gidiyor sadece kemik gelişimi günü gününe gidiyor dedi insan merak ediyor yine
Kuzum seninkine kiz demislerdi dimi ultrason resmin var mi benimkiyle benziyor mu bakayim

Bebek ismi kombine test iste ayni anda hem ense kalinligi hem burun kemigi hemde ayni zamanda kan tahlilindeki duruma bakilarak yorun yapilior ama benim tecrube ettigim kadariyla ultrasondaki olcumlerde sknti yoksa digeri de iyi oluor
ya ozaman bende sorayım dr sora ona göre yaptırayım

Ya benimkide herşey güzel dedi hatta boyu kilosu önde gidiyor sadece kemik gelişimi günü gününe gidiyor dedi insan merak ediyor yine
Sen içini ferah tut beslenmene dikkat et. Belki minyon yapılı bir bebektir. Bunlar genetik faktörler. Hiç dert etme.

Dedigin değerlere baktım şimdide 14 haftadan snra o ölçüm yapılırmış demek ki diğer gidişimde yapacak. Ama artık cihazlarda otomatik hesaplıyormuş. Ondan demek doktor baş ve ayak ölçtü karın çevresi ölçtü değerler iyi dedi. Eskiden bu ölçümler yapılıp ortalama alınırmış şimdi cihazlar otomatik yapıyormş.

Bak bazı bebekler minyon olur bazısı iri olur genetik bence. Doktor dedi ztn genetiktir diye . Neden normalde büyük dedim ben.

Benim kuzenimin biri 4.5 kilo doğurdu tosun gibi biri 2.5 kilo. Görsen öyle minyon güzel bir kız oldu ki. Sen asla kafana takma.

Kuzum seninkine kiz demislerdi dimi ultrason resmin var mi benimkiyle benziyor mu bakayim
Valla benim ultrason resimleri birbirinden acayip :) sen yolla ben yorumlim :)

Eklentiler

• EE5F1581-563B-4F53-A2A3-74C45E877D00.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 72F38153-399A-4BB1-B2C1-13188CCE0095.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 80
Pipi cikaabilir ne demek ya sonradqn oluyormuymus o isler

Canım masallah Bu arada sata göre ilerde bebişin cok tatlı tipe bakkk
Teşekkürler canım. Ay vallaa keşke video çekseydim unuttum. İnsan bakmaya doyamıyor kıpır kıpır ilk defa hissediyorum bu duyguyu. Sanki hep korktum sahiplenemedim bebegimi. eşim pufuduk diye dolanıyor

Yok canım takmıyorum sadece merak ettim eşimin boyu 195 benim 177 doktor normal olarak uzun boylu demişti :) Mutlaka senin doktorda ölçmüştürde sana vermemiş nedense hayırlısı olsun

Aynen sor tabi ama ben her ihtimale karsi her ikisini de yaptiririm kan vermede sknti yasamam zaten icim rahat olsun.
Kız bu arada benim doktor 3 gün sonra emin değilim daha gelişme aşamasında normalde belli oluyor ama sende emin olamadım dedi bidaha gitmem o doktora :)

Kız bu arada benim doktor 3 gün sonra emin değilim daha gelişme aşamasında normalde belli oluyor ama sende emin olamadım dedi bidaha gitmem o doktora :)
Tam ortada duruyorsa demekki ondan tedirgin olmustur . Erkekse yukari cikacak kizsa iceri cekilecek nub

Yok canım takmıyorum sadece merak ettim eşimin boyu 195 benim 177 doktor normal olarak uzun boylu demişti :) Mutlaka senin doktorda ölçmüştürde sana vermemiş nedense hayırlısı olsun
Boyunu söyledi ağırlıgını vs söyledi ben hiç hatırlamıyorum şuan. Normal dedikten snrasını hiç duymadım gibi.
Diğer kntrolün ne zmn. Beslenmene dikkat et inşallah geride kalmaz. Herşeyi normal olur

Kızlar bebeğin sıvısı ultrasyondan gözükür mü?
Azalırsa falan doktor bakınca anlar mı?
Çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…