Evet canım herşey Rabbimin elinde. Senin de ne güzel olmuş İnşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar olsun.Tüp bebekten sonra normal yollami hamile kaldım canım...bizde martta tüp bebek tedavisine başlayacakken tam martta hamile olduğumu öğrendim...
Rabbim ne büyük,ne büyük mucizeleri var biz ne kadar aciziz....cirpiniyoruz ama elimizden hiçbirşey gelmiyor...
Allah bir daha böyle bir aci yasatmasin canim,sag sağlim kucaklayalim yavrularımızı ❤❤
Bende ilk 9 haftaya kadar zorlada olsa içtim ama 1 aydır ağzıma bile almadım.ayra da iyiymiş canım madem onu içiyim sende seviyorsan dene..yazind bol bol cacık yaparız ıyi gelirYav bu soruyu bnde merk ediyrm sutten tiksindim zatn cok sevmezdim bnde..simdi hergun icince tiksindm ck igrenc geliyo tadi sutun
inşallah cnm evlat acısı çok zorSağol canım bir de tüp bebekti. Ama çok şükür sonra kızım oldu. Şimdi de İnşallah kucağımıza alırız sağlıkla
Bırakın düşünmeyin okumayın kızlar. Ben ilk kaybımdan dolayı kızımın hamileliğinde bıçak üstünde gibiydim. Sürekli anksiyete hali. Herşeyi araştırıp en ince ayrıntısına kadar bilirdim. Şimdi yine tüp bebek ama Allaha emanet ettim İnşallah daha az telaşlıyım. Oluruna bırakmak daha huzur veriyor.Böyle olumsuz şeyler okuma ne olur canım ya,insan kafasinda kuruyor kuruyor sonra kendine yakıştırmaya başlıyor.
Bende öyle bir gaflette bulundum bebeğim kalbi durunca belirtisi olurmu annede falan diye bir araştıriyim dedim bin pişman oldum,öyle şeyler okudum ki nerdeyse bebeğinin kalbi durdu galiba diye sınır krizi geçirdim.
Şimdi olduğunca uzak duruyorum,rabbim korusun bizide evlatlarimizida
Bende öyle oldum ya zate çok sevmezdim.birden felaket tiksindim kokusu değil kendisini görünce midem kalkıyor.yogurt da zorla yiyorum içine birşeyler kayınca yani.doktoea sordum zorlama içmek zorunda değilsin dediYav bu soruyu bnde merk ediyrm sutten tiksindim zatn cok sevmezdim bnde..simdi hergun icince tiksindm ck igrenc geliyo tadi sutun
Türkiye’de zaten devlet hastanelerinde doğum yapan türk vatandaşı kaldı mı ki.. Hemen hemen herkes bütçesine göre özel bir hastaneye bulup orda doğuruyor. Bir tane arkadaşım devlette normal doğum yaptı pintilikten, bin pişmandı..yaa keşke canım avrupada doğum sayısı az refah yüksek hem teşvik amaçlıda öyle burda maşallah doğum sayısı her geçen gün arttığı için artık doğurma diyolar nerdeyse ama anlayan yokşaka bi yana genel halk değil ama özellikle suriyeliler devlet hastanelerinin doğum bölümünü sonuna kadar sömürüyo normal halka yer kalmıyo 10 dan fazla çocuğu olanlar var
yaa canım halledersin inşallah açık öğretimmiş çalışır yaparsın inşallah en fazla bir sene sekteye uğrar kaçıncı sınıftasın ben sınıf öğretmenliği okuyorum örgün devamsızlık sorunum oluyo ve daha birinci sınıfinşallah bitirebilirim bir iki sene uzatmayı önemsemiyorum yeter ki bitsin
Aynen galiba doktorda çok önemli. Valla özele gidiyorum şimdilik ayda bir 70 tl veririm helal hoş olsun. Çünkü morel olarak iyi geliyor. Güzel ilgileniyor. Ben sormadan açıklıyor. Ve unutmuyor. Hani düzenli ona gittiğim için belki öyle hissettim.Düzenli bir doktor bulmam gerek canım normalde 1 haftaya çıkacak sonuçlar
Ayy bir ben kafayi yiorum zannediodum bende ayni dertten muzdaribimİstanbul Üniversitesi açıköğretim Fakültesi Çocuk gelişimi okuyorum cnm. Vizeler 4 -5 mayısta olacak. Bakalım bu hamilelik ve iş hayatı ile birlikte çok konsantre olacağımı düşünmüyorumhayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Ayran ve yogurtta sikinti yk ck sukur yavrm sut midemi kaldiriyo ondn :)Bende ilk 9 haftaya kadar zorlada olsa içtim ama 1 aydır ağzıma bile almadım.ayra da iyiymiş canım madem onu içiyim sende seviyorsan dene..yazind bol bol cacık yaparız ıyi gelir
Aynen. Suyu özellikle çok tekrar etti. Ve açlık hissedince hamur işi abur cubur yeme dedi. Fındık badem vs. Ben eskiden üzümü çekirdekli yiyemezdim ama alıştım cevizle bademle ara ara yiyorum günde on tane kdr yesek yeterli ztn. Üzümden başka birde meyvelerde vardır şeker heralde.Kızlar ben de süt yogurt ayran et balık tüketemiyorum. Tiksindim... doktor peynir yumurta yeşil mercimek nohutu ihmal etme o zaman dedi. Her sabah 1 haslanmış yumurta ve 1 dolu yemek kasıgı lor peyniri yiyorum. 2 gundur de yogurt corbası ıcmeye basladım. Internete yazın toyka corbası diye... Ben Amasyalıyım bizim oralarda meshurdur. En azından yogurdu o sekilde almıs oluyorum. Badem kabak cekirdegi muz elma ve ceviz... bunları da ihmal etmeyin. Dr her seferinde üstüne basa basa bol sıvı sıfır şeker diyor...
Hah bir de zeytin... inanılmaz faydalıymış yurtdışında yapılan arastırmalarda zeytin ve zyagı tuketen annelerin bebeklerinin otonom hareketleri tuketmeyenlere oranla açık ara iyiymiş.
Ben de tokatlıyım çok severim toyga çorbasıKızlar ben de süt yogurt ayran et balık tüketemiyorum. Tiksindim... doktor peynir yumurta yeşil mercimek nohutu ihmal etme o zaman dedi. Her sabah 1 haslanmış yumurta ve 1 dolu yemek kasıgı lor peyniri yiyorum. 2 gundur de yogurt corbası ıcmeye basladım. Internete yazın toyka corbası diye... Ben Amasyalıyım bizim oralarda meshurdur. En azından yogurdu o sekilde almıs oluyorum. Badem kabak cekirdegi muz elma ve ceviz... bunları da ihmal etmeyin. Dr her seferinde üstüne basa basa bol sıvı sıfır şeker diyor...
Hah bir de zeytin... inanılmaz faydalıymış yurtdışında yapılan arastırmalarda zeytin ve zyagı tuketen annelerin bebeklerinin otonom hareketleri tuketmeyenlere oranla açık ara iyiymiş.
Acaba laktozsuz süt içsek mide bulantısı yapmayabilir belki. Ama ben onuda içememAyran ve yogurtta sikinti yk ck sukur yavrm sut midemi kaldiriyo ondn :)
Evt kuzum yaa gorunce kalkiyo midem vala..bnm dr.umda aynisini soledi yemek icmek istemedigin hic bisiye kendini zorlama vucut isteyince zatn yonlenip alicaksin demisti kuzum ama sut ya sizler neler dusunuyosunuz diye merakta etmistm ondn iyi oldu konunun acildigi :)Bende öyle oldum ya zate çok sevmezdim.birden felaket tiksindim kokusu değil kendisini görünce midem kalkıyor.yogurt da zorla yiyorum içine birşeyler kayınca yani.doktoea sordum zorlama içmek zorunda değilsin dedi
Ben kızımda tutmadım ileri döneme denk geldi. Bunda deneyeceğim. Duruma göre tutabilirimOruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
Hayır,ben tutmicamOruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
Vala bilmiyrm ki kuzu midemi kaldirdi diye ben hic caresine bile bakmadm acikcasi o mu bu mu olsun diye :) o zamanlar belki biraz daha icebiliriz dedigin gibiAcaba laktozsuz süt içsek mide bulantısı yapmayabilir belki. Ama ben onuda içememdur bakalım belki 5 aydan snra içebiliriz. Kakolu meyveli vs deneriz olmazsa
Benm kanamalarim oluyo kuzu o yuzdn ilac ve ignemi kesmedi dr sanirim ben tutamicam belki h.sonlari evdeyken denerim ama ise giderken sanirim mumkun degilOruç tutacakmısınız kızlar. Doktor sen bilirsin dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?