2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim süt yoğurt tuketiyormusun ben ilk zamanlar zorlada olsa tuketiyorsum,artık hiç elime almıyorum.zaten sevmem sutu hiç arada biraz yoğurt yiyorum işte sorun olurmu ki acaba

Tabiki canım ben ilk bebeğimi suyu azalıp kaybettim. Ultrasonda belli oluyor tabi

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın insallah
Onları okudum dün.. hiç aklıma bile gelmemişti öyle birşey su alımını fazlalaştırdım korkudan bilmiyorum işe yarar mı

kızlarrrrr varmı cinsiyet yorumu yapmak isteyen 9 haftalıktı :)

Eklentiler

• f50154a6-390b-43fc-ac5c-2f740fcb6ae7.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 69
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın insallah
Onları okudum dün.. hiç aklıma bile gelmemişti öyle birşey su alımını fazlalaştırdım korkudan bilmiyorum işe yarar mı
Bizim ictigimiz su bebeğe gidiyormuymus canım yada sıvı azlığı etkiliyordu bebegin suyunu
Artık daha çok dikkat etmeye çalışayım ben en az 2.5 3 litre içiyorum artirsammiki??

Bizim ictigimiz su bebeğe gidiyormuymus canım yada sıvı azlığı etkiliyordu bebegin suyunu
Artık daha çok dikkat etmeye çalışayım ben en az 2.5 3 litre içiyorum artirsammiki??
O dönemde bana içilen suyla alakası yok demişlerdi. Benim kesemde delik de yokmuş su da gelmiyordu açıklanamayan durum demişlerdi. Perinatoloji uzmanına da girmiştik. Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.

Canim süt yoğurt tuketiyormusun ben ilk zamanlar zorlada olsa tuketiyorsum,artık hiç elime almıyorum.zaten sevmem sutu hiç arada biraz yoğurt yiyorum işte sorun olurmu ki acaba
Valla bugün doktorda dedi muzlu süt falan dedi ama ben içemiyorum canım. Ayran bişey yapmıyor ama yoğurt süt midemi bulandırıyor
Bol koyu ayran içiyorum. Birde çekirdekli kuru üzümde faydalı demek ara ara onu yiyordum.doktor ayran içmen iyi dedi. Hiç yoktan iyidir yani. Keşke süt ve yoğurtta tüketebilsem

Dün baya baktım ona enfeksiyondan da kese zarar görebiliyormuş..
Evet su için diyorlar..
Zaten doktor en az 3lt su içmek lazim diyor.. hamilelikte enfeksiyon riski daha fazla oluyormuş.
Bazen böyle şeyler okuduğum için kendime kızıyorum ama bi yandan da tedbiri ele alıyorum iyi oluyor.
En azından doktora gittiğjmde sıvısını falanda soracağım.. aklıma bile gelmezdi ama bu şekikde riskler baya fazla.

Yav bu soruyu bnde merk ediyrm sutten tiksindim zatn cok sevmezdim bnde..simdi hergun icince tiksindm ck igrenc geliyo tadi sutun

Sağol canım bir de tüp bebekti. Ama çok şükür sonra kızım oldu. Şimdi de İnşallah kucağımıza alırız sağlıkla
Tüp bebekten sonra normal yollami hamile kaldım canım...bizde martta tüp bebek tedavisine başlayacakken tam martta hamile olduğumu öğrendim...
Rabbim ne büyük,ne büyük mucizeleri var biz ne kadar aciziz....cirpiniyoruz ama elimizden hiçbirşey gelmiyor...
Allah bir daha böyle bir aci yasatmasin canim,sag sağlim kucaklayalim yavrularımızı ❤❤

yaa keşke canım avrupada doğum sayısı az refah yüksek hem teşvik amaçlıda öyle burda maşallah doğum sayısı her geçen gün arttığı için artık doğurma diyolar nerdeyse ama anlayan yok şaka bi yana genel halk değil ama özellikle suriyeliler devlet hastanelerinin doğum bölümünü sonuna kadar sömürüyo normal halka yer kalmıyo 10 dan fazla çocuğu olanlar var
yaa canım halledersin inşallah açık öğretimmiş çalışır yaparsın inşallah en fazla bir sene sekteye uğrar kaçıncı sınıftasın ben sınıf öğretmenliği okuyorum örgün devamsızlık sorunum oluyo ve daha birinci sınıf inşallah bitirebilirim bir iki sene uzatmayı önemsemiyorum yeter ki bitsin

Böyle olumsuz şeyler okuma ne olur canım ya,insan kafasinda kuruyor kuruyor sonra kendine yakıştırmaya başlıyor.
Bende öyle bir gaflette bulundum bebeğim kalbi durunca belirtisi olurmu annede falan diye bir araştıriyim dedim bin pişman oldum,öyle şeyler okudum ki nerdeyse bebeğinin kalbi durdu galiba diye sınır krizi geçirdim.
Şimdi olduğunca uzak duruyorum,rabbim korusun bizide evlatlarimizida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…