Canim süt yoğurt tuketiyormusun ben ilk zamanlar zorlada olsa tuketiyorsum,artık hiç elime almıyorum.zaten sevmem sutu hiç arada biraz yoğurt yiyorum işte sorun olurmu ki acabaBoyunu söyledi ağırlıgını vs söyledi ben hiç hatırlamıyorum şuan. Normal dedikten snrasını hiç duymadım gibi.
Diğer kntrolün ne zmn. Beslenmene dikkat et inşallah geride kalmaz. Herşeyi normal olur
Insallah bundan sonraki tek derdimiz cinsiytleri ve 1 ayda kac gram aldigi olurayyy cok guzel haberler kızlar cinsiyetlerde belli olmaya basladı:) Hepiniz adına cok sevindim
Evet doktorlar anlıyorlar canım
Tabiki canım ben ilk bebeğimi suyu azalıp kaybettim. Ultrasonda belli oluyor tabiKızlar bebeğin sıvısı ultrasyondan gözükür mü?
Azalırsa falan doktor bakınca anlar mı?
Çok merak ediyorum
başın sağolsun Allah bir daha yasatmasinTabiki canım ben ilk bebeğimi suyu azalıp kaybettim. Ultrasonda belli oluyor tabi
Tabiki canım ben ilk bebeğimi suyu azalıp kaybettim. Ultrasonda belli oluyor tabi
Bizim ictigimiz su bebeğe gidiyormuymus canım yada sıvı azlığı etkiliyordu bebegin suyunuÇok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın insallah
Onları okudum dün.. hiç aklıma bile gelmemişti öyle birşey su alımını fazlalaştırdım korkudan bilmiyorum işe yarar mı
O dönemde bana içilen suyla alakası yok demişlerdi. Benim kesemde delik de yokmuş su da gelmiyordu açıklanamayan durum demişlerdi. Perinatoloji uzmanına da girmiştik. Rabbim yavrularımızı korusun inşallah.Bizim ictigimiz su bebeğe gidiyormuymus canım yada sıvı azlığı etkiliyordu bebegin suyunu
Artık daha çok dikkat etmeye çalışayım ben en az 2.5 3 litre içiyorum artirsammiki??
Valla bugün doktorda dedi muzlu süt falan dedi ama ben içemiyorum canım. Ayran bişey yapmıyor ama yoğurt süt midemi bulandırıyorCanim süt yoğurt tuketiyormusun ben ilk zamanlar zorlada olsa tuketiyorsum,artık hiç elime almıyorum.zaten sevmem sutu hiç arada biraz yoğurt yiyorum işte sorun olurmu ki acaba
Sağol canım bir de tüp bebekti. Ama çok şükür sonra kızım oldu. Şimdi de İnşallah kucağımıza alırız sağlıklabaşın sağolsun Allah bir daha yasatmasin
Sagol canım çok şükürrrrSeninde gözün aydın canım. Çok şükür güzel haberler aldık
Bizim ictigimiz su bebeğe gidiyormuymus canım yada sıvı azlığı etkiliyordu bebegin suyunu
Artık daha çok dikkat etmeye çalışayım ben en az 2.5 3 litre içiyorum artirsammiki??
Yav bu soruyu bnde merk ediyrm sutten tiksindim zatn cok sevmezdim bnde..simdi hergun icince tiksindm ck igrenc geliyo tadi sutunCanim süt yoğurt tuketiyormusun ben ilk zamanlar zorlada olsa tuketiyorsum,artık hiç elime almıyorum.zaten sevmem sutu hiç arada biraz yoğurt yiyorum işte sorun olurmu ki acaba
kızlarrrrr varmı cinsiyet yorumu yapmak isteyen 9 haftalıktı :)
Tüp bebekten sonra normal yollami hamile kaldım canım...bizde martta tüp bebek tedavisine başlayacakken tam martta hamile olduğumu öğrendim...Sağol canım bir de tüp bebekti. Ama çok şükür sonra kızım oldu. Şimdi de İnşallah kucağımıza alırız sağlıkla
yaa keşke canım avrupada doğum sayısı az refah yüksek hem teşvik amaçlıda öyle burda maşallah doğum sayısı her geçen gün arttığı için artık doğurma diyolar nerdeyse ama anlayan yokİlk defa yurtdışında olduğuma şükrettim 7000-8000 doğum fiyatları ne yaa. Burda bütün hastaneler devlete bağlı ama tr’de ki en lüks özel hastanelerin üzerindedir. Doğum ücretini devlet karşılıyor her türlü. Öyle doğumhanede yapılmıyor doğumlar. Kaldığınız odada yapıyorsunuz doğumu zaten her türlü ekipman-teçhizat var. Doğumdan sonra ebeler isterseniz duş aldırıyor, isterseniz küveti hazırlıyor. Doğum çantasına dahi gerek yok çünkü aklınıza gelebilecek herşey tek kullanımlık olarak odalarda mevcut. Hepiniz gelin burda doğuralım
yaa canım halledersin inşallah açık öğretimmiş çalışır yaparsın inşallah en fazla bir sene sekteye uğrar kaçıncı sınıftasın ben sınıf öğretmenliği okuyorum örgün devamsızlık sorunum oluyo ve daha birinci sınıfİstanbul Üniversitesi açıköğretim Fakültesi Çocuk gelişimi okuyorum cnm. Vizeler 4 -5 mayısta olacak. Bakalım bu hamilelik ve iş hayatı ile birlikte çok konsantre olacağımı düşünmüyorumhayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Düzenli bir doktor bulmam gerek canım normalde 1 haftaya çıkacak sonuçlarBoyunu söyledi ağırlıgını vs söyledi ben hiç hatırlamıyorum şuan. Normal dedikten snrasını hiç duymadım gibi.
Diğer kntrolün ne zmn. Beslenmene dikkat et inşallah geride kalmaz. Herşeyi normal olur
Böyle olumsuz şeyler okuma ne olur canım ya,insan kafasinda kuruyor kuruyor sonra kendine yakıştırmaya başlıyor.Dün baya baktım ona enfeksiyondan da kese zarar görebiliyormuş..
Evet su için diyorlar..
Zaten doktor en az 3lt su içmek lazim diyor.. hamilelikte enfeksiyon riski daha fazla oluyormuş.
Bazen böyle şeyler okuduğum için kendime kızıyorum ama bi yandan da tedbiri ele alıyorum iyi oluyor.
En azından doktora gittiğjmde sıvısını falanda soracağım.. aklıma bile gelmezdi ama bu şekikde riskler baya fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?