- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Sağlıklı olsunlar da bende bi grupta bebeğin fotosunu attım o teoriye göre kız dediler hep :) :)Ay o zaman kızım olacak inşallah
Sağlıkla gelsinler inşallah dizinde hayırlı olsun
Ee 13+0 da zaten net belli olur ki kuzum cinsiyeti bence muayene zamaninda git sen13+0 canım
Ee 13+0 da zaten net belli olur ki kuzum cinsiyeti bence muayene zamaninda git sen
Ee yani baktin ogrenemedin 2 hafta sonra tekrar git cok zor degil kiÖyle mi dersin canım. Zaten dayanamayacak gibiyim ☺
Ay işte onu istemiyorum ya git gel yapmak gözümde büyüyor hastane ile 1 bucuk saatlik mesafedeyizEe yani baktin ogrenemedin 2 hafta sonra tekrar git cok zor degil kiama ogrenirsin buyumus oluor artik 13.haftada nub bile kalmior pipi veya kuku ya donusuyor
Canım normalde randevu 6 mayıstı ikili için cagırmıstı ama işte ikili yaptırmıcam gec mi gitsem ki diyorum
Şu an daha ilk senemdeyim. Ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum 9 yıl aktif öğretmenlik yaptım bu sene müdür yardımcılığına geçtim. Hazır öğrenci işleri yokken gideyim 2. Üniversite okuyayım dedimyaa keşke canım avrupada doğum sayısı az refah yüksek hem teşvik amaçlıda öyle burda maşallah doğum sayısı her geçen gün arttığı için artık doğurma diyolar nerdeyse ama anlayan yokşaka bi yana genel halk değil ama özellikle suriyeliler devlet hastanelerinin doğum bölümünü sonuna kadar sömürüyo normal halka yer kalmıyo 10 dan fazla çocuğu olanlar var
yaa canım halledersin inşallah açık öğretimmiş çalışır yaparsın inşallah en fazla bir sene sekteye uğrar kaçıncı sınıftasın ben sınıf öğretmenliği okuyorum örgün devamsızlık sorunum oluyo ve daha birinci sınıfinşallah bitirebilirim bir iki sene uzatmayı önemsemiyorum yeter ki bitsin
Ben kıza benzettim canımkızlarrrrr varmı cinsiyet yorumu yapmak isteyen 9 haftalıktı :)
İyi yapmışsın canım yeniden öğrenci gibi hissetmek farklı geliyor. Ben de bilgisayar öğretmeniyim ama ikinci üniversite tarih bitirdim hem de kızım bebekken okudum.Şu an daha ilk senemdeyim. Ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum 9 yıl aktif öğretmenlik yaptım bu sene müdür yardımcılığına geçtim. Hazır öğrenci işleri yokken gideyim 2. Üniversite okuyayım dedim
bu gruplarin bu guzelligi var iste. yalniz degiliz herkes ayni yada benzer2 saatte bir sanki midem bombosmus gibi acikiyorum sanirim bende tutamayacagim belki bir iki gun denerim
korkma canim .. biter bi sekilde. yaz okulu kos okulu derken.. annenlerdende yardim alabilirsen super olur.. bende kizim 1 yasindayken isletme okudum normalde gida muhendisiyim. hatta bu bebislede mali musavirligi deneyecegimŞu an daha ilk senemdeyim. Ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum 9 yıl aktif öğretmenlik yaptım bu sene müdür yardımcılığına geçtim. Hazır öğrenci işleri yokken gideyim 2. Üniversite okuyayım dedim
Canım benim 6.haftamda bi lekel3nme olmuştu doktorum pıhtılaşma var mı diye bir test yapmıştı o testi yaptirman lazimArkadaşlar merhaba,
Öncelikle herkese rahat sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.Ben de sizin gibi kısmetse kasım annelerindenim.
Ancak benim şu aklıma takılıyor.Kan pıhtılaşması diye genetik bir rahatsızlık var ve araştırdığım kadarıyla biz bunu bebek kaybı sonrası tahlille öğrenebiliyoruz.Bebek kayıpları bazen 30. Haftalara kadar varabiliyor.
Peki bizim bu rahatsızlığımız var mı yok mu öğrenebilmemiz için illa böyle acı bi travma mı yaşamamız gerekiyor?Doktorlar neden bunun önlemini önceden almıyor?
canım belim agrıyor 2 gün önce kasık agrılarım vardı geçti şuan yo. ama benimidrarda yanma vs şikayetlerimde yok . nasıl oluyor anlamıyorum bu grupta eminim benim kadar su içen yokHamilelikde cok zormuş canım atlatmak. Bende korkuyorum. İkinci kutum bu cuma bitiyo. Ama arda bir tahlil daha yaptırdım geçmemiş hala. Haftya cuma tekrar gitcem umarım biter bu kez. Su içmekten başka yapabileceğimiz bişey yok. Kasık bel sancıların oluyormu?benim 2 gündür rahatladı sanki.
canım bana 2 pozitif çıkmış sonucunuz dedi bu ne demek anlamadım. ben daha önce başka bi yerde de yaptırmıştım zaten onda da çıkmıştu bende bu yıllardır var . önceleri daha çoktu hastaneye zor ulaşırdım sancıdan . şuan agrı sızı sancı yanma yok. dr uma güveniyorum umarım kötü bişey olmazBence başka yerde tahlil yaptırın boşuna antibiyotik içip bağışıklığınızı dahada düşürmeyin. Akıntı ile idrar yolları arasında bağlantı yoktur idrar yollarında iltihap olsa idrar yaparken yanma hissedersiniz, tahlilde nitrit değeri + çıkmalı.
Canım bazen bebek önde gidiyor. Git bence13+0 canım
Canım o bel ağrısı bendede var eğilsem dahi ağrıyo ilk günden bericanım belim agrıyor 2 gün önce kasık agrılarım vardı geçti şuan yo. ama benimidrarda yanma vs şikayetlerimde yok . nasıl oluyor anlamıyorum bu grupta eminim benim kadar su içen yokşaştım kaldım umarım bu f,defa geçer. ilaç 10 adet 5 gün sonra gidip tekrar tahlil verecegim. canım eger idrarını tutuyorsan tutma onunda kötü etkisi oluyormuş enfeksiyon yapıyormuş yani
Günaydın, inşallah güzel haberler alırsın. Bende bel ağrısı yok şuan sadece halsizlik, baş ağrısı ve mide yanması oluyor şimdilik. Sanırım bir çok kişiye göre Kolay geçiriyorum.Kizlar benim de kocaaaa 4 haftanin sonunda kontrolum yarin cok şükür
Ancak belim kopuyor agridan resmen. Sabahlari sıfır kilometre başlıyorum güne. Midem, belim her sey guzel. Ancak aksama dogru biraz yemek yapayim yemek yiyeyim midem de belim de kendini kaybediyor. Resmen aksam olmasin istiyorum artik. Belim şimdiden bu kadar agriyorsa cocuk buyuyunce tekerlekli sandalyeyle gezmeye baslarim gibi geliyor. Sizde agrilar mideler ne durumda?
Ben de aksam saat 18:00e kadar hamile degilmisim gibi cok guzel geçiriyorum. Ancak ne oluyorsa o saatlerden sonra oluyorGünaydın, inşallah güzel haberler alırsın. Bende bel ağrısı yok şuan sadece halsizlik, baş ağrısı ve mide yanması oluyor şimdilik. Sanırım bir çok kişiye göre Kolay geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?