Canım doktor bana 7 haftada kontrole gittiğimde çok bulantım olursa hastaneye gel serum takaruz demişti. Eğer çok şikayetin varsa doktorunla görüş istersen. Benin kuzenimde 6 ay boyunca yatarak serum alarak geçirmek zorunda kalmıştı.Masallah ne guzel..Hep boyle devam eder insallah..Ben kendimi 12 haftadir hamile gibi degil de hasta gibi hissediyorum malesef.Cok sukur mide bulantilarim hafiflemis olsa da gunde 5-6 defa istifra etmekten 1-2 ye indi.Daha bir cok yiyecegi yiyemiyorum ama buna da sukur.Gercekten benim ilk haftalar cok zor gecti.Yataktan cikamiyordum.Hicbir isimi yapamiyordum.Kalkip su alamaycak durumdaydim.Yine de bebegim icin deger:))Mide yanmasi var bende de .Soguk seyler yemek istiyorum surekli.Sali kontrolum var bu arada kizlar.Bugun doktorumun verdigi tahlilleri yaptirdim..Heyecan git gide artiyor:))
Bana da soylemisti canim.Cok istifra edersen gel serum takariz diye ama ben o donemleri oyle gecirdim.Gitmedim hic.Hastaneye gidecek hal bile bulamadim kendimde..Bu gittigimde soyleyeyim..Canım doktor bana 7 haftada kontrole gittiğimde çok bulantım olursa hastaneye gel serum takaruz demişti. Eğer çok şikayetin varsa doktorunla görüş istersen. Benin kuzenimde 6 ay boyunca yatarak serum alarak geçirmek zorunda kalmıştı.
kuzum görümcem 2 çocuğunu bu sayede doğurdu kadın hamile kalınca vücudu enfeksiyon üretiyor sürekli su geliyor doğurur gibicanım baksana arkadaşlar çok kullanımda zararı olabilir diyor ama bu meretide antibyotikten başkası geçirmiyorşaştım kldım
kızlar ya bende yine enfeksiyon çıktı moralim bozulduhalbuki ilçalrı düzenli kullanmıştım günde 3 lt su içiyordum neden olur ki çamaşırımı sürekkli değiştirip temziliğime de çok dikkat ediyorum . inşallah bebeğime bişey olmaz bu defa da farklı bi antibiyotik yazdı inşallah bu defa gfeçer. bittikten sonra teklrar gidip tahlil vericem canım acayip sıkıldı
Benim çok yakın bir arkadaşım kendini bildi bileli ara ara idrar yolu enfeksiyonu olurdu. İki hamileliği boyunca hep enfekdiyonu devam etti. Hamileliği boyunca ara ara bıraktırıp antibiyotik kullandırdı doktoru. İlk kızında enfeksiyondan kaynaklı mı bilmiyorum doğduğunda midesini yıkamışlardı. Hamilelikte bir çok kişi yaşıyor bu enfeksiyonu doktor kontrolünde bişey olmaz inş. İki kızı da gayet sağlıklı doğdularcanım sonuç elimde değil telefonla görüştük neyin ne oldugunu bilmiyorum sadece kendi döyledi , reçete şifresi geldi bana ondan sonra da aldım ilacı inşallah bişey omaz en son 3 hafta önce kullanmıştım antibyotigi
aynennnnnnnnn kazınma ve bulanma başlıyor max yarım saat içimdeki tosun sanırım :)))Yalnız değilsinartık bu yemeyle nasıl olucaz bakalım. İnan sofrayı toplarken hafiften acıkmam başlıyor
canım sağol ya içime su serptin bilemiyorum ki nolacak inş geçer. dr çok fazla degil ama ynide var dedi. benim bi tanışınd dogumdan sonra midesini yıkamışlardı bebek anne karnında suyu yuttugu için . belki arkdaşınınkide böyle bişeydir. belki de enfeksiondan dır.Benim çok yakın bir arkadaşım kendini bildi bileli ara ara idrar yolu enfeksiyonu olurdu. İki hamileliği boyunca hep enfekdiyonu devam etti. Hamileliği boyunca ara ara bıraktırıp antibiyotik kullandırdı doktoru. İlk kızında enfeksiyondan kaynaklı mı bilmiyorum doğduğunda midesini yıkamışlardı. Hamilelikte bir çok kişi yaşıyor bu enfeksiyonu doktor kontrolünde bişey olmaz inş. İki kızı da gayet sağlıklı doğdular
Bak sana çok değil demiş. Onunki baya fenaydı kuzum. Sen atlatırsın hem fazla değilmiş hem de çok su içiyorsun dikkat de edersin geçer gider inşcanım sağol ya içime su serptin bilemiyorum ki nolacak inş geçer. dr çok fazla degil ama ynide var dedi. benim bi tanışınd dogumdan sonra midesini yıkamışlardı bebek anne karnında suyu yuttugu için . belki arkdaşınınkide böyle bişeydir. belki de enfeksiondan dır.
canım sen kontrolemi giitin nasık geçti , sanki yazılanlardan öyle anladım :)Bana da soylemisti canim.Cok istifra edersen gel serum takariz diye ama ben o donemleri oyle gecirdim.Gitmedim hic.Hastaneye gidecek hal bile bulamadim kendimde..Bu gittigimde soyleyeyim..
Kızılcık bir meyve ama zamanı Ağustos gibi. Şimdi yüzde yüz konsantre, veya marmelat ya da kurusunu bulabilirsiniz. Yüksek c vitamini içeriyor. İngilterede idrar yolu enfeksiyonuna çocuklara ilaç gibi veriliyor o kadar etkilicanım bende yiyeyim bari kızılcık nedir hiç duymadım
canım artık işyerime çamaşır getiricem bir damlada akıntı olsa degişicem normalde ben sabahları birde akşamlar ıeve gittgimde degişirdim ama yetmiyopr demekkiBak sana çok değil demiş. Onunki baya fenaydı kuzum. Sen atlatırsın hem fazla değilmiş hem de çok su içiyorsun dikkat de edersin geçer gider inş
anladım canım kurusunu bulurum gidp alayımda yiyeyim bari. başka ne iyi gelir biliyo musunKızılcık bir meyve ama zamanı Ağustos gibi. Şimdi yüzde yüz konsantre, veya marmelat ya da kurusunu bulabilirsiniz. Yüksek c vitamini içeriyor. İngilterede idrar yolu enfeksiyonuna çocuklara ilaç gibi veriliyor o kadar etkili
Bende diyorum içimde ne var ki böyle sabah sabah dolma yedirtecek kadar. Ve ben tam tersi hamilelikte mutfak kapısı görünce çıkaran biriydim. Bu defa tuhaf haldeyim İnşallah yüz kilo olmamaynennnnnnnnn kazınma ve bulanma başlıyor max yarım saat içimdeki tosun sanırım :)))
Benim de bugün başım çok ağrıyor bir parol içtim ama bana mısın demedi buz tepemde yatıyorum.
Bol su içmekten başka da bişey yok galiba yapabileceğimiz.anladım canım kurusunu bulurum gidp alayımda yiyeyim bari. başka ne iyi gelir biliyo musun
Valla eşim pufuduk deyip duruyor. Neyse gelişimi iyi bari hiç yoktan boşa yemiş gibi hissetmiyorum.aynennnnnnnnn kazınma ve bulanma başlıyor max yarım saat içimdeki tosun sanırım :)))
Sağol canım evet biliyorum onu biraz ferahlık veriyor. Onu eskiden kullanırdım. Şimdi bir de magnezyum yağı aldım kas ağrısı çok olan biriyim ben hem ona hem başım ağrırsa boyun kaslarına da masaj gibi süreriz diyeZeynepela merhaba benim de çok sık baş ağrım oluyor eczaneden Çin yağı diye birşey aldım Aslında nane yağıymış beni müthiş rahatlattı ağrın olduğunda denemeni öneririm benim migrenim var parol hiç bişey yapmadığı için alternatif çözümler aradım boşuna içmeyim diye umarım sizede iyi gelir
ya canım bizim işyerinde arıtıcı var ben suyu ordan cam şişeme doldurup içiyorum ama arıtıcı biraz pis gibi bazen suyun içinden minik minik toz mu pislik mi ne çıkıyor acaba bu sudan dolayı mı enfeksiyon olabiliyor . arıtıcının filtreleri leş gibi bende musluk suyundan iyidir deyip içiyorum ama sanki bu daha zararlı sence. bunun etkisi olabilr miBol su içmekten başka da bişey yok galiba yapabileceğimiz.
Yok ya korkma bişeh olmaz Allahın izniyle. Strese sokma kendini canımcanım artık işyerime çamaşır getiricem bir damlada akıntı olsa degişicem normalde ben sabahları birde akşamlar ıeve gittgimde degişirdim ama yetmiyopr demekkiinş düzelir korkuyorum antibiyotik bebegime bişey yapacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?