2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım doktor bana 7 haftada kontrole gittiğimde çok bulantım olursa hastaneye gel serum takaruz demişti. Eğer çok şikayetin varsa doktorunla görüş istersen. Benin kuzenimde 6 ay boyunca yatarak serum alarak geçirmek zorunda kalmıştı.

Bana da soylemisti canim.Cok istifra edersen gel serum takariz diye ama ben o donemleri oyle gecirdim.Gitmedim hic.Hastaneye gidecek hal bile bulamadim kendimde..Bu gittigimde soyleyeyim..

canım baksana arkadaşlar çok kullanımda zararı olabilir diyor ama bu meretide antibyotikten başkası geçirmiyor şaştım kldım
kuzum görümcem 2 çocuğunu bu sayede doğurdu kadın hamile kalınca vücudu enfeksiyon üretiyor sürekli su geliyor doğurur gibi
burda korkmayın diye demedim ama ilk bebeğini 20 haftalıkken dr anlamadığı önemsemediği için çocuğu ölü doğurdu.
enfeksiyonunuz ileri derece deildir sizin ama yinede dr veriyorsa kullanın yapacak hiçbir şey yok tek o geçiriyor.

Benim çok yakın bir arkadaşım kendini bildi bileli ara ara idrar yolu enfeksiyonu olurdu. İki hamileliği boyunca hep enfekdiyonu devam etti. Hamileliği boyunca ara ara bıraktırıp antibiyotik kullandırdı doktoru. İlk kızında enfeksiyondan kaynaklı mı bilmiyorum doğduğunda midesini yıkamışlardı. Hamilelikte bir çok kişi yaşıyor bu enfeksiyonu doktor kontrolünde bişey olmaz inş. İki kızı da gayet sağlıklı doğdular

Kızlar şu nub teorisine göre bana da cinsiyetle ilgili bir yorum yapar mısınız 7 haftalık usgyi ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20190426_093508.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20190426_093441.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
canım sağol ya içime su serptin bilemiyorum ki nolacak inş geçer. dr çok fazla degil ama ynide var dedi. benim bi tanışınd dogumdan sonra midesini yıkamışlardı bebek anne karnında suyu yuttugu için . belki arkdaşınınkide böyle bişeydir. belki de enfeksiondan dır.

Bak sana çok değil demiş. Onunki baya fenaydı kuzum. Sen atlatırsın hem fazla değilmiş hem de çok su içiyorsun dikkat de edersin geçer gider inş

@merly_steep
Bana da soylemisti canim.Cok istifra edersen gel serum takariz diye ama ben o donemleri oyle gecirdim.Gitmedim hic.Hastaneye gidecek hal bile bulamadim kendimde..Bu gittigimde soyleyeyim..
canım sen kontrolemi giitin nasık geçti , sanki yazılanlardan öyle anladım :)

canım bende yiyeyim bari kızılcık nedir hiç duymadım
Kızılcık bir meyve ama zamanı Ağustos gibi. Şimdi yüzde yüz konsantre, veya marmelat ya da kurusunu bulabilirsiniz. Yüksek c vitamini içeriyor. İngilterede idrar yolu enfeksiyonuna çocuklara ilaç gibi veriliyor o kadar etkili

Bak sana çok değil demiş. Onunki baya fenaydı kuzum. Sen atlatırsın hem fazla değilmiş hem de çok su içiyorsun dikkat de edersin geçer gider inş
canım artık işyerime çamaşır getiricem bir damlada akıntı olsa degişicem normalde ben sabahları birde akşamlar ıeve gittgimde degişirdim ama yetmiyopr demekki inş düzelir korkuyorum antibiyotik bebegime bişey yapacak diye

anladım canım kurusunu bulurum gidp alayımda yiyeyim bari. başka ne iyi gelir biliyo musun

Benim de bugün başım çok ağrıyor bir parol içtim ama bana mısın demedi buz tepemde yatıyorum.

Zeynepela merhaba benim de çok sık baş ağrım oluyor eczaneden Çin yağı diye birşey aldım Aslında nane yağıymış beni müthiş rahatlattı ağrın olduğunda denemeni öneririm benim migrenim var parol hiç bişey yapmadığı için alternatif çözümler aradım boşuna içmeyim diye umarım sizede iyi gelir

Sağol canım evet biliyorum onu biraz ferahlık veriyor. Onu eskiden kullanırdım. Şimdi bir de magnezyum yağı aldım kas ağrısı çok olan biriyim ben hem ona hem başım ağrırsa boyun kaslarına da masaj gibi süreriz diye

Bol su içmekten başka da bişey yok galiba yapabileceğimiz.
ya canım bizim işyerinde arıtıcı var ben suyu ordan cam şişeme doldurup içiyorum ama arıtıcı biraz pis gibi bazen suyun içinden minik minik toz mu pislik mi ne çıkıyor acaba bu sudan dolayı mı enfeksiyon olabiliyor . arıtıcının filtreleri leş gibi bende musluk suyundan iyidir deyip içiyorum ama sanki bu daha zararlı sence. bunun etkisi olabilr mi

Yok ya korkma bişeh olmaz Allahın izniyle. Strese sokma kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…