2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza kasım da olacak doğum büyük ihtimalle 10 aylık oğlum var şimdi yukarıda yazılanları okudum 4 ay kolikti oğlum zor oldu ama geçiciydi şükür. Daha büyük sağlık sorunları yaşayanlar vardı oturup kolik için sıkıntı yapmadım. Annelik zor tabi kolay olmayacakki onun gülüşü herseyi unutturuyor. Sağlıklı olsunlar yeter ki

Yok kiz biz ultrason kagidinda solda diye erkek dedik . Burdakiler yani. Doktor sagda gorunuor kiz olabilir demisti
Kız sağ sol yer değiştiriyor sürekli bebekler zıplıyor hopluyor 10. Hafta hareketleniyolar :) benim 11+3 te kafası sağdaydı ve sola yakındı 11+6 da gittim soldaydı ve sağa yakındı :)

Kız sağ sol yer değiştiriyor sürekli bebekler zıplıyor hopluyor 10. Hafta hareketleniyolar :) benim 11+3 te kafası sağdaydı ve sola yakındı 11+6 da gittim soldaydı ve sağa yakındı :)
Yok kiz zaten 7 8 hafta goruntulerinden bahsediyorum aman cok dogrulugu da oldugunu zannetmiyorum zaten %50 ihtimal var o yuzden birinden biri tutuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…