2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde yanma yok canım. Hatta öğrenince şaşırdım. sancılarımı da bebekten sanıyordum. doktor bana antibiyotiik bittikten sonra 5 gun bekle oyle gel dedi. antibiyotik kandayken doğru sonuç vermezmiş. Yani bitti görünüp devam ediyo olabilirmiş. Bende 14 kullandım. Bugun 14. gün. Haftaya cuma giderim inşallah. HEmde gittiğimde 12+3 oluyorum cinsiyetide öğrenirim belki. Seni bir sonraki sefer ürolojiyede sevk edebilirim demişti. O canımı sıktı biraz tabi

Bugun de tam idrar yolu enfeksiyonundan bahsediyor. Benim de idrar tahlilimde enfeksiyon vardi ama nedense hem kendi doktorum hem saglik ocagindaki doktor her sey yolunda demisti tahlillere. Bu gittigimde tekrar bakilmasini isteyeceğim devam ediyor gibi hissediyorum cunku :)

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-26-08-55-31.webp
    68 KB · Görüntüleme: 43
Bu da tahlil sonucum hatta :)
Malum tahlillere baka baka ezberledik artik nedir ne değildir:))

Eklentiler

• 20190312_201500-1.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 44
Canım benim 6.haftamda bi lekel3nme olmuştu doktorum pıhtılaşma var mı diye bir test yapmıştı o testi yaptirman lazim
Teşekkür ederim cevabınız için ilk randevumda isticem doktorumdan çünkü aklımdan çıkaramıyorum.Sonucunu hemen alabildiğiniz bi test mi peki bu ?

Kuzum tahlil sonuclarini baska bir doktora daha gostersen antibiyotik uzun kullanimi da iyi degil
canım sonuç elimde değil telefonla görüştük neyin ne oldugunu bilmiyorum sadece kendi döyledi , reçete şifresi geldi bana ondan sonra da aldım ilacı inşallah bişey omaz en son 3 hafta önce kullanmıştım antibyotigi

Kızlar günaydın benimde ayaktayken kasık ağrım oluyor sanırım bebek aşağıda ondan ilk bebekte öyle asagidaydi birde
çok sık acıkıyorum o yüzdende midem ağrıyor

Günaydın, inşallah güzel haberler alırsın. Bende bel ağrısı yok şuan sadece halsizlik, baş ağrısı ve mide yanması oluyor şimdilik. Sanırım bir çok kişiye göre Kolay geçiriyorum.
Masallah ne guzel..Hep boyle devam eder insallah..Ben kendimi 12 haftadir hamile gibi degil de hasta gibi hissediyorum malesef.Cok sukur mide bulantilarim hafiflemis olsa da gunde 5-6 defa istifra etmekten 1-2 ye indi.Daha bir cok yiyecegi yiyemiyorum ama buna da sukur.Gercekten benim ilk haftalar cok zor gecti.Yataktan cikamiyordum.Hicbir isimi yapamiyordum.Kalkip su alamaycak durumdaydim.Yine de bebegim icin deger:))Mide yanmasi var bende de .Soguk seyler yemek istiyorum surekli.Sali kontrolum var bu arada kizlar.Bugun doktorumun verdigi tahlilleri yaptirdim..Heyecan git gide artiyor:))

Benim tek kullanımlık ilaç verdi ve ben bol nol kızılcık tükettim. İdrar yoluna çok iyi geliyor diye. Akıntım baya fazlaydı geçen hafta ve tekrar test yaptık hiç yok çıktı ben şaşırdım
canım bende yiyeyim bari kızılcık nedir hiç duymadım

Sağolasın canım. İnşallah sende güzel haber alırsın. Hepimiz güzel haberler alalım. Valla ben bu hissi ilkkez yaşadım ya heyecanlıyım baya. Rabbim hevesimizi kırmasın
Amin canim.Benim de ilk bebegim olacak insallah olursa.Sabirsiz ve heyecanliyim..Allah hepimize saglikli hamilelikler,saglikli bebekler nasip etsin..

canım sıkılma hamilelik enfeksiyon yapıyor
görümcem öyle 9 ay kullandı baya su geliyordu ondan ileriydi baya
sende takipte ol
antibiyotikle doğurdu yoksa imkansız
canım baksana arkadaşlar çok kullanımda zararı olabilir diyor ama bu meretide antibyotikten başkası geçirmiyor şaştım kldım

Kızlar dün sormayı unuttum Dr a yakın zamanda kontrole gidicek olanlar akıllarına gelirse nasır banyo kullanabiliyor muyuz sorarmisiniz parmağında bir tane var dayanmaya çalışıyorum ama zorluyor beni

canim bende öyleyim sanki hastayım hergun yorgun başlıyorum nezaman düzelirizki acaba iş yapcam yapamıyorum

canım bana dr bitince gel dedi tekrar tahlil yapalım dedi. sonuca göre ara ara tahlil isterim dedi . moralim bozuk antibiyotik inş bebişe bişey etmez korkuyorum

canim bende öyleyim sanki hastayım hergun yorgun başlıyorum nezaman düzelirizki acaba iş yapcam yapamıyorum
Canim vucudumuz bu duruma uyum saglamaya calisiyor sanirim.Ilk 3 aydan sonra rahatlama oluyor diyorlar ama insallah olur.Ben de oyleyim.Yemek yapamiyorum.Mutfaga girmek kabus gibi.Dolaplari acamiyorum ama temizlik yapabiliyorum.Evle ilgileniyorum yine ama mutfagin kapisindan bile gecemiyorum.Bazen buzdolabini gorunce istifra ediyorum.Allah hepimize kolaylik versin..

Ben kıza benzettim canım

ilk bebeğim zaten çok heyecanlıyız :) kızımızda olsa oğlumuzda olsa ilk sağlıklı gelsin bereketli gelsin inş
annelik anne rahmine düşünce başlıyor işte kaygılar meraklar hepsi var hepimiz sağlıklı bebişlerimizi dünya ya getiririz inş :)

canım sagol ya birde burda yazıanları yapıyorum ama tuvaletten önce ellerimi yıkamıyordum onu yaparım belki faydası olur

Canım bendede bulantı cok temixlik yemek yaparsam biraz yürürsen belime agrı giriyor hemen benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…