Ben İzmir’deyim. Bir sürü dr degiştirdim. Külal Çukurova’ya gidiyorum artık ve cok memnunum cok hem de. Ozel muayenehanesi var Alsancak’ta. Devlet dusunurseniz ciglide İrfan Özer i öneriyorlar.
Kızlar ya be güzel sizin tansiyona bakılıyor muş cok baş agrıları cektim cekiyorum hiç bakılmadı cuma günü gittigim de söylücem tanaiyona bakarmı bakalım sagolun kızlar
Canım bakar tabi. Bana dediler ki tansiyon aleti al evde basın agrırsa farklı hissedersen hep tansiyonunu ölc kontrol et cok onemli dediler. Her seferinde de ölcüyorlar. Ama orda heyecandan hep yüksek cıkıyor.
merhaba canım, çok şükür iyi gidiyor şimdlik kontrole gidenler iyi haberlerle geldi. bende çarşamba günü ikili test için kan verdim sonuç 5 gün sonra dedi
merhaba canım, çok şükür iyi gidiyor şimdlik kontrole gidenler iyi haberlerle geldi. bende çarşamba günü ikili test için kan verdim sonuç 5 gün sonra dedi
Evet banada öyle dediler bir hafta falan sürer en fazla dediler. Doktor çok ayrıntılı inceledi mi ? Ense kalınlığı falan dedim normal dedi ama çok ayrıntılı bakmadı sanki. Bide benim çocuk bildiğiniz yüzüstü duruyodu. Annesine benziyor :)
canım benimki yaklaşık 2 haftadır var ama son günlerde her dakka agrıyor tam orta yeri , aynen bizdede bel agrısı erkek bebek belirtisi diyorlar . bakalım ne çıkacak sana dr tahminde bulundu mu , bana erkek gibi demişti
Arkadaslar benim doktorum her gittigimde kilo ve tansiyon ölçümü yapmıyor yani hiç yapmadı bunları sizin doktorlar yapıyormu bebegin ölcülerini aldı haftaya 2li test ve cinsiyete bakıcaz dedi yani daha detaylımı bakacak
Evet banada öyle dediler bir hafta falan sürer en fazla dediler. Doktor çok ayrıntılı inceledi mi ? Ense kalınlığı falan dedim normal dedi ama çok ayrıntılı bakmadı sanki. Bide benim çocuk bildiğiniz yüzüstü duruyodu. Annesine benziyor :)
canım benimki öyle uzun uzadıya incelemedi ama baktı falan ölçüleri kagıda yazdı o kagıdıda kan alan kişiye verdik kanla birlikte lab. götürdü kağıdı. normal dediyse iyidir inşallah olumsuz bi durum olsa söylerdi rahat ol :)
Ben İzmir’deyim. Bir sürü dr degiştirdim. Külal Çukurova’ya gidiyorum artık ve cok memnunum cok hem de. Ozel muayenehanesi var Alsancak’ta. Devlet dusunurseniz ciglide İrfan Özer i öneriyorlar.
Kızlar ben antepliyim biz köftesiz durmayız kaç gündür canım mercimekli köfte istiyor yeşillikleri aldım baktım bana yapan yok anneö başka şehirde halsizimde uyudum uyandım herşeyi hazırladım mercimegi bol yaptıö tezgahta ayakta azcık yogurdum doyasıya yedim kendime geldim geride bulantıdan duramadım