2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evt kuzum oluyordu bnde kullanirken hatta sabah aksm kullaniyrdm diyemi bilmiyrm ama her idrarimda beyaz tortu gibi disari cikardi
.sen elinden geldiginde ileriye itmeye calis cnm

Off canim.benim cok gecmis olsun ya panik yapma sakın musahade altinda olman iyi doktor gozetimindesin en azindan icin rahat olsun Mr konusuna gelince pek bir bilgim yok sen doktorlari dinle canim

zaman zaman çok çıktığı oluyor. ama büyük kısmı genelde içerde kalıyor.

Cnm ck gecms olsnn Rabbim korusun senide bebeginide insallah..olman gereken yerde hastanedesin bnce dua et sadce kuzum birak gerekeni yapsinlar..cabuk toplanirsin insallah

çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın. sen moralini yüksek tut.

Çok gecmis olsun canım Rabbime emanet yavrunda benim kuzenimde hamileyken kaza yapmıştı ama maşallah sağlıklı bi bebeksi oldu yalnız kendi belinde ağrı kaldı şifalar dilerim

Çok geçmiş olsun.

Canım aynı his bende de oldu ama şimdi değil iki hafta kadar önce de olmuştu masaj yapinca dağılıyor nokta nokta diye gösterdiğin yerlerde de ayakta çok durmuşsam ani hareketler yapmissam yaşıyorum

Çok normal doktora sordum olur dedi sen kaçlık kullanıyorsun canım benim doktor dedi cikaçağını bildiğim için 200 luk verdim ki etkisi olsun bırak parça parça düşmeyi bazen nerdeyse yarisi bir anda gidiyo

Canım bence doğruları söyle,geçiştirme bi şekilde öğrenirse sonrasında kendini daha kötü hisseder. Ben düşük yaptığımda kuzenim hamileymiş ve bana 7 aylık hamileyken söyledi (kapalıdır kendisi ve bol kıyafetler giyer) Açıkcası gücüme gitmişti. Hatta kendisine de söyledim, sen beni tanımıyomusun ne düşünüp benden saklamaya uğraştın ki dedim. Sen yine özenli davran tabi ama doğruları söyle derim canm

Çoook geçmiş olsun. Sen sakin kalmaya çalış canım inş sağsalim çıkacaksınız ikinizde

Canım ben kullandım öyle oluyormuş herkezde zaten bende başta garipseyip araştırdım

Canım aynı his bende de oldu ama şimdi değil iki hafta kadar önce de olmuştu masaj yapinca dağılıyor nokta nokta diye gösterdiğin yerlerde de ayakta çok durmuşsam ani hareketler yapmissam yaşıyorum
Sanki bir sey orda taş oldu kaldi sertlesti agri yapıyor bi masaj yapayim dağılır belki dedigin gibi
Yine de randevu aldim yarin sabaha ha bi gun önce ha bi gun sonra ne fark eder diye dusundum

Sanki bir sey orda taş oldu kaldi sertlesti agri yapıyor bi masaj yapayim dağılır belki dedigin gibi
Yine de randevu aldim yarin sabaha ha bi gun önce ha bi gun sonra ne fark eder diye dusundum
İyi düşünmüşsün canım bir gun ile nolcak ama inşallah kötü bişey yoktur

Canım ben hızlandırmak için ilaç kullanıyorum. Son tahlilimde 0.65 cıktı. Buna ragmen ilaca devam et hızlı calısması kötü diil az calısması sıkıntı dedi. 1 ay sonra tekrar ölcücez. Ona göre doz azaltıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…