- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Evt kuzum oluyordu bnde kullanirken hatta sabah aksm kullaniyrdm diyemi bilmiyrm ama her idrarimda beyaz tortu gibi disari cikardiArkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
Off canim.benim cok gecmis olsun ya panik yapma sakın musahade altinda olman iyi doktor gozetimindesin en azindan icin rahat olsun Mr konusuna gelince pek bir bilgim yok sen doktorlari dinle canimHanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
zaman zaman çok çıktığı oluyor. ama büyük kısmı genelde içerde kalıyor.Arkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
Demekki değişiyor canım kişiye göre benim sol da meselaKizimda agrilarim hep solda oluyordu oglumda ise sağ tarafta siz de tam tersi mi oldu
Cnm ck gecms olsnn Rabbim korusun senide bebeginide insallah..olman gereken yerde hastanedesin bnce dua et sadce kuzum birak gerekeni yapsinlar..cabuk toplanirsin insallahHanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın. sen moralini yüksek tut.Hanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
Hanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
Çok geçmiş olsun.Hanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
Canım aynı his bende de oldu ama şimdi değil iki hafta kadar önce de olmuştu masaj yapinca dağılıyor nokta nokta diye gösterdiğin yerlerde de ayakta çok durmuşsam ani hareketler yapmissam yaşıyorumKizlar gobegimin sol tarafinda fotodaki işaretli kısımda bir agri var bugun rahatsiz etmeye basladi. Ara ara da kirmizi noktalarin oldugu yerlerde batma oluyor. Sizin de oluyor mu? Cuma cinsiyet icin doktora gidecektim yarin mi gitsem hem agriyi sorarim :|
Çok normal doktora sordum olur dedi sen kaçlık kullanıyorsun canım benim doktor dedi cikaçağını bildiğim için 200 luk verdim ki etkisi olsun bırak parça parça düşmeyi bazen nerdeyse yarisi bir anda gidiyoArkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
Canım bence doğruları söyle,geçiştirme bi şekilde öğrenirse sonrasında kendini daha kötü hisseder. Ben düşük yaptığımda kuzenim hamileymiş ve bana 7 aylık hamileyken söyledi (kapalıdır kendisi ve bol kıyafetler giyer) Açıkcası gücüme gitmişti. Hatta kendisine de söyledim, sen beni tanımıyomusun ne düşünüp benden saklamaya uğraştın ki dedim. Sen yine özenli davran tabi ama doğruları söyle derim canmKizlar benden sonra kuzenim de hamile olduğunu öğrendi ama bebeği tutunamadı maalesef ve düşük yaşadı. Şimdi bana iki üç güne bir bebeğime alakalı sorular soruyor ve ben ona yalan söylemek zorunda kalıyorum hatta üzülmesin diye sorularını geçistiriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum önce den bu kadar görüşmüyorduk zaten aynı anda hamile kalınca biraz artmıştı görüşmeler sizce ne yapmalıyım üzülüyor biliyorum kürtaj olmak istemedi zoraki yaptılar az önce bebeğin cinsiyetini sordu öğrenmedik kontrole gitmedim dedim halbuki öğrendim kendimi kötü hissediyorum
Çoook geçmiş olsun. Sen sakin kalmaya çalış canım inş sağsalim çıkacaksınız ikinizdeHanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
Oyle mi erkek mi dediler sanaDemekki değişiyor canım kişiye göre benim sol da mesela
Canım ben kullandım öyle oluyormuş herkezde zaten bende başta garipseyip araştırdımArkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
Sanki bir sey orda taş oldu kaldi sertlesti agri yapıyor bi masaj yapayim dağılır belki dedigin gibiCanım aynı his bende de oldu ama şimdi değil iki hafta kadar önce de olmuştu masaj yapinca dağılıyor nokta nokta diye gösterdiğin yerlerde de ayakta çok durmuşsam ani hareketler yapmissam yaşıyorum
İyi düşünmüşsün canım bir gun ile nolcak ama inşallah kötü bişey yokturSanki bir sey orda taş oldu kaldi sertlesti agri yapıyor bi masaj yapayim dağılır belki dedigin gibi
Yine de randevu aldim yarin sabaha ha bi gun önce ha bi gun sonra ne fark eder diye dusundum
Allah razı olsun canım. InşallahCanım benim sana çok dua ediyorum içini ferah tutSağlıklı ve hayırlıdır inşallah Allahın izniyle benimki de söylemedi
Öyle değilse bile biz öyle olduğuna inanalım.Valla canım bana da inanmiyorlarben ne hissettiğimi biliyorum ama❤
Canım ben hızlandırmak için ilaç kullanıyorum. Son tahlilimde 0.65 cıktı. Buna ragmen ilaca devam et hızlı calısması kötü diil az calısması sıkıntı dedi. 1 ay sonra tekrar ölcücez. Ona göre doz azaltıcaz.Benimkisinde tiroid hormonu fazla salgıladığı için kadın doğum doktorum takip edelim dedi. Çünkü öncesinde tiroid hormonu sıkıntım yoktu. İnternette de araştırdım benim gibi sadece gebelik döneminde hipertiroid olanlarda 18. Haftaya kadar tiroid in normal seviyesine gelmesi beklenirmiş. Sanırım doktor da o yüzden henüz kullanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?