2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hangi testi ücretsiz yapıyor canım Tepecik?

Canım çok güzel anlatmışsın bende aynı süreçten geçtim ben de düşük yaptım üzüldüm çok ağladım ama o kürtajı bile zoraki yaptılar içimde kalsin diyor düşük yapalı 1 ayı geçti daha yeni ama konuşurken hep ağlıyor bende anlatınca daha çok üzülür diye düşünüyorum. Benim düşük yaptigimda hstaneye yanıma gelen iki arkadaşım da hamileydi bende onların her anına katıldım onlarla mutlu oldum onların yanında heveslerini kırmamak için hiç bahsetmedim. Ama kuzenim daha hassas bana soruyor daha cevaplamadan ağlıyor ne desem benim de oyle olacakti somdi diyor yani o kadar arada kaldım ki bilemiyorum artik

Kıyamam ona ya.. Rabbim en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder insallah tüm yaşadıklarını unutur
Ne senin, ne kuzeninin kolay değil yaşadıkları kuzum.. çok hassas bir nokta gerçekten.
Eminim senin hamile olmana çok seviniyordur ama elinde olmadan da etkileniyordur o zaman cidden zor hiç kolay değil..

İnan bende ne diyeceğimi bilemedim.. bir süre daha belli etme ama o bu durumu anlamasın belki daha çok alınabilir.
Çünkü bazı anne adayları da nazardan korkuyoruz diye mubarek 9 ay sonra çocuğu söylüyorlar öyle bi durumda sanabilir.. hani benim olmadı, o hamile benden saklıyor durumu. Şuan hassas bir dönem de herseyi dusunebilir..

Buraya bi arkadas yazmisti kürtaj oldum aynı katta diger odalarda kapı susleri vardi canım yandı gibisinden birsey..
Bende oda susletmeyi dusunuyordum o yorumdan sonra kapı falan süsletmeyeceğim.. benim süsüm yüzünden başka bir annenin canı yanma ihtimali çok üzer beni varsın süsümüz olmasin diye düşündüm

İyide devlet değil ki bana bunu söyleyen özel hastane.Ve yine söylüyorum, detaylı ultrason değil bu bahsettiğimiz.Radyolojinin uzmanlık alanı ultrason.Ultrason bulgularını rapor eder,uzman doktor yorumlar
cnm radyoloji yapıyor hemde güzel bakıyor ben oğluma hamileykende radyoloji yaptı bunada radyoloji yaptı

cnm bende öyleyim çok su tuketiyosanolabilir

Canim oyle tabi insan krbfi de yasayinca karsisindakini daha iyi anliyor ama ben yinede içimde hicbir şey kalsin istemem çünkü bende coj bekledim çok acı çektim inan herkese de çok dua ediyorum rabbim benim kadar beklerlesin herkese nasip etsin herşeyi gönlüne göre rabbim bana ne veriyorsa karsimdakine bin versin inşallah. Bu süreçte zor herkese rabbim yardım etsin

Arkadaşlar dün de yazmıştım tsh 0.066 çıkmıştı. Dahiliye doktoru çok hızlı çalışıyor diye tiroid ilacı yazdı fakat özelde çalışan kadın doğum doktorum kesinlikle ilaç kullanma 1 ay sonra tekrar tahliline bakalım ama ilaç kullanma kesinlikle dedi. Geçen ay normal olan tsh bu ay gebelikten dolayı bu şekilde çıkmış olabilir dedi. Eşim de çok stres yaptı Eee ne yapacağız bu durumda deyip duruyor. Benim gibi sadece bu ay tiroidi çok çalışan arkadaşlar var mı aranızda nasıl bir yol izledi merak ediyorum

Kızlar dün yemekten sonra sol kasığımda böyle kuş tüyü sürersin ya tenine hafiften bi his olur öyle hissetmiştim ama imkansız bebek deildir dedim bugün yine yemekten sonra yan uzandım yine aynı yerde kuş tüyü sürülmesi hissini yaşadım gaz hareketlerim çok olur bu öyle deil hafiften derinlerden bi gıdıklanma ama çokta erken bilemedim 2.gebeliğim buarada

...

Eklentiler

• Screenshot_20190508-210549.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20190508-210323.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar gobegimin sol tarafinda fotodaki işaretli kısımda bir agri var bugun rahatsiz etmeye basladi. Ara ara da kirmizi noktalarin oldugu yerlerde batma oluyor. Sizin de oluyor mu? Cuma cinsiyet icin doktora gidecektim yarin mi gitsem hem agriyi sorarim :|

Eklentiler

• Capture+_2019-05-08-21-07-00.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 46
Canım hamilelikte troit daha yavaş olmaya meyilli ilk zamanlar bebek de anneninkini kullandığı için. İstersen bir doktora daha git onun da fikrini al. Troit dengesi mühim.

Canım hamilelikte troit daha yavaş olmaya meyilli ilk zamanlar bebek de anneninkini kullandığı için. İstersen bir doktora daha git onun da fikrini al. Troit dengesi mühim.
Benimkisinde tiroid hormonu fazla salgıladığı için kadın doğum doktorum takip edelim dedi. Çünkü öncesinde tiroid hormonu sıkıntım yoktu. İnternette de araştırdım benim gibi sadece gebelik döneminde hipertiroid olanlarda 18. Haftaya kadar tiroid in normal seviyesine gelmesi beklenirmiş. Sanırım doktor da o yüzden henüz kullanma dedi

Seninle birebir ayni gunlerimiz :)

Arkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(

Ilk gebeligimde kullanmistim canim bana da oluyordu hatta doktora sordum sıkıntı yok ilacın plastik dış kabugu eriyip atilior gitmesi gereken gidiyor zaten demisti yani normal bir durum canim

Hanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…