Ben maltofer şurup kullanıyorum.Selam kizlar doktor bana dün kan ilaci ve vitamin verdi ama sizinkilerden farkli ilaclar, kan ilaci olarak maltofer fol , vitamin olarak imom omega verdi, baska kullanan var mi bu ilaclardan ?
Hangi testi ücretsiz yapıyor canım Tepecik?siz nasıl bi yol izlediniz iki tarama testinden sonra mı verdiniz kanı yoksa direkt mi yaptırdınız. Ben izmirdeyim ve tepecik kadın doğumda bu test ücretsiz yapılıyor. kendi doktorum iki taramaya girmeden direkt bunu yaptıralım dedi yaş 40 oldugu için ama tepecik hastanesi ikili tarama testinin sonucu olmadan yapmıyoruz dedi. ben de simdi bu testi yaptırıp öyle gideceğim hastaneye. özelde 2500-3000 tl arası fiyat istiyorlar bu test için
Canım çok güzel anlatmışsın bende aynı süreçten geçtim ben de düşük yaptım üzüldüm çok ağladım ama o kürtajı bile zoraki yaptılar içimde kalsin diyor düşük yapalı 1 ayı geçti daha yeni ama konuşurken hep ağlıyor bende anlatınca daha çok üzülür diye düşünüyorum. Benim düşük yaptigimda hstaneye yanıma gelen iki arkadaşım da hamileydi bende onların her anına katıldım onlarla mutlu oldum onların yanında heveslerini kırmamak için hiç bahsetmedim. Ama kuzenim daha hassas bana soruyor daha cevaplamadan ağlıyor ne desem benim de oyle olacakti somdi diyor yani o kadar arada kaldım ki bilemiyorum artikSen daha iyibilirsin, kuzenini de en iyi sen tanırsın kuzum ama söyle birsey diyeyim..
Ben deli gibi hamile kalmaya çalışırken, her ay hüsranla sonuçlanıp evde cenaze havası yaratırken.. ablamla, yengem benim en büyük destekçimdi, hep bana taktikler verip moral depoluyorlardı. Ablamın 2 tane kızı (5 ve 2 yaşlarında) Yengemin 1 tane oglu ( 5 yaşında) vardı.
Yengem çocuk düşünüyordu ama biraz erteliyordu.. bende ona bak yenge ben ne kadar uğraşıyorum boşver şimdi yap gitsin dedim.. ilk denediği ay hamile kaldı. Öğrendiğimde o kadar sevindim ki bana hep umut oldu kendi durumumu unutturdu bana.. bir ay sonra da ablam yanlışlıkla 3.ye hamile kaldı.. mutluluğum çifte katlandı resmen
Sonra benden sonra evlenen kuzenim kaldı ..
Onlarla birlikte kalp atıslarını, cinsiyetlerini takip ettim hep .. sağolsunlar her anlarını benle paylaştılar ve moral depolattılar
Ablamdan 5 ay sonra da ben hamile kaldım mucizevi bir şekilde Rabbime şükürler olsun
Eğer benden saklasalardı daha çok üzülürdüm..
Ama dediğim gibi kuzenini en iyi sen tanırsın mesela bi tanıdığımda çocuk için uğraşıyordu ve bir kere "nereye baksam hamile görüyorum" artık diye sitem etmiş.. onunda canını yakıyordu.
Düşünüyorum ama bakalım ne olacak :)Efeler çok yaramaz oluyor canim:)ama kulağa hoş geldi
Canım çok güzel anlatmışsın bende aynı süreçten geçtim ben de düşük yaptım üzüldüm çok ağladım ama o kürtajı bile zoraki yaptılar içimde kalsin diyor düşük yapalı 1 ayı geçti daha yeni ama konuşurken hep ağlıyor bende anlatınca daha çok üzülür diye düşünüyorum. Benim düşük yaptigimda hstaneye yanıma gelen iki arkadaşım da hamileydi bende onların her anına katıldım onlarla mutlu oldum onların yanında heveslerini kırmamak için hiç bahsetmedim. Ama kuzenim daha hassas bana soruyor daha cevaplamadan ağlıyor ne desem benim de oyle olacakti somdi diyor yani o kadar arada kaldım ki bilemiyorum artik
cnm radyoloji yapıyor hemde güzel bakıyor ben oğluma hamileykende radyoloji yaptı bunada radyoloji yaptıİyide devlet değil ki bana bunu söyleyen özel hastane.Ve yine söylüyorum, detaylı ultrason değil bu bahsettiğimiz.Radyolojinin uzmanlık alanı ultrason.Ultrason bulgularını rapor eder,uzman doktor yorumlar
cnm bende öyleyim çok su tuketiyosanolabilirkızlar ben sabaha kadar wc ye gitmekten uyuyamıyorum.
sürekli idrar geliyor kızımda son aylarda baskıdan olmuştu ama bu bebekte ilk günden beri gecede 3-4 eşim bile çok yapıyosun birşey olmasın diyor
sanki bebek biraz aşağıda geliyor bana kızım bu haftlarda sanki yukarı karna yakında çıkmıştı bu kasığın hafif üstünde.
değişik yaşıyorum bu bebeği
dün gece hiç uyumadım desem yeri.
birde sahur hazırla yat hiç uyumadım.
ama halsiz baş ağrısı kemik ağrısı olanlar mutlaka kanına baktırsın ben kan için şurup içiyorum sabahları baya halim yerine geliyor.
Canim oyle tabi insan krbfi de yasayinca karsisindakini daha iyi anliyor ama ben yinede içimde hicbir şey kalsin istemem çünkü bende coj bekledim çok acı çektim inan herkese de çok dua ediyorum rabbim benim kadar beklerlesin herkese nasip etsin herşeyi gönlüne göre rabbim bana ne veriyorsa karsimdakine bin versin inşallah. Bu süreçte zor herkese rabbim yardım etsinKıyamam ona ya.. Rabbim en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder insallah tüm yaşadıklarını unutur
Ne senin, ne kuzeninin kolay değil yaşadıkları kuzum.. çok hassas bir nokta gerçekten.
Eminim senin hamile olmana çok seviniyordur ama elinde olmadan da etkileniyordur o zaman cidden zor hiç kolay değil..
İnan bende ne diyeceğimi bilemedim.. bir süre daha belli etme ama o bu durumu anlamasın belki daha çok alınabilir.
Çünkü bazı anne adayları da nazardan korkuyoruz diye mubarek 9 ay sonra çocuğu söylüyorlar öyle bi durumda sanabilir.. hani benim olmadı, o hamile benden saklıyor durumu. Şuan hassas bir dönem de herseyi dusunebilir..
Buraya bi arkadas yazmisti kürtaj oldum aynı katta diger odalarda kapı susleri vardi canım yandı gibisinden birsey..
Bende oda susletmeyi dusunuyordum o yorumdan sonra kapı falan süsletmeyeceğim.. benim süsüm yüzünden başka bir annenin canı yanma ihtimali çok üzer beni varsın süsümüz olmasin diye düşündüm
Canım hamilelikte troit daha yavaş olmaya meyilli ilk zamanlar bebek de anneninkini kullandığı için. İstersen bir doktora daha git onun da fikrini al. Troit dengesi mühim.Arkadaşlar dün de yazmıştım tsh 0.066 çıkmıştı. Dahiliye doktoru çok hızlı çalışıyor diye tiroid ilacı yazdı fakat özelde çalışan kadın doğum doktorum kesinlikle ilaç kullanma 1 ay sonra tekrar tahliline bakalım ama ilaç kullanma kesinlikle dedi. Geçen ay normal olan tsh bu ay gebelikten dolayı bu şekilde çıkmış olabilir dedi. Eşim de çok stres yaptı Eee ne yapacağız bu durumda deyip duruyor. Benim gibi sadece bu ay tiroidi çok çalışan arkadaşlar var mı aranızda nasıl bir yol izledi merak ediyorum
Benimkisinde tiroid hormonu fazla salgıladığı için kadın doğum doktorum takip edelim dedi. Çünkü öncesinde tiroid hormonu sıkıntım yoktu. İnternette de araştırdım benim gibi sadece gebelik döneminde hipertiroid olanlarda 18. Haftaya kadar tiroid in normal seviyesine gelmesi beklenirmiş. Sanırım doktor da o yüzden henüz kullanma dediCanım hamilelikte troit daha yavaş olmaya meyilli ilk zamanlar bebek de anneninkini kullandığı için. İstersen bir doktora daha git onun da fikrini al. Troit dengesi mühim.
Seninle birebir ayni gunlerimiz :)Kızlar herkese merhaba. Uzun zamandır takip ediyorum yazılanları.. Hepimiz hayırlısıyla sağsalim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi☺
Bende 10+5 teyim. haftaya ense kalınlığı için gidicez doktora sıkıntısız atlatırım inşallahikili test konusunda hala kararsızım da bakalım artık.
Bende senin bebiş oğlan hadi bakalım ne çıkacak bana haber ver mutlaka:)
Ilk gebeligimde kullanmistim canim bana da oluyordu hatta doktora sordum sıkıntı yok ilacın plastik dış kabugu eriyip atilior gitmesi gereken gidiyor zaten demisti yani normal bir durum canimArkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
Kizimda agrilarim hep solda oluyordu oglumda ise sağ tarafta siz de tam tersi mi olduBende senin bebiş oğlan hadi bakalım ne çıkacak bana haber ver mutlaka:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?