Canım bendede oldu 2 defa yakalayabildim pıt pıt diye içerden bişey vuruyor sanki tuhaf bi his bir iki defa olup kesildi 2 sindede ama bebek olduğunu sanmıyorum çok erken daha sizin 2. Gebeliğinizse bilemem ama benim ilk gebeliğim hiç ihtimal vermiyorum :)Öyle değilse bile biz öyle olduğuna inanalım.
Ben elimi her koyduğumda olmuyor bi de. Bakıyorum tık yok, sonra tekrar deniyorum. Senin de öyle mi?
Evet canım her zaman olmuyor.Özellikle geceleri sırt üstü uzandigimda denk geliyorumÖyle değilse bile biz öyle olduğuna inanalım.
Ben elimi her koyduğumda olmuyor bi de. Bakıyorum tık yok, sonra tekrar deniyorum. Senin de öyle mi?
evet her koydugumda olmuyor. yatarken bir kaç kez hissettim. birde hep aynı yerde degildi.geçen hafta daha farklı yerdeydi bu hafta farklı yerdeydi.Öyle değilse bile biz öyle olduğuna inanalım.
Enfeksiyon olabilir canım benim hamilelikten önce olmustu öyleIyi akşamlar kızlar,pek takip edemiyorum bu aralar inşllah herkes iyidir bebisler sağlıklıdır...
U Umithepvar canim sen ciktinmi hastaneden baktım 1 2 kez denk gelmedim sana iyisin degilmi kuzum.
Kızlar bu arada benim gobegimden su gibi kokulu bir sıvı geliyor,bunu yaşayan varmı acaba yoksa enfeksiyonlu oldu ya.
Cnmm hastanedeyiz halaU Umithepvar canım nasıl oldun hastanede misin
Canım benim hiç üzülme Allahû Teâlâ yardım edecektir sen bol dua et elini koy karnına bildiğin duaları oku ihlas süresi bol bol oku güzel haberler verirsin inşallahCnmm hastanedeyiz halacuma 47 olan kanama alani pzt 19du bugun 38 olculdu bakalim ne yapicaklar sabah aksm igne yiyrm yermdn wc disinda kalkmiyrm ne olucak bole bilmiyrm dunden beride cok koyu kirmii kahve arasi kanamam var..Allah hakkimizda hayirlisini versin yavrmla sag salim cikariz burdn insallah
Daha bugun aklimdan gectin kuzum yazmayi unuttm..hastanedeyiz hala yavrm yaaa kanama alani gene artmis galiba bisi de demiyolarkiIyi akşamlar kızlar,pek takip edemiyorum bu aralar inşllah herkes iyidir bebisler sağlıklıdır...
U Umithepvar canim sen ciktinmi hastaneden baktım 1 2 kez denk gelmedim sana iyisin degilmi kuzum.
Kızlar bu arada benim gobegimden su gibi kokulu bir sıvı geliyor,bunu yaşayan varmı acaba yoksa enfeksiyonlu oldu ya.
hoşgeldin aramızaSelamlar, herkes inşallah bebeğiyle sağlıkla kavuşur.
2016 Kasım annesiyim. Kısmetse yarın 2019 'da da bir güneş doğacak hayatımıza.
Sat 18 Ocak ama geç döllenme. düzeltilmiş Sat 29 Ocak.
Geçen yıl ben de sadece ikili yaptırmıştım doktorum ikilide sorun olursa fetal dna yaptırırız demişti temiz çıktı diye yapmadık. Sonrasında kaybım oldu be riskli gebelik doktoruna gidiyorum. O mutlaka fetal DNA istedi. İkili test garanti sonuç değil diye. Devlette nasıl bilmiyorum ama yaptırabiliyorsan devlette yaptır ilk ebeliğin ise anomali yok ise ikili yapıp sorun yaşamayan bir sürü de gebe var boşuna para ödeme bence cnm
Kadin doguma gireceksin canim ikili test istegine buluncak sistemden. Sonra radyolojiye gidip ultrasondan baktitcaksin en son kan vereceksin bitecek .
Allah bin kere razi olsn cnm bnmm cok tesekkur ederimm okuyrm bol bol kendime de sizlerede..insallah hepimizin guzel haberleri daim olsn kuzum bnmmCanım benim hiç üzülme Allahû Teâlâ yardım edecektir sen bol dua et elini koy karnına bildiğin duaları oku ihlas süresi bol bol oku güzel haberler verirsin inşallah
Bu mübarek ayda bebeğinle sağ salim çıkarsınız inşallah içini ferah tut çok geçmiş olsun.Cnmm hastanedeyiz halacuma 47 olan kanama alani pzt 19du bugun 38 olculdu bakalim ne yapicaklar sabah aksm igne yiyrm yermdn wc disinda kalkmiyrm ne olucak bole bilmiyrm dunden beride cok koyu kirmii kahve arasi kanamam var..Allah hakkimizda hayirlisini versin yavrmla sag salim cikariz burdn insallah
Ayni sekilde benim de sol kalcamda inanilmaz bir agri vardi. Oturup kalkarken ozellikle cok agrim oluyordu. Doktorum gayet normal oldugunu soyledi ve 13. Haftama girdigimde agri yok oldu diyebilirim. Kilodan oldugunu sanmam ben 54 ile hamile kaldim 1 kilo aldim 13. HaftamdayumYa kizlar ben cok sorunluyum sanırım. Akşam birden kalçama ağrı atti zor yürüyorum yürürken batıyor felaket canını yakıyor.uzaninca geçiyor ama sağa sola dönerken çok acıyor çok yavaş yavaş hareket ediyorum.aksamdan beri geçmedi. Zaten kilolu hamile kalmıştım 1.58 boyum 69 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum. Daha 12.haftada kalçama ağrılar girdiyse ben son aylarda napcam ya.kilodan mi oldu acaba ya of(( valla çok korkuyorum ben son aylar perişan olurum kesin. Nasıl bir kalca ağrısı bu ya sol kalcamda oluyor kızlar. Benim gibi erkenden böyle sorun yaşayan yoktur sanırım (
Cnm Allah razi olsnn gormedigin tanimadigin birindn dua almak ne kadr guzel cansinizz..insallah cikariz sag salim cnm ck tesekkurlerBu mübarek ayda bebeğinle sağ salim çıkarsınız inşallah içini ferah tut çok geçmiş olsun.
Canım haklisin ama mesala ikili terste gittin mi dedi bende evet dedim sonuçlar iyi çok şükür dedim başladı ağlamaya hani sorduktan sonra böyle yapmasa ben o yüzden artık söyleyemiyorum üzülsün istemiyorum bende yaşadım düşük çok kötü ama ne bilim sizlerde çok haklısinizCanım bence doğruları söyle,geçiştirme bi şekilde öğrenirse sonrasında kendini daha kötü hisseder. Ben düşük yaptığımda kuzenim hamileymiş ve bana 7 aylık hamileyken söyledi (kapalıdır kendisi ve bol kıyafetler giyer) Açıkcası gücüme gitmişti. Hatta kendisine de söyledim, sen beni tanımıyomusun ne düşünüp benden saklamaya uğraştın ki dedim. Sen yine özenli davran tabi ama doğruları söyle derim canm
Öylemi ne kullandım canim sen,ilaçta kullanılmazki simdi yarin bir saglanacagina goruneyim bariEnfeksiyon olabilir canım benim hamilelikten önce olmustu öyle
Canım ben çok uzun süre kullandım bende de oldu hep o yüzden gece yatarken kullanırdım hep ben buna rağmen akardıArkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?