2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle değilse bile biz öyle olduğuna inanalım.
Ben elimi her koyduğumda olmuyor bi de. Bakıyorum tık yok, sonra tekrar deniyorum. Senin de öyle mi?
Canım bendede oldu 2 defa yakalayabildim pıt pıt diye içerden bişey vuruyor sanki tuhaf bi his bir iki defa olup kesildi 2 sindede ama bebek olduğunu sanmıyorum çok erken daha sizin 2. Gebeliğinizse bilemem ama benim ilk gebeliğim hiç ihtimal vermiyorum :)

Öyle değilse bile biz öyle olduğuna inanalım.
Ben elimi her koyduğumda olmuyor bi de. Bakıyorum tık yok, sonra tekrar deniyorum. Senin de öyle mi?
evet her koydugumda olmuyor. yatarken bir kaç kez hissettim. birde hep aynı yerde degildi.geçen hafta daha farklı yerdeydi bu hafta farklı yerdeydi.

Iyi akşamlar kızlar,pek takip edemiyorum bu aralar inşllah herkes iyidir bebisler sağlıklıdır...
U Umithepvar canim sen ciktinmi hastaneden baktım 1 2 kez denk gelmedim sana iyisin degilmi kuzum.
Kızlar bu arada benim gobegimden su gibi kokulu bir sıvı geliyor,bunu yaşayan varmı acaba yoksa enfeksiyonlu oldu ya.

Selamlar, herkes inşallah bebeğiyle sağlıkla kavuşur.
2016 Kasım annesiyim. Kısmetse yarın 2019 'da da bir güneş doğacak hayatımıza.
Sat 18 Ocak ama geç döllenme. düzeltilmiş Sat 29 Ocak.

Enfeksiyon olabilir canım benim hamilelikten önce olmustu öyle

Ya kizlar ben cok sorunluyum sanırım. Akşam birden kalçama ağrı atti zor yürüyorum yürürken batıyor felaket canını yakıyor.uzaninca geçiyor ama sağa sola dönerken çok acıyor çok yavaş yavaş hareket ediyorum.aksamdan beri geçmedi. Zaten kilolu hamile kalmıştım 1.58 boyum 69 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum. Daha 12.haftada kalçama ağrılar girdiyse ben son aylarda napcam ya.kilodan mi oldu acaba ya of (( valla çok korkuyorum ben son aylar perişan olurum kesin. Nasıl bir kalca ağrısı bu ya sol kalcamda oluyor kızlar. Benim gibi erkenden böyle sorun yaşayan yoktur sanırım(

U Umithepvar canım nasıl oldun hastanede misin
Cnmm hastanedeyiz hala cuma 47 olan kanama alani pzt 19du bugun 38 olculdu bakalim ne yapicaklar sabah aksm igne yiyrm yermdn wc disinda kalkmiyrm ne olucak bole bilmiyrm dunden beride cok koyu kirmii kahve arasi kanamam var..Allah hakkimizda hayirlisini versin yavrmla sag salim cikariz burdn insallah

Canım benim hiç üzülme Allahû Teâlâ yardım edecektir sen bol dua et elini koy karnına bildiğin duaları oku ihlas süresi bol bol oku güzel haberler verirsin inşallah

Daha bugun aklimdan gectin kuzum yazmayi unuttm..hastanedeyiz hala yavrm yaaa kanama alani gene artmis galiba bisi de demiyolarki bakalim Allahtan hayirlisi kuzum yavrumla sag salim cikalim insallah burdn

Selamlar, herkes inşallah bebeğiyle sağlıkla kavuşur.
2016 Kasım annesiyim. Kısmetse yarın 2019 'da da bir güneş doğacak hayatımıza.
Sat 18 Ocak ama geç döllenme. düzeltilmiş Sat 29 Ocak.
hoşgeldin aramıza

Cevabın için teşekkür ederim canım, evet ilk gebeliğim bugün fetal dna yapan yeri aradım oradaki doktorda önce ikili yaptırın dedi. Özelde 600 civarı devlette yaptırmak daha iyi şuanda.
Kadin doguma gireceksin canim ikili test istegine buluncak sistemden. Sonra radyolojiye gidip ultrasondan baktitcaksin en son kan vereceksin bitecek .

Canım çok teşekkür ederim hemen randevuya bakayım o zaman.

Canım benim hiç üzülme Allahû Teâlâ yardım edecektir sen bol dua et elini koy karnına bildiğin duaları oku ihlas süresi bol bol oku güzel haberler verirsin inşallah
Allah bin kere razi olsn cnm bnmm cok tesekkur ederimm okuyrm bol bol kendime de sizlerede..insallah hepimizin guzel haberleri daim olsn kuzum bnmm

Bu mübarek ayda bebeğinle sağ salim çıkarsınız inşallah içini ferah tut çok geçmiş olsun.

Ayni sekilde benim de sol kalcamda inanilmaz bir agri vardi. Oturup kalkarken ozellikle cok agrim oluyordu. Doktorum gayet normal oldugunu soyledi ve 13. Haftama girdigimde agri yok oldu diyebilirim. Kilodan oldugunu sanmam ben 54 ile hamile kaldim 1 kilo aldim 13. Haftamdayum

Canım haklisin ama mesala ikili terste gittin mi dedi bende evet dedim sonuçlar iyi çok şükür dedim başladı ağlamaya hani sorduktan sonra böyle yapmasa ben o yüzden artık söyleyemiyorum üzülsün istemiyorum bende yaşadım düşük çok kötü ama ne bilim sizlerde çok haklısiniz

Canım ben çok uzun süre kullandım bende de oldu hep o yüzden gece yatarken kullanırdım hep ben buna rağmen akardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…