Amin.Insallah:)Maşallah :) darısı tüm sonuç bekleyenlerin için olur inş
Aslinda ben de dusunmuyordum.Senin gibi dusunuyordum ama doktoruma sordum ben yapilmasindan yanayim dedi..Oyle deyince eşim de yaptiralim dedi..Yaptirmis olduk boylece.Gözün aydın canım.ben de cumartesi gidicem 2li için çağırmıştı ama yaptirmicam ben. zateb tedavisi yok tek çare aldırmak. Onu da yapmayacağım için öğrenmem istemiyorum rabbim ne verirse hayırlısı olsun. kader de varsa ne yapsak boş
Anladım canım.bende doktoruma sorcam ama sorun değilse yaptırmak istemiyorum diycem. Bizimki de önerirse o an yaptırır miyim bilemiyorum bakalım.Aslinda ben de dusunmuyordum.Senin gibi dusunuyordum ama doktoruma sordum ben yapilmasindan yanayim dedi..Oyle deyince eşim de yaptiralim dedi..Yaptirmis olduk boylece.
Valla canım bana da inanmiyorlarYaaa çok güzel.demekki yanlız değilim. Ben dedim arkadaşlarıma ama bağırsaktır diyip bana inanmadılar. Senin olduğun haftalarda hafifi eğik oturduğum zaman göbek deliğimin 4 parmak altında elimi koyduğum zaman bi şeyler hissediyordum. Ben 16. Haftadayım şu an. Şimdi biraz daha yukarda hissediyoeum aynı şeyleri.
Doğru hissettiğime çok sevindim yaaaa.
Ayy nasıl güldüm:) sağlıkla gelsin inşallahValla sizin bebişleri bilmem ama benimkine baksanıza kafası aşağıda gözler cingibi yiğit koymasamda fırlama olacak kesin :))
kız gibiSelam kizlar 12 haftalik ultrason goruntumuz cinsiyet icin tahmini olan var mi acaba. Bugun tam 13 haftalik olduk
Benim arasıra oluyor.Gözlerim büyüyor anında korkudan..Yerinden çıkacak gibi 10-15 saniye sürüyor.Berbat bi hisKızlar sizinde kalp çarpıntısı oluyor mu okadar hissediyorum ki bazen çıkacak gibi atiyor sanki.geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle sanki heyecanlanınca hızlı atar hissedersiniz ya öyle oluyor.bugun 12+0 buarada
sana tahminde bulundumu dr
merak ettim sol olayı doğrumu acaba bana erkek dedi ama emin değilim :) öyleyse yenidoğan sünneti bile araştırcam heycanlandım baya farklı biri gelecek diye hayırlısı olsun inş.
Teşekkürler canımggenital deggilde yüzümde çıkmıştı uçuk. onu araştırırken okumuştum genital uçuk sadece normal dogum yaparken riskliymiş. o zamana kalırsa tabi..
Kızlar sizinde kalp çarpıntısı oluyor mu okadar hissediyorum ki bazen çıkacak gibi atiyor sanki.geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle sanki heyecanlanınca hızlı atar hissedersiniz ya öyle oluyor.bugun 12+0 buarada
Canım bende de oluyor hatta doktorumu aradım pek coj ihtimalden sonra anladım ki uşütmeden kaynaklı sende belki üşutmussundürKızlar sizinde kalp çarpıntısı oluyor mu okadar hissediyorum ki bazen çıkacak gibi atiyor sanki.geceleri uyumakta zorlanıyorum böyle sanki heyecanlanınca hızlı atar hissedersiniz ya öyle oluyor.bugun 12+0 buarada
benimde 6 aylık gibi gaz diyorum ama bukadar olmaz
Bende senin bebiş oğlan hadi bakalım ne çıkacak bana haber ver mutlaka:)Benim de hep agrım sızım sol tarafta. Sol tarafta oluyor hep batmalr falan.
Ay bende öyleydim o kadar çok küstüm ama herşeyi yiyorum kokulardansa hiç rahatsız olmuyorum ay bence seninde oğlan ya bu sene oğlanlar çok sende haber et mutlaka:)ama ben ilkindede hiçbirşeyden tiksinmedim ki tuhaf diyor annemler
kusuyorum bulanıyorum ama herşey müthiş geliyor balık pişirip yiyorum soğan sarımsak herşey baya kokuyorlar ama tiksinmiyorum.
soldamı bebek onu bilmiyorum ki. ama solumda ağrı arttı baya
kızlar akıntısı olan arkadaşlar okuyun
Bu dönemde deneyimleyebileceğiniz bir başka değişiklik ise, vajinal akıntılardaki artıştır. Leukorrhea adı verilen süte benzer, hafif kokulu veya kokusuz sıvı son derece normaldir ve hamileliğiniz ilerledikçe artacaktır. Bu akıntı, artan östrojen üretimi ve pelvis bölgesindeki yoğun kan dolaşımından kaynaklanır. Görevi ise, doğum kanalını enfeksiyonlardan korumak ve vajinadaki bakteri dengesini sağlamaktır. Akıntıdan çok rahatsız olursanız, günlük ped kullanabilirsiniz, fakat tampon asla kullanmamalısınız veya genital bölgenizi suyla yıkamamalısınız. Aksi takdirde o bölgedeki bakteri dengesi bozulacağından, enfeksiyonlara açık hale gelirsiniz.
Bak buda doğru olabilir çünkü benimde aşağıdaymış hatta kanamam rahme yakın diyeymis birazda evde kalkmıyorum yemegede kaynanam gidiyorum evi bok götürüyor afedersin:)hahah benim baya aşağıda babam gördü erkek dedi. baya kasıktan itibaren şiş canım aşağıda oluyor işte sanırım benim idrarda bundan çok geliyor.
Efeler çok yaramaz oluyor canim:)ama kulağa hoş geldiYiğit güzel isim oğlum olursa seçenekler arasında ama ben yiğit Efe koyarım koyarsam soyadımızda yavuz anlamları aynı :))
Kizlar benden sonra kuzenim de hamile olduğunu öğrendi ama bebeği tutunamadı maalesef ve düşük yaşadı. Şimdi bana iki üç güne bir bebeğime alakalı sorular soruyor ve ben ona yalan söylemek zorunda kalıyorum hatta üzülmesin diye sorularını geçistiriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum önce den bu kadar görüşmüyorduk zaten aynı anda hamile kalınca biraz artmıştı görüşmeler sizce ne yapmalıyım üzülüyor biliyorum kürtaj olmak istemedi zoraki yaptılar az önce bebeğin cinsiyetini sordu öğrenmedik kontrole gitmedim dedim halbuki öğrendim kendimi kötü hissediyorum
Selam kizlar 12 haftalik ultrason goruntumuz cinsiyet icin tahmini olan var mi acaba. Bugun tam 13 haftalik olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?