2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslinda ben de dusunmuyordum.Senin gibi dusunuyordum ama doktoruma sordum ben yapilmasindan yanayim dedi..Oyle deyince eşim de yaptiralim dedi..Yaptirmis olduk boylece.

Aslinda ben de dusunmuyordum.Senin gibi dusunuyordum ama doktoruma sordum ben yapilmasindan yanayim dedi..Oyle deyince eşim de yaptiralim dedi..Yaptirmis olduk boylece.
Anladım canım.bende doktoruma sorcam ama sorun değilse yaptırmak istemiyorum diycem. Bizimki de önerirse o an yaptırır miyim bilemiyorum bakalım.

Valla canım bana da inanmiyorlar ben ne hissettiğimi biliyorum ama❤

Benim arasıra oluyor.Gözlerim büyüyor anında korkudan..Yerinden çıkacak gibi 10-15 saniye sürüyor.Berbat bi his

sana tahminde bulundumu dr
merak ettim sol olayı doğrumu acaba bana erkek dedi ama emin değilim :) öyleyse yenidoğan sünneti bile araştırcam heycanlandım baya farklı biri gelecek diye hayırlısı olsun inş.

Yok yarın 2li test için gideceğim ama daha erken falan derler herhalde devlette. Sonra kendi doktoruma gidince artık. Erkek nasip olursa ben de 1 ay içind e sünnet istiyorum . Kuzenim öyle yaptı cok çok rahat oldu. Sonradan yapanlar kendi de çocukları da çok zorlandı. Hayırlısı bakalım bize gelen ne olur

Bende aynı şekildeyim
Sanki özellikle yemeklerden sonra oluyor
Akşam rahat yatamıyorum
Boğazımda bişi varmış hissi oluyo nefesim daralıyor gibi sanki
Çok rahatsız ediyor beni

Canım bende de oluyor hatta doktorumu aradım pek coj ihtimalden sonra anladım ki uşütmeden kaynaklı sende belki üşutmussundür

Kizlar benden sonra kuzenim de hamile olduğunu öğrendi ama bebeği tutunamadı maalesef ve düşük yaşadı. Şimdi bana iki üç güne bir bebeğime alakalı sorular soruyor ve ben ona yalan söylemek zorunda kalıyorum hatta üzülmesin diye sorularını geçistiriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum önce den bu kadar görüşmüyorduk zaten aynı anda hamile kalınca biraz artmıştı görüşmeler sizce ne yapmalıyım üzülüyor biliyorum kürtaj olmak istemedi zoraki yaptılar az önce bebeğin cinsiyetini sordu öğrenmedik kontrole gitmedim dedim halbuki öğrendim kendimi kötü hissediyorum

Ay bende öyleydim o kadar çok küstüm ama herşeyi yiyorum kokulardansa hiç rahatsız olmuyorum ay bence seninde oğlan ya bu sene oğlanlar çok sende haber et mutlaka:)

Bugun ben de deneyimledim o akintiyi. Su gibi akti bi anda. Cok fazla bi his olunca kanamam oluyor sandim. Koştum bi baktim su gi bi akıntı:)

hahah benim baya aşağıda babam gördü erkek dedi. baya kasıktan itibaren şiş canım aşağıda oluyor işte sanırım benim idrarda bundan çok geliyor.
Bak buda doğru olabilir çünkü benimde aşağıdaymış hatta kanamam rahme yakın diyeymis birazda evde kalkmıyorum yemegede kaynanam gidiyorum evi bok götürüyor afedersin:)

Sen daha iyibilirsin, kuzenini de en iyi sen tanırsın kuzum ama söyle birsey diyeyim..

Ben deli gibi hamile kalmaya çalışırken, her ay hüsranla sonuçlanıp evde cenaze havası yaratırken.. ablamla, yengem benim en büyük destekçimdi, hep bana taktikler verip moral depoluyorlardı. Ablamın 2 tane kızı (5 ve 2 yaşlarında) Yengemin 1 tane oglu ( 5 yaşında) vardı.
Yengem çocuk düşünüyordu ama biraz erteliyordu.. bende ona bak yenge ben ne kadar uğraşıyorum boşver şimdi yap gitsin dedim.. ilk denediği ay hamile kaldı. Öğrendiğimde o kadar sevindim ki bana hep umut oldu kendi durumumu unutturdu bana.. bir ay sonra da ablam yanlışlıkla 3.ye hamile kaldı.. mutluluğum çifte katlandı resmen
Sonra benden sonra evlenen kuzenim kaldı ..
Onlarla birlikte kalp atıslarını, cinsiyetlerini takip ettim hep .. sağolsunlar her anlarını benle paylaştılar ve moral depolattılar
Ablamdan 5 ay sonra da ben hamile kaldım mucizevi bir şekilde Rabbime şükürler olsun

Eğer benden saklasalardı daha çok üzülürdüm..

Ama dediğim gibi kuzenini en iyi sen tanırsın mesela bi tanıdığımda çocuk için uğraşıyordu ve bir kere "nereye baksam hamile görüyorum" artık diye sitem etmiş.. onunda canını yakıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…