2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun.ins.sana ve bebeğine birşey olmadan atlatırsınız

Cok gecmis olsun canim.Uzuldum gercekten.Insallah ikiniz de saglikla atlatirsiniz bu sureci.Mr in zarari yok canim.Tomografi de aşiri radyasyon oluyor ve rontgende.Mr en masumu.Korkma.Icini ferah tut.

Bak buda doğru olabilir çünkü benimde aşağıdaymış hatta kanamam rahme yakın diyeymis birazda evde kalkmıyorum yemegede kaynanam gidiyorum evi bok götürüyor afedersin:)
hahahah :) bakalım ikimizinkinide merak ettim. benimde boktan hallice merak etme eminim bi çoklarımız bu halde :))

Ay bende öyleydim o kadar çok küstüm ama herşeyi yiyorum kokulardansa hiç rahatsız olmuyorum ay bence seninde oğlan ya bu sene oğlanlar çok sende haber et mutlaka:)
kız baya aynı belirtiler bakalım ne çıkacak yumurtadan :))) haber etcem sen benden önce ilirsin sende et :)

doğduğu gün yapılmıyor mu acaba ?

kayra kayınpeder çok istiyor.
eşim yok diyor
alide sevmediğim bi akrabanın adı ama çok seviyorum ismi.
aselde süpermiş. ay çok heycanlı isim konuşmak
biran önce herkes sölyesin cinsiyet
yiğit efe bunlar kişiliğini etkiliyormuş
eren nasıl sizce kızlar

hepümitvar sakın korkma Allahın izniyle bebek seninle kalcak. benim komşum dogurana kadar ara ara kanama geçirdi neden olduğunu bulamadılar hep hastanede yattı aama doğdu çok şükür.
hatice meryem nasıl oldun.

Hamile kaldığım ay yaşamıştım bikaç gün ağrıdan ölmüştüm sağ kalçamdı özellikle ayağımın üstüne basarken çok ağrıyordu kiloyla alakası yok canım ben zayıfımçünkü

kıyamam sana zor tabi üzülmesin diye yapıyorsun aynısını yapardım bende.
allah onada sabır versin bazen bende ya kaybedersem diye düşünüyorum çok kötü oluyorum.

kuzum tabi son aylar ağırlaşcaz.
dikkatli al kiloları yavrum penguen gibi yürücez son ay.
soldaki ağrı bendede var ama çok oturunca ve yataktan kalkarken saplanıyor zor yürüyorum geçiyor.
senin bebedemi erkek sola giren ağrılar bundanmış

Ne güzel anlattın kız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…