Çok geçmiş olsun.ins.sana ve bebeğine birşey olmadan atlatırsınızHanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
Cok gecmis olsun canim.Uzuldum gercekten.Insallah ikiniz de saglikla atlatirsiniz bu sureci.Mr in zarari yok canim.Tomografi de aşiri radyasyon oluyor ve rontgende.Mr en masumu.Korkma.Icini ferah tut.Hanimlaaarr bugun kaza gecirdim( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
günde 5 bardak falandır içmediğim zamanda böyleydicnm bende öyleyim çok su tuketiyosanolabilir
hahahah :) bakalım ikimizinkinide merak ettim. benimde boktan hallice merak etme eminim bi çoklarımız bu halde :))Bak buda doğru olabilir çünkü benimde aşağıdaymış hatta kanamam rahme yakın diyeymis birazda evde kalkmıyorum yemegede kaynanam gidiyorum evi bok götürüyor afedersin:)
gayet normalmiş endişelenmeyin cnmBugun ben de deneyimledim o akintiyi. Su gibi akti bi anda. Cok fazla bi his olunca kanamam oluyor sandim. Koştum bi baktim su gi bi akıntı:)
kız baya aynı belirtiler bakalım ne çıkacak yumurtadan :))) haber etcem sen benden önce ilirsin sende et :)Ay bende öyleydim o kadar çok küstüm ama herşeyi yiyorum kokulardansa hiç rahatsız olmuyorum ay bence seninde oğlan ya bu sene oğlanlar çok sende haber et mutlaka:)
keşke senin yapıdan olaymış böyle dalga geçiolar o karın ne diyeSabah ac karnina hic yok desem yeridir. Bir seyler yiyince azıcık görünüyorherkesin farkli iste yapisi demekki
doğduğu gün yapılmıyor mu acaba ?Yok yarın 2li test için gideceğim ama daha erken falan derler herhalde devlette. Sonra kendi doktoruma gidince artık. Erkek nasip olursa ben de 1 ay içind e sünnet istiyorum . Kuzenim öyle yaptı cok çok rahat oldu. Sonradan yapanlar kendi de çocukları da çok zorlandı. Hayırlısı bakalım bize gelen ne olur
kayra kayınpeder çok istiyor.Bir sey diyeyim mi ailemde 1 tane esimin ailesinde 1 tane bir de arkadasimin oğlu olmak üzere 3 Efe tanıyorum.. Tam bir eşkiyalar .. ama çok zekilerde
Hele benim ailemdeki (kuzenim 7 yaşında) bir yerde toplanacağımız zaman gizli gizli bir birimize soruyoruz Efe geliyor mu diye.. çocuk koltukların tepelerinde yaşıyor çok hiperaktif.. ama bi okadar da sevimli
Bende hamileliğimin basindan beri erkek hissediyorum sanırım da erkek dün bi cıkıntı gordu doktor emin olmamakla beraber pipi olabilir dediKız erkek hiç farketmezdi benim icin ama içime erkek basından beri dogduğu icin ayri bi sevindim .. hep erkek gibi hayal kurdum cunku
Esim biraz kız cocuk hastasi
Erkek hissedince oğluma isimde buldum.. Allah nasip eder, sağlıkla kucağıma alırsam Ali Kayra olacak
Eğer bi sürpriz olur kız olursa da Asel düşündüm
Rabbim hayirlisini nasip etsin saglikla kuzularimiza kavusuruz insallah ❤
Hamile kaldığım ay yaşamıştım bikaç gün ağrıdan ölmüştüm sağ kalçamdı özellikle ayağımın üstüne basarken çok ağrıyordu kiloyla alakası yok canım ben zayıfımçünküYa kizlar ben cok sorunluyum sanırım. Akşam birden kalçama ağrı atti zor yürüyorum yürürken batıyor felaket canını yakıyor.uzaninca geçiyor ama sağa sola dönerken çok acıyor çok yavaş yavaş hareket ediyorum.aksamdan beri geçmedi. Zaten kilolu hamile kalmıştım 1.58 boyum 69 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum. Daha 12.haftada kalçama ağrılar girdiyse ben son aylarda napcam ya.kilodan mi oldu acaba ya of(( valla çok korkuyorum ben son aylar perişan olurum kesin. Nasıl bir kalca ağrısı bu ya sol kalcamda oluyor kızlar. Benim gibi erkenden böyle sorun yaşayan yoktur sanırım (
kıyamam sana zor tabi üzülmesin diye yapıyorsun aynısını yapardım bende.Kizlar benden sonra kuzenim de hamile olduğunu öğrendi ama bebeği tutunamadı maalesef ve düşük yaşadı. Şimdi bana iki üç güne bir bebeğime alakalı sorular soruyor ve ben ona yalan söylemek zorunda kalıyorum hatta üzülmesin diye sorularını geçistiriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum önce den bu kadar görüşmüyorduk zaten aynı anda hamile kalınca biraz artmıştı görüşmeler sizce ne yapmalıyım üzülüyor biliyorum kürtaj olmak istemedi zoraki yaptılar az önce bebeğin cinsiyetini sordu öğrenmedik kontrole gitmedim dedim halbuki öğrendim kendimi kötü hissediyorum
kuzum tabi son aylar ağırlaşcaz.Ya kizlar ben cok sorunluyum sanırım. Akşam birden kalçama ağrı atti zor yürüyorum yürürken batıyor felaket canını yakıyor.uzaninca geçiyor ama sağa sola dönerken çok acıyor çok yavaş yavaş hareket ediyorum.aksamdan beri geçmedi. Zaten kilolu hamile kalmıştım 1.58 boyum 69 ile hamile kaldım şimdi 71 oldum. Daha 12.haftada kalçama ağrılar girdiyse ben son aylarda napcam ya.kilodan mi oldu acaba ya of(( valla çok korkuyorum ben son aylar perişan olurum kesin. Nasıl bir kalca ağrısı bu ya sol kalcamda oluyor kızlar. Benim gibi erkenden böyle sorun yaşayan yoktur sanırım (
Güzel haberler bekliyoruz :)Kızlar sabah ikili test var.Güzel haberlerle gelmeyi umuyorum.
Ne güzel anlattın kız :))))kuzum tabi son aylar ağırlaşcaz.
dikkatli al kiloları yavrum penguen gibi yürücez son ay.
soldaki ağrı bendede var ama çok oturunca ve yataktan kalkarken saplanıyor zor yürüyorum geçiyor.
senin bebedemi erkek sola giren ağrılar bundanmış
Hee demek kisiden kisiye farkedior bu saga sola yerlesme olayiErkek denildi canim
ben 26 kg aldım kız penguenden daha güzel yürüyordumNe güzel anlattın kız :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?