2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar sizlerde mi çok çabuk acıkıyorsunuz.

ben bu durumdan muzdaripim. sabah uyandım karnım zil çalıyor hemen mısır gevreği yedim. işe geldim 10 dk önce de bir haşlanmış yumrta domates salatalık peynir zeytin yedm. yarım ekmek ile. şuan karnım aç ama daha 10 dk oldu yiyeli. bu hafta hep bu şekilde oluyor neden ki içimde pirana var gibi hissediyorum :)

hahahaha benimde kazınma bulanma geçmiyor su iç kesiyor canım bi dene ben bu şekilde uzun süre yemiyorum

Günaydın kızlar geçen Perşembe hastaneden çıkmıştım o günden itibaren sadece koyu sarı akıntım vardı bu gün yine pembe akıntı görüyorum kanama değil ama akıntı içinde ip gibi pembe akıntı şuan doktoru bekliyorum niye oldu yaaaa çok hapşırıyorum alerjiden dolayı o mu yapıyor korkar oldum herşeyden

canım valla bilemedim ama korkulacak bişey yok gibi belki de hapşırdıgın içindir. hem çok değimiş inş bişey yoktur

Günaydın kızlar dün doktora gittim. 12+4 olmuşuz. Direkt 3 lü test yaptı bana. dedim TR de 2 li oluyormuş ilk. 3 lü yapalım biz dedi. direkt olarak 3 lü yapıldı mı size bu hafta da? cinsiyeti de belli olmadı yavrumun saklıyor kendini

hayır canım bende ilk ikili test yapıldı. daha sonra üçlü oluyor diye biliyorum.

Günaydin hanimlar. Mesajlarinizi tek tek okudum ama alintilayamadim zira her yanim agriyor. Dünkü kazadan sonra ancak cikip geldik eve. Malesef mr cekildim ilacsiz mr. Doktor israrla birsey olmuyor dedi. Kafa travman daha önemli dedi. Ben de cektirdim dua ede ede kanamam vardi alttan ancak o da durdu bu sabah. Azalmisti zaten. Bebegim iyi cok şkür. Organlarimda bir hasar görülmedi. Basimda da kirik catlak yok. Tabi tomografi cekilemedigim icin bakamiyorlar ayrintili. O yüzden sabaha kadar beklettiler uyutmadilar. Suan iyiyim cok sükür bebegim de iyi. Sadece dayak yemis gibiyim derler ya öyleyim. Basimda bir ince sızı, boynumda agrilar, sirtimda ve belimde agrilar. Iste nereme darbe almissam cürümüş gibi. Morluklarim da var. Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...

Merhaba..Kendinizi kotu hissetmeyin..Hepimiz insaniz..Bunun iyi insan ya da kotu insan olmakla bir ilgisi yok.Nefis diye bir sey var..Bebegini yeni kaybetmis birinin senin bebeginin guzel haberleri ile havalara ucmasi mumkun degil..Hep bir icinde burukluk olacak seni dinlediginde..Benim de yasasaydi bu sekilde olacak diye dusunecek ve nazar en korktugum sey.Benim de bir arkadasim var 7 yil bebegi olmadi yeni dogum yapti ve ben ona soylemedim.Daha yeni soyledim ve dusuk riskimin oldugunu soyledi Allah korusun..Ki var zaten ama daha ciddi oldugunu soyledim..Cunku ben hamile degil iken baska arkadaslari icin bak onun hemen oldu benim kac sene sonra oldu dedigini duydum..En iyisini yapiyorsun bence..

Merhaba.Ben de bu hafta oyleyim canim.Neredeyse 2 kilo almisim.Hâlâ mide bulantim var ama istifra etmedigim icin baya iştahli bir sekilde yiyebiliyorum..Doktorum ekmegi azalt.Bir ogunde ekmek ye dedi..Ben ise midem bulanmasin diye ekmege saldiriyorum:))

ben de öyleyim kızçem.

Cok gecmis olsun insallah hic bi sorun yoktur

bende sırf kahvaltıda yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum diye ekmekle yiyorum . genelde ekmeği az yerim . :)

Canım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün benimde ikili taramam vardı bir sıkını yok dedi doktorum ense kalınlığı 1.1 miş kan verdim bir hafta sonra çıkacak. Cinsiyet tahmininde bulundu ama 16. Haftada netleştiririz dedi görüntü atıyorum tahminde bulunun öyle söyleyeceğim ne dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…