2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya aslında ben evleneli iki yıl oldu o daha yeni evlendi ve hamile kaldı çok şükür yani aslında ne bilim bana bazen haksız yere bu hisleri yaşattığını düşünüyorum bende düşük bende yaşadım ne bilim ya rabbim herkese sabir versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Maşallah kuzucuğa erkeğe benziyor gibi csnim ne tahmin de bulundu dojtorun

canım yazdıkların çok doğru beni de kuzenimin lafları yaralıyor içim acıyo ama tepki koyamıyorum tatsızlık olur diye.

kendisi 5 yıllık evli çocugu olmuyor daha yeni tüp bebege başladılar inş tutar olur o da yaşar bu duyguları. onunki

normal yolla olmuyordu genetiginden dolayı.

ben iki yıldır evliyim daha yeni oldu. geçen bana demesin mi sen bedavadan hamile kaldın ohhh ne güzel benim gibi

misin, benim bi iğnem 5 milyar, tedavi için merkeze 30 bin yatırdık sen böyle misin hayır kolaydan hamile kaldın valla

dedi. sen hemen kaldın dedi yüzüme. çok zoruma gitti akıl edemiyor ki ben değil allah veriyor

herkesin bir sınavı var . ben allaha havale ettim. bana bakarken bile yüzünden hasetlik akıyor ve ben bunu görebiliyorum

Cok cok gecmis olsun Allah beterinden korusun

canım ben kız diyorum:)

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ins. En kısa zamanda ağrıların gecer

Kızlar 2li test için gittim devlete. Allah oraya düşenlere yardım etsin. Bi doktor ve yanında alistiridigi bir doktor vardı. Biri erkek biri kadın 2 kişi yani. Aman ellerinde telefon zaten. Çocuğa bakıyor dedim bir sorun mu var yoooo gayet normal dedi ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Baktı ölçüme nt 0.8 yazdılar. Durum ne dedim. Her şey normal. E sonucu kaç o da normal. Kan testi yap orda çıkacak dediler. O kaadr ilgisizler ki. Çok kısa sürede baktılar zaten. Değer normal olduğu için uzatmadım. Yoksa bu şekilde doğru tahmin olacağını hiç sanmam. Allah bilir ya. Kan sonucları bir hafta sonra. Bakalım ne çıkar. Allah'tan yavrum ıyi. Zaten doktora gideceğim geceler çok heyecanlı oluyor. Bu da böyle geçti şükür.

aynı davranışı yaptılar kadın adama iltifatlar ediyordu hasta falan umru deildi. allah kimseyi düşürmesin ölürsün devlette okadar basit hayatımız reziller..

Eşim diyor ki bunun yüzü çok güzel kız galiba var mı cinsiyet tahmini kızlar. Devlette sorma gereği bile duymadım da

Eklentiler

• 15573884237081066891071.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 15573884547061473188031.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 60
Eşim de bana kızdı. ben çok soru sordum neden niye niçin diye. diyo sen doktordan daha mı iyi bilcen. Karışma sen dedim sinirlerimi zıplattı
canım benim eşimde öyle neymişte çok soru soruyor muşum . lan ne çok sorusu 2 sorudur en fazla o da en doğal hakkım aman erkek milleti işte. bende en son gittigmizde eğer bidaha aynı şeyi yaparsan seninle gelmem gelsem bile iiçeriye aldırmam seni sus karışma kafamda ki soruları siliyorum cevap vermek zorunda diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…