- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Ya aslında ben evleneli iki yıl oldu o daha yeni evlendi ve hamile kaldı çok şükür yani aslında ne bilim bana bazen haksız yere bu hisleri yaşattığını düşünüyorum bende düşük bende yaşadım ne bilim ya rabbim herkese sabir versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahMerhaba..Kendinizi kotu hissetmeyin..Hepimiz insaniz..Bunun iyi insan ya da kotu insan olmakla bir ilgisi yok.Nefis diye bir sey var..Bebegini yeni kaybetmis birinin senin bebeginin guzel haberleri ile havalara ucmasi mumkun degil..Hep bir icinde burukluk olacak seni dinlediginde..Benim de yasasaydi bu sekilde olacak diye dusunecek ve nazar en korktugum sey.Benim de bir arkadasim var 7 yil bebegi olmadi yeni dogum yapti ve ben ona soylemedim.Daha yeni soyledim ve dusuk riskimin oldugunu soyledi Allah korusun..Ki var zaten ama daha ciddi oldugunu soyledim..Cunku ben hamile degil iken baska arkadaslari icin bak onun hemen oldu benim kac sene sonra oldu dedigini duydum..En iyisini yapiyorsun bence..
Maşallah kuzucuğa erkeğe benziyor gibi csnim ne tahmin de bulundu dojtorunCanım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün benimde ikili taramam vardı bir sıkını yok dedi doktorum ense kalınlığı 1.1 miş kan verdim bir hafta sonra çıkacak. Cinsiyet tahmininde bulundu ama 16. Haftada netleştiririz dedi görüntü atıyorum tahminde bulunun öyle söyleyeceğim ne dediğiniEki Görüntüle 2266800
canım yazdıkların çok doğru beni de kuzenimin lafları yaralıyor içim acıyo ama tepki koyamıyorum tatsızlık olur diye.Merhaba..Kendinizi kotu hissetmeyin..Hepimiz insaniz..Bunun iyi insan ya da kotu insan olmakla bir ilgisi yok.Nefis diye bir sey var..Bebegini yeni kaybetmis birinin senin bebeginin guzel haberleri ile havalara ucmasi mumkun degil..Hep bir icinde burukluk olacak seni dinlediginde..Benim de yasasaydi bu sekilde olacak diye dusunecek ve nazar en korktugum sey.Benim de bir arkadasim var 7 yil bebegi olmadi yeni dogum yapti ve ben ona soylemedim.Daha yeni soyledim ve dusuk riskimin oldugunu soyledi Allah korusun..Ki var zaten ama daha ciddi oldugunu soyledim..Cunku ben hamile degil iken baska arkadaslari icin bak onun hemen oldu benim kac sene sonra oldu dedigini duydum..En iyisini yapiyorsun bence..
Cok cok gecmis olsun Allah beterinden korusunGünaydin hanimlar. Mesajlarinizi tek tek okudum ama alintilayamadim zira her yanim agriyor. Dünkü kazadan sonra ancak cikip geldik eve. Malesef mr cekildim ilacsiz mr. Doktor israrla birsey olmuyor dedi. Kafa travman daha önemli dedi. Ben de cektirdim dua ede edekanamam vardi alttan ancak o da durdu bu sabah. Azalmisti zaten. Bebegim iyi cok şkür. Organlarimda bir hasar görülmedi. Basimda da kirik catlak yok. Tabi tomografi cekilemedigim icin bakamiyorlar ayrintili. O yüzden sabaha kadar beklettiler uyutmadilar. Suan iyiyim cok sükür bebegim de iyi. Sadece dayak yemis gibiyim derler ya öyleyim. Basimda bir ince sızı, boynumda agrilar, sirtimda ve belimde agrilar. Iste nereme darbe almissam cürümüş gibi. Morluklarim da var. Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
canım ben kız diyorum:)Canım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün benimde ikili taramam vardı bir sıkını yok dedi doktorum ense kalınlığı 1.1 miş kan verdim bir hafta sonra çıkacak. Cinsiyet tahmininde bulundu ama 16. Haftada netleştiririz dedi görüntü atıyorum tahminde bulunun öyle söyleyeceğim ne dediğini ☺Eki Görüntüle 2266800
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ins. En kısa zamanda ağrıların gecerGünaydin hanimlar. Mesajlarinizi tek tek okudum ama alintilayamadim zira her yanim agriyor. Dünkü kazadan sonra ancak cikip geldik eve. Malesef mr cekildim ilacsiz mr. Doktor israrla birsey olmuyor dedi. Kafa travman daha önemli dedi. Ben de cektirdim dua ede edekanamam vardi alttan ancak o da durdu bu sabah. Azalmisti zaten. Bebegim iyi cok şkür. Organlarimda bir hasar görülmedi. Basimda da kirik catlak yok. Tabi tomografi cekilemedigim icin bakamiyorlar ayrintili. O yüzden sabaha kadar beklettiler uyutmadilar. Suan iyiyim cok sükür bebegim de iyi. Sadece dayak yemis gibiyim derler ya öyleyim. Basimda bir ince sızı, boynumda agrilar, sirtimda ve belimde agrilar. Iste nereme darbe almissam cürümüş gibi. Morluklarim da var. Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
doğduğu gün yapılmıyor mu acaba ?
Benim kızım solda ydı canım bu sagdaHee demek kisiden kisiye farkedior bu saga sola yerlesme olayi
Eşim de bana kızdı. ben çok soru sordum neden niye niçin diye. diyo sen doktordan daha mı iyi bilcen. Karışma sen dedim sinirlerimi zıplattıbir bildigi vardır canım doktorunun :)
tabiki ballı lokmadan oluyor ye bitir onu doğunca kokla ohh mis nasıl özledim bebek kokusu ımmaahhhtam tersi su içtikçe daha çabuk acıkıyorum . normalde böyle değildim . bebişten midir :)
bende 40 gün içinde olursa acı çekmiyor diye duydum sorarız artıkEn azından 1 ay geçmesi gerek diye biliyorum ama emin değilim tabi.
aynı davranışı yaptılar kadın adama iltifatlar ediyordu hasta falan umru deildi. allah kimseyi düşürmesin ölürsün devlette okadar basit hayatımız reziller..Kızlar 2li test için gittim devlete. Allah oraya düşenlere yardım etsin. Bi doktor ve yanında alistiridigi bir doktor vardı. Biri erkek biri kadın 2 kişi yani. Aman ellerinde telefon zaten. Çocuğa bakıyor dedim bir sorun mu var yoooo gayet normal dedi ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Baktı ölçüme nt 0.8 yazdılar. Durum ne dedim. Her şey normal. E sonucu kaç o da normal. Kan testi yap orda çıkacak dediler. O kaadr ilgisizler ki. Çok kısa sürede baktılar zaten. Değer normal olduğu için uzatmadım. Yoksa bu şekilde doğru tahmin olacağını hiç sanmam. Allah bilir ya. Kan sonucları bir hafta sonra. Bakalım ne çıkar. Allah'tan yavrum ıyi. Zaten doktora gideceğim geceler çok heyecanlı oluyor. Bu da böyle geçti şükür.
aaa tutmadı o teori desene soldaysa erkek de çürütülmüş olduBenim kızım solda ydı canım bu sagda
canım benim eşimde öyle neymişte çok soru soruyor muşum . lan ne çok sorusu 2 sorudur en fazla o da en doğal hakkım aman erkek milleti işte. bende en son gittigmizde eğer bidaha aynı şeyi yaparsan seninle gelmem gelsem bile iiçeriye aldırmam seni sus karışma kafamda ki soruları siliyorum cevap vermek zorunda diyorumEşim de bana kızdı. ben çok soru sordum neden niye niçin diye. diyo sen doktordan daha mı iyi bilcen. Karışma sen dedim sinirlerimi zıplattı
hakket güzel benim bebe baya keskin hatlı çirkin resmindeEşim diyor ki bunun yüzü çok güzel kız galibavar mı cinsiyet tahmini kızlar. Devlette sorma gereği bile duymadım da
erkek diyorum :)Eşim diyor ki bunun yüzü çok güzel kız galibavar mı cinsiyet tahmini kızlar. Devlette sorma gereği bile duymadım da
ayyyy sabırsızlıkla bekliyorum o günleriiiiiiiitabiki ballı lokmadan oluyor ye bitir onu doğunca kokla ohh mis nasıl özledim bebek kokusu ımmaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?