çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış. hatta ver bir sadakaGünaydin hanimlar. Mesajlarinizi tek tek okudum ama alintilayamadim zira her yanim agriyor. Dünkü kazadan sonra ancak cikip geldik eve. Malesef mr cekildim ilacsiz mr. Doktor israrla birsey olmuyor dedi. Kafa travman daha önemli dedi. Ben de cektirdim dua ede edekanamam vardi alttan ancak o da durdu bu sabah. Azalmisti zaten. Bebegim iyi cok şkür. Organlarimda bir hasar görülmedi. Basimda da kirik catlak yok. Tabi tomografi cekilemedigim icin bakamiyorlar ayrintili. O yüzden sabaha kadar beklettiler uyutmadilar. Suan iyiyim cok sükür bebegim de iyi. Sadece dayak yemis gibiyim derler ya öyleyim. Basimda bir ince sızı, boynumda agrilar, sirtimda ve belimde agrilar. Iste nereme darbe almissam cürümüş gibi. Morluklarim da var. Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
çok geçmiş olsun. evet mr zararı olmazmış. kar zarar ilişkisine göre. zaten sen daha önemlisin şu an. sakın üzme kendini. kanaman durduğuna sevindimGünaydin hanimlar. Mesajlarinizi tek tek okudum ama alintilayamadim zira her yanim agriyor. Dünkü kazadan sonra ancak cikip geldik eve. Malesef mr cekildim ilacsiz mr. Doktor israrla birsey olmuyor dedi. Kafa travman daha önemli dedi. Ben de cektirdim dua ede edekanamam vardi alttan ancak o da durdu bu sabah. Azalmisti zaten. Bebegim iyi cok şkür. Organlarimda bir hasar görülmedi. Basimda da kirik catlak yok. Tabi tomografi cekilemedigim icin bakamiyorlar ayrintili. O yüzden sabaha kadar beklettiler uyutmadilar. Suan iyiyim cok sükür bebegim de iyi. Sadece dayak yemis gibiyim derler ya öyleyim. Basimda bir ince sızı, boynumda agrilar, sirtimda ve belimde agrilar. Iste nereme darbe almissam cürümüş gibi. Morluklarim da var. Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
Maşallah kuzucuğa erkeğe benziyor gibi csnim ne tahmin de bulundu dojtorun
Çıkıntı gördü bana da gösterdi erkek gibi dedi bir oğlum daha var ona arkadaşcanım ben kız diyorum:)
yanlış tahminde bulunmuşum demek ki :)Çıkıntı gördü bana da gösterdi erkek gibi dedi bir oğlum daha var ona arkadaş ☺ Doktorumda gelin seversin artık diyo
Ballı lokma dedin canım bal kaymak cektitabiki ballı lokmadan oluyor ye bitir onu doğunca kokla ohh mis nasıl özledim bebek kokusu ımmaahhh
erkekCanım çok geçmiş olsun
Kızlar bugün benimde ikili taramam vardı bir sıkını yok dedi doktorum ense kalınlığı 1.1 miş kan verdim bir hafta sonra çıkacak. Cinsiyet tahmininde bulundu ama 16. Haftada netleştiririz dedi görüntü atıyorum tahminde bulunun öyle söyleyeceğim ne dediğini ☺Eki Görüntüle 2266800
aaa tutmadı o teori desene soldaysa erkek de çürütülmüş oldu
uzak dur kuzende olsa uzaklaş bu dünyayı kimsenin zindan etmeye hakkı yok çok ömrümüz yok çünki ben kaçıyorum kim olursa küçücük ailemle huzurluyum sende takma takılma manyak dolucanım yazdıkların çok doğru beni de kuzenimin lafları yaralıyor içim acıyo ama tepki koyamıyorum tatsızlık olur diye.
kendisi 5 yıllık evli çocugu olmuyor daha yeni tüp bebege başladılar inş tutar olur o da yaşar bu duyguları. onunki
normal yolla olmuyordu genetiginden dolayı.
ben iki yıldır evliyim daha yeni oldu. geçen bana demesin mi sen bedavadan hamile kaldın ohhh ne güzel benim gibi
misin, benim bi iğnem 5 milyar, tedavi için merkeze 30 bin yatırdık sen böyle misin hayır kolaydan hamile kaldın valla
dedi. sen hemen kaldın dedi yüzüme. çok zoruma gitti akıl edemiyor ki ben değil allah veriyor
herkesin bir sınavı var . ben allaha havale ettim. bana bakarken bile yüzünden hasetlik akıyor ve ben bunu görebiliyorum
bakalım ne çıkacak enteresan benim kızda hiç ağrım yoktu yada hatırlamıyorum.Biz de de sol kız sag erkek derler canım
Benim kızımda da hic agrım yoktu bunda var bende 1 haftaya gidecegim bakalım :)bakalım ne çıkacak enteresan benim kızda hiç ağrım yoktu yada hatırlamıyorum.
bunda idrar çok değişik gibi bakalım 2 haftam kaldı sol mu sağmı ne çıkacak
sana tahmin yapıldımıBenim kızımda da hic agrım yoktu bunda var bende 1 haftaya gidecegim bakalım :)
aynen bence de canım. diyor çok paniksin dur bakalım zaman geçsin biraz daha falan diyor. ben ki bir şey belirsiz ise tedirgin olurum biliyoda beni. zaman su gibi geçiyor yumurta ..... dayanınca görürsün dedimcanım benim eşimde öyle neymişte çok soru soruyor muşum . lan ne çok sorusu 2 sorudur en fazla o da en doğal hakkım aman erkek milleti işte. bende en son gittigmizde eğer bidaha aynı şeyi yaparsan seninle gelmem gelsem bile iiçeriye aldırmam seni sus karışma kafamda ki soruları siliyorum cevap vermek zorunda diyorum
oy demeseydim keşke :)))Ballı lokma dedin canım bal kaymak cekti
Maşallah canım baba da aynı demişti inşallah değişmezler sonraÇıkıntı gördü bana da gösterdi erkek gibi dedi bir oğlum daha var ona arkadaşDoktorumda gelin seversin artık diyo
aynen bence de canım. diyor çok paniksin dur bakalım zaman geçsin biraz daha falan diyor. ben ki bir şey belirsiz ise tedirgin olurum biliyoda beni. zaman su gibi geçiyor yumurta ..... dayanınca görürsün dedimdediğin gibi erkek milleti işte
aynen öyle o kadar kısıtlıyor ki beni dra soru sorarken eşimden çekiniyorum ezilip büzülüyorum . sordugum soru da ilaç yazıyor mesela nasıl kullanıldıgını iyice anlamak için soruyorum. yada bebek iyi mi herşey yolunda değil mi diyorum napıym yapım gereği heyecanlı ve paniğimaynen bence de canım. diyor çok paniksin dur bakalım zaman geçsin biraz daha falan diyor. ben ki bir şey belirsiz ise tedirgin olurum biliyoda beni. zaman su gibi geçiyor yumurta ..... dayanınca görürsün dedimdediğin gibi erkek milleti işte
bu konuda çok ama çok haklısın benimde intagram da arkadaşlarım sürekli yediğini içtiğini hatta biri soda bile story atmış yuh dedim. sonra işe geldim dedim ya beni engelleyin ya da ben sizi sileceğim dedim. hani can çekmeyi de geçtim ama dediğin gibi olmayan var. bir keresinde kendi öz kuzeni mi sildim mübarek masa paylaşmaktan kız kafayı yemiş azğı açık yediğini çekmişti bi gün. dedim sen benim kuzenim olamazsını çaoovoy demeseydim keşke :)))
bende bu instagramda sürekli masa pasta poğaça paylaşan arkadaşlarıma resmen gıcık oluyorum hayatımda hiçbir zaman paylaşmadım nedir bu anlamıyorum yapamayan alamayan bulamayan var.birine kızdım hala atıyor saf ya
oyşş canım benim =) bir dahakine onlarsız gidelim kafa rahat olsun ohaynen öyle o kadar kısıtlıyor ki beni dra soru sorarken eşimden çekiniyorum ezilip büzülüyorum . sordugum soru da ilaç yazıyor mesela nasıl kullanıldıgını iyice anlamak için soruyorum. yada bebek iyi mi herşey yolunda değil mi diyorum napıym yapım gereği heyecanlı ve paniğim
bırakmıyor ki :) benden önce işini ayarlıyor adam :)oyşş canım benim =) bir dahakine onlarsız gidelim kafa rahat olsun oh
bırakmıyor ki :) benden önce işini ayarlıyor adam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?