2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış. hatta ver bir sadaka

çok geçmiş olsun. evet mr zararı olmazmış. kar zarar ilişkisine göre. zaten sen daha önemlisin şu an. sakın üzme kendini. kanaman durduğuna sevindim

erkek

uzak dur kuzende olsa uzaklaş bu dünyayı kimsenin zindan etmeye hakkı yok çok ömrümüz yok çünki ben kaçıyorum kim olursa küçücük ailemle huzurluyum sende takma takılma manyak dolu

aynen bence de canım. diyor çok paniksin dur bakalım zaman geçsin biraz daha falan diyor. ben ki bir şey belirsiz ise tedirgin olurum biliyoda beni. zaman su gibi geçiyor yumurta ..... dayanınca görürsün dedim dediğin gibi erkek milleti işte

Ballı lokma dedin canım bal kaymak cekti
oy demeseydim keşke :)))
bende bu instagramda sürekli masa pasta poğaça paylaşan arkadaşlarıma resmen gıcık oluyorum hayatımda hiçbir zaman paylaşmadım nedir bu anlamıyorum yapamayan alamayan bulamayan var.birine kızdım hala atıyor saf ya

aynen öyle o kadar kısıtlıyor ki beni dra soru sorarken eşimden çekiniyorum ezilip büzülüyorum . sordugum soru da ilaç yazıyor mesela nasıl kullanıldıgını iyice anlamak için soruyorum. yada bebek iyi mi herşey yolunda değil mi diyorum napıym yapım gereği heyecanlı ve paniğim

bu konuda çok ama çok haklısın benimde intagram da arkadaşlarım sürekli yediğini içtiğini hatta biri soda bile story atmış yuh dedim. sonra işe geldim dedim ya beni engelleyin ya da ben sizi sileceğim dedim. hani can çekmeyi de geçtim ama dediğin gibi olmayan var. bir keresinde kendi öz kuzeni mi sildim mübarek masa paylaşmaktan kız kafayı yemiş azğı açık yediğini çekmişti bi gün. dedim sen benim kuzenim olamazsını çaoov

Kızlar size bişey söylicem çok tuhaf ama miğdemin orda bişeyler atıyor dıştanda belli yani bu neden olabilir

oyşş canım benim =) bir dahakine onlarsız gidelim kafa rahat olsun oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…