2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
başka hastane var mı?

cnm ben park yatak alcam her yere götür cok-da kullanışlı 3 yaşına kadar yatıyor oğlumda kullandım memun kaldım kızımda oda yaptım hiç yatmadan attim
Canim ben de park yatak almayi dusunuyordum..Tasinabilir olmasi bana cazip gelmisti ama genel yorumlara baktim kullanan anneler bebek uyurken kipirdadiginda yatak da sallaniyor ve surekli bebegi uyandiriyor.Memnun kalmadim yazmislar.Ben de okuyunca vazgectim..Siz oyle bir sey yasadiniz mi?

Benim de karnim hic cikmadi ama hic dert etmiyorum.Aksine seviniyorum.Zaten son aylarda cikacak.Ne kadar gec cikarsa o kadar iyi.Ben hamile pantolonu aldim iki tane.Giyemiyorum.Belimden dusuyor..Eski kiyafetlerime devam:)))Halimden cok memnunum..Bebegim de masallah gayet saglikli,mutlu:))

Benim oglum 5 yaşına kadar park yatakta yattı çokta memnundum sonrada direk normal yatağa geçtik bundada yine park yatak alicam mobilyali yatak almak bana gereksiz masraf geliyor çünkü 5 yaşına kadar çocuk çok birşey anlamıyor ama o yaştan sonra istedi çocuk odası oluyor o masrafı bende o zaman kullanmıştım araba yatak alarak

Kizlar siz besik falan almaya Canim peki boyle bir problem yasadin mi??
Ben de uzayan daha sonra genc odasi yatagi olan besikler var..Ondan mi alsam diye dusunuyorum.Tekrar yatak almama gerek kalmaz diye.

Tecrubeli degilim ama sirt ustu yatarken ben de rahatsiz hissettigim için internetten bakmistim. 20.haftadan itibaren sirtustu yatmamak lazimmis. Omurlardaki ana damarlara baski oldugu icin hem bizim.kalbimize hem bebege kan akisi yavasliyormus
Teşekkür ederim canım artık daha dikkat ederim o zaman alışmak lazım çünkü

Kizlar siz besik falan almaya
Canim peki boyle bir problem yasadin mi??
Ben de uzayan daha sonra genc odasi yatagi olan besikler var..Ondan mi alsam diye dusunuyorum.Tekrar yatak almama gerek kalmaz diye.
ben şuan 4 e giricek ona yeni oda yaptım sevinçten uçtu
anlayınca oda yapmak yatak almak müthiş bir his öyle düşündüm yapmadım hamileyken iyi düşünmüşüm sevindi çocuk
evde kızımın beşiği duruyor onda yatacak ama bir süre bnle yatabilir yeni doğan kızıma oda yaptım ama yatmıyor bende üzmek istemiyorum bakalım nolcak

Somut bir sebep yok doktorda bilemiyor.
içimizde anlık neler oluyor bilemiyoruz ki haktan hayırlısı.

Dikkat et sende çok dikkat et rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

Somut bir sebep yok doktorda bilemiyor.
içimizde anlık neler oluyor bilemiyoruz ki haktan hayırlısı.

Dikkat et sende çok dikkat et rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
bende aksine okadar dikkatsizim ki
artık uzanmam bişeye dikkat ederim.
rabbim ne derse o yazılan böyleymiş dilerim bidaha olucak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…