2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ah canım teorikte güzelde pratikte boyle olmuyor, bebek 2,3 saatte 1 emmek istiyor gece uyanık olup genelde gündüz uyuyor ya sen bebeğin odasına ya bebek yatak odasında mecburen taşınıyor
İlk 6 ay değil mi o bende yatağını yatak odama alim diyorum zatende gündüz içinde ayrı salona ya ana kucağı yada park yatak alırım napim

İlk 6 ay değil mi o bende yatağını yatak odama alim diyorum zatende gündüz içinde ayrı salona ya ana kucağı yada park yatak alırım napim
Ben oğlumu doğduğun gün itibaren odasında ve kendi yatağında yatırdım ve sonrasında hiç oda ayırırken sorun yaşamadım hala uyku saati geldimi kendi yatağına gidip uyuyor çok rahat ettim bunda da aynısı yapicam ins.

Merhaba canim bizde adıyaman kahtada yaşıyoruz bende devlet hastanesine gidiyorum ikili test yaptırmadım sen ozelde gözde hastanesi mi yoksa park hospitale mi gidiyorsun bende gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim

Canım ben yanıma alıştırmicam hep yatağında yatsın sadece ilk 6 ay aynı odada yatarız zaten taşıncam burdan odasını ayıracağım zaman
bende aynı tezi yürütmüştüm amma velakin hala odamda beşiğinde yatıyor annelik vicdan demek kıyamıcaksın bence koynunda bir süre sonra yatağında 3 yaşında odasına atarsın
ben geç kaldım hatalıyım biliyorum ama kıyamadım şimdide istemiyor çünkü çok korkak bir yapısı var amma bende çocukken korkardım haksız deil.

Yani canım öylede yanlış ama

Bende istemiyorum yanımda.. teyzemin kızı 9 yaşında hala ayrı yatmamak için kıyameti kopartıyor. Karı koca ilişkilerini bitirdi

Haklısın kıyılmıyor ama onların iyiliği için ayrı yatması gerekiyor diye düşünüyorum

Bende isterdim öyle yapmak Ama korkuyorum bişey olur diye

Yani canım öylede yanlış ama
Aslında cok da yanlış değil canım. Güvenli bağlanma denilen bir zırtapoz var. İlk 6 ay annenin kalp atısını her istediğinde duyabilmeli. Hemde saat bası uyanacagın için ve süt üretebilmen içinde uyuman gerekli oldugundan mecbur kalıyorsun. Unnutma doğduktan sonra gak deyince meme guk deyince meme. 2 yasına kadar senınle aynı oadada kalması gerektiğini cogu uzman soyluyor. Ama Adem Güneş gibi bazı manyaklar 4 yasa kadar falan bile diyor.

Bu park yatak ne kadar meşhur Türkiye’de. Burda sadece kamp yaparlarken ya da tatile gittiklerinde kullanıyorlar.
Ben nasip olursa ikeadan almayı düşünüyorum. Yan kısmı açılıp anne yanı olarak kullanılabilen bi model alırım diye düşünüyorum. Benim sıkıntım bizim ev dubleks, her seferinde aşağı yukarı olmaz o yüzden alt kata da küçük bi yatak alcam. Oda yapmak gibi bi düşüncem yok. Zaten en azından 6 ay yanımızda olcaklar.

merhaba canim buyuyen besiklere ozel yataga gerek yokki zaten buyuyunce olculeri 80*180 oluyor o olcude de yataklar mevcut , farkli olculerde beşikler var mi bilmiyorum ama benim denk geldiklerim hep bu ölçüde

cnm devlet hastenesi 2haftada çıkarıyor özeller en fazla 5gun neden cikmamiski

sabitleyebiliyorum cnm kiliti var ister salla ister sabit alırken dikkat etcem ben çok memun kalmisdim

Oda yapmayacak olan arkadaslar dolap konusunda sansli sanirim mesela benim kiyafetlerini koyabilecegim extra hic dolabim yok mecbur bi dolap almak zorundayim almisken de biri anya biri konya olmasin takim olsun birde buyuyen beşikli olsun 8-9 yasina kadar kullansin diye dusunuyorum, e birazda heves ediyorum tabi odasi olmasina

Bebek odasını 8-9 yaşına kadar kullanabilirler mi ki?? Bilgim yok bu konuda merak ettim gerçekten..

Kızlar ikeanın bi uygulaması var onunla bebeğimin odasını tasarladim.
Benim bitane alttan cekmeceli yukari kaldirinca cift kisilik yatak olan bi yatagim var misafir icin almistim.. acayip.kullanisli.
O cocuk odamda suanda cikarsam mi? Ileri de cocuk yatar ona diye bi yandan da cikarmak istemiyorum bi tasarim yaptim telden

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-24-23-32-05.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 52
Bende belli bir sure annenin odasinda kalmasi gerektigini dusunuyorum. Bilirsiniz cocuklarin hepsi bir degil mesela benim oglumm saniyede bir kusardi ve agiz dolusu fiskirir gibi kusardi. Gece onun yaninda olmasam bogulacagininn garantisini verebilirim. Kac defa nefessiz kaldigini anlayip kostum hep kusmuk doluyordu agzina bogulmak uzere kosuyordum. Aman diyim cok dikkatli olun cocuk kendini kurtarabilecek yasa gelene kadar ayirmayin yaninizda ben 1 bucuk 2 yas olarak dusunuorum. Hoş ben 3 yasinda ayirdim ayri odaya ama o benimle alakali yanimdan ayirmak istemiyordum

Bebek odasını 8-9 yaşına kadar kullanabilirler mi ki?? Bilgim yok bu konuda merak ettim gerçekten..
büyüyen beşiklerden olursa kullanabilir canim büyüyünce beşik boyutu 80*180 yani tek kisilik bir yataga donusuyor, cocuk odasindan sıkılırsa da ufak tefek degisikliklerle de bi sure idare edilebilir bence mesela arabali yatak degil de arabali halı vs alabilirim diye dusunuyorum, sonrasinda da genc odasi aliriz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…