Sayı baonuda ne canım yaa. BEnde yapayım güzel bişeyse..Ben başlıcam biraz da karin belli olmadan cekeyim dedim :) su sayı balonlarından v3 siyah elbise alip başlıcam:)
İlk 6 ay değil mi o bende yatağını yatak odama alim diyorum zatende gündüz içinde ayrı salona ya ana kucağı yada park yatak alırım napimAh canım teorikte güzelde pratikte boyle olmuyor, bebek 2,3 saatte 1 emmek istiyor gece uyanık olup genelde gündüz uyuyor ya sen bebeğin odasına ya bebek yatak odasında mecburen taşınıyor
Ben oğlumu doğduğun gün itibaren odasında ve kendi yatağında yatırdım ve sonrasında hiç oda ayırırken sorun yaşamadım hala uyku saati geldimi kendi yatağına gidip uyuyor çok rahat ettim bunda da aynısı yapicam ins.İlk 6 ay değil mi o bende yatağını yatak odama alim diyorum zatende gündüz içinde ayrı salona ya ana kucağı yada park yatak alırım napim
Merhaba canim bizde adıyaman kahtada yaşıyoruz bende devlet hastanesine gidiyorum ikili test yaptırmadım sen ozelde gözde hastanesi mi yoksa park hospitale mi gidiyorsun bende gitmeyi düşünüyorum ama bilemedimYa kızlar size birşey danışmak istiyorum eşimle ben memur olduğumuz için Adıyamanın ilçesinde yaşıyoruz. Hastahaneye ise merkezdeki bir özel hastahaneye gidiyoruz hastahanede selam versen 80 lira para isteyecekler neredeyse çok pahalı bir hastahane ikili test yaptırdım orda 2 haftadan fazla oldu daha sonuç çıkmamış siz olsaydınız bu hastahaneye devam eder misiniz yoksa az daha mı sabır
bende aynı tezi yürütmüştüm amma velakin hala odamda beşiğinde yatıyor annelik vicdan demek kıyamıcaksın bence koynunda bir süre sonra yatağında 3 yaşında odasına atarsınCanım ben yanıma alıştırmicam hep yatağında yatsın sadece ilk 6 ay aynı odada yatarız zaten taşıncam burdan odasını ayıracağım zaman
Yani canım öylede yanlış amabende aynı tezi yürütmüştüm amma velakin hala odamda beşiğinde yatıyor annelik vicdan demek kıyamıcaksın bence koynunda bir süre sonra yatağında 3 yaşında odasına atarsın
ben geç kaldım hatalıyım biliyorum ama kıyamadımşimdide istemiyor çünkü çok korkak bir yapısı var amma bende çocukken korkardım haksız deil.
bende aynı tezi yürütmüştüm amma velakin hala odamda beşiğinde yatıyor annelik vicdan demek kıyamıcaksın bence koynunda bir süre sonra yatağında 3 yaşında odasına atarsın
ben geç kaldım hatalıyım biliyorum ama kıyamadımşimdide istemiyor çünkü çok korkak bir yapısı var amma bende çocukken korkardım haksız deil.
Bende isterdim öyle yapmak Ama korkuyorum bişey olur diyeBen oğlumu doğduğun gün itibaren odasında ve kendi yatağında yatırdım ve sonrasında hiç oda ayırırken sorun yaşamadım hala uyku saati geldimi kendi yatağına gidip uyuyor çok rahat ettim bunda da aynısı yapicam ins.
bende aynı tezi yürütmüştüm amma velakin hala odamda beşiğinde yatıyor annelik vicdan demek kıyamıcaksın bence koynunda bir süre sonra yatağında 3 yaşında odasına atarsın
Aslında cok da yanlış değil canım. Güvenli bağlanma denilen bir zırtapoz var. İlk 6 ay annenin kalp atısını her istediğinde duyabilmeli. Hemde saat bası uyanacagın için ve süt üretebilmen içinde uyuman gerekli oldugundan mecbur kalıyorsun. Unnutma doğduktan sonra gak deyince meme guk deyince meme. 2 yasına kadar senınle aynı oadada kalması gerektiğini cogu uzman soyluyor. Ama Adem Güneş gibi bazı manyaklar 4 yasa kadar falan bile diyor.Yani canım öylede yanlış ama
ah canım keşke yatsa hele bir doğsun yanina almadan yapamazsinCanım ben yanıma alıştırmicam hep yatağında yatsın sadece ilk 6 ay aynı odada yatarız zaten taşıncam burdan odasını ayıracağım zaman
merhaba canim buyuyen besiklere ozel yataga gerek yokki zaten buyuyunce olculeri 80*180 oluyor o olcude de yataklar mevcut , farkli olculerde beşikler var mi bilmiyorum ama benim denk geldiklerim hep bu ölçüdeKızlar merhaba,
Uzun zamandır yazamıyorum. İşyerinde cok yogunum. Bu hafta rahatlarım heralde biraz. Sürekli ayakta durup kosturmaktan cok sancılar cektim. Yatak konusu konuşulmuş galiba. Bana park yataklar hep mantıksız ve kullanışsız gelmişti. Çevremdekilerde etkin kullanamadılar zaten. Uzayabilen beşiklerde mantıksız oluyo cunku uzatınca ozel yatak yaptırmak gerekli daha pahalıya cıkıyo. Ben normal bir beşik alt kısımları cekmeceli olandan alıp yatak odama koymustm. Oturma odasında vs kullanmak içinde hamak almıstım. Ohamak oyle bir kurtarmıstıki beni. Hamakda sallamak sorunda olmuyo biliyosunuz. odaasını daha geçen sene yaptım. Mutlulukdan uçtu. Zaten oncesinde sadece size yakın uyumak istedikleri için odalarını kullanmıyorlar genelde. Ama benim misafirler için bir dolabım vardı. Kızımın eşyalarını kouyyordum. Eğer sizinde bebek kıyafetleri için yeriniz varsa almayın.
Bazı kayıplar olmuş. Copk üzüldüm. Ne denir hç bilmiyorum..
Hafta sonu cok az kanamam oldu. Gİtmedim doktora. Yorgunluktan olmuştur bence. Devamda etmedi zaten..
cnm devlet hastenesi 2haftada çıkarıyor özeller en fazla 5gun neden cikmamiskiYa kızlar size birşey danışmak istiyorum eşimle ben memur olduğumuz için Adıyamanın ilçesinde yaşıyoruz. Hastahaneye ise merkezdeki bir özel hastahaneye gidiyoruz hastahanede selam versen 80 lira para isteyecekler neredeyse çok pahalı bir hastahane ikili test yaptırdım orda 2 haftadan fazla oldu daha sonuç çıkmamış siz olsaydınız bu hastahaneye devam eder misiniz yoksa az daha mı sabır
sabitleyebiliyorum cnm kiliti var ister salla ister sabit alırken dikkat etcem ben çok memun kalmisdimCanim ben de park yatak almayi dusunuyordum..Tasinabilir olmasi bana cazip gelmisti ama genel yorumlara baktim kullanan anneler bebek uyurken kipirdadiginda yatak da sallaniyor ve surekli bebegi uyandiriyor.Memnun kalmadim yazmislar.Ben de okuyunca vazgectim..Siz oyle bir sey yasadiniz mi?
Tamam canım sorarımCanım rica etsem doktorunada sorar mısın 16. Haftada yüzde yüz erkek denilen bebekte yanılma payı olur mu diye
Bebek odasını 8-9 yaşına kadar kullanabilirler mi ki?? Bilgim yok bu konuda merak ettim gerçekten..Oda yapmayacak olan arkadaslar dolap konusunda sansli sanirim mesela benim kiyafetlerini koyabilecegim extra hic dolabim yokmecbur bi dolap almak zorundayim almisken de biri anya biri konya olmasin takim olsun birde buyuyen beşikli olsun 8-9 yasina kadar kullansin diye dusunuyorum, e birazda heves ediyorum tabi odasi olmasina
Bende belli bir sure annenin odasinda kalmasi gerektigini dusunuyorum. Bilirsiniz cocuklarin hepsi bir degil mesela benim oglumm saniyede bir kusardi ve agiz dolusu fiskirir gibi kusardi. Gece onun yaninda olmasam bogulacagininn garantisini verebilirim. Kac defa nefessiz kaldigini anlayip kostum hep kusmuk doluyordu agzina bogulmak uzere kosuyordum. Aman diyim cok dikkatli olun cocuk kendini kurtarabilecek yasa gelene kadar ayirmayin yaninizda ben 1 bucuk 2 yas olarak dusunuorum. Hoş ben 3 yasinda ayirdim ayri odaya ama o benimle alakali yanimdan ayirmak istemiyordumAslında cok da yanlış değil canım. Güvenli bağlanma denilen bir zırtapoz var. İlk 6 ay annenin kalp atısını her istediğinde duyabilmeli. Hemde saat bası uyanacagın için ve süt üretebilmen içinde uyuman gerekli oldugundan mecbur kalıyorsun. Unnutma doğduktan sonra gak deyince meme guk deyince meme. 2 yasına kadar senınle aynı oadada kalması gerektiğini cogu uzman soyluyor. Ama Adem Güneş gibi bazı manyaklar 4 yasa kadar falan bile diyor.
büyüyen beşiklerden olursa kullanabilir canim büyüyünce beşik boyutu 80*180 yani tek kisilik bir yataga donusuyor, cocuk odasindan sıkılırsa da ufak tefek degisikliklerle de bi sure idare edilebilir bence mesela arabali yatak degil de arabali halı vs alabilirim diye dusunuyorum, sonrasinda da genc odasi aliriz zatenBebek odasını 8-9 yaşına kadar kullanabilirler mi ki?? Bilgim yok bu konuda merak ettim gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?