2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yatış pozisyonu konusunu doktoruma sordum. çünkü hep kendimi yüzüstü yatarken buldum. senin elinde değil uyurken nasıl yattığın dedi. yüzüstü yatmanın bir sakıncası yok ilerleyen zamanda istesende yatamayacaksın takılma buna dedi. Ama gebelere önerilen sola dönüp yatmak. ben soluma yatıyorum uyurken ama genelde bu pozisyonda kalmıyorum

göbeği çıkmayan arkadaşlar üzülmeyin. ilk gebeliğimde bunu çok taktım. doğuma 6 aylıkmış gibi bir göbekle gittim. şuan 2. gebeliğim hiç karnım yok normalde de dümdüzdür karnım. doktoruma herseferinde sordum neden karnım yok çocuk mu küçük diye. hiç alakası yok dedi karın kasların çok güçlü karnının çıkmasına izin vermiyor dedi. 3200 gram doğurdum oğlumu o minicik karınla. karnımızın büyüklüğü bebeğin gelişimine bir kanıt yada kısas değil

Ben kızımda bir heves çocuk odası hazırladım odama da park yatak almıştım. Aynı park yatağı kullanırım . Ben de 4moms mamaro araştırıyorum kızım çok fena kolikti mahvolmuştum. Bakalım sağlıkla gelsinler.

Haftada bir ultrason sıkıntıli olmuyor mu yani birnyan etkisi yok mu

Günaydın kızlar 17 mayıs perşembe günü gece başlayan ağır sancıyla bebeğimi evde düşürdüm bebeğim tutunamadı bana tam 13+4 olmuştu herşey yolundaydı doktor bile sebep bulamadı içerde kalan plasenta için kürtaj oldum.Alah kimsenin başına vermesin bebeklerinizi sizlere bağışlasın rabbim.
Her hafta kontrole gidiyorduk buna rağmen, üzülmemek elde değil içinizde büyüyen bir varlığın sizi bırakıp gitmesi.ilk bebeğimizdi çok alışmıştık artık varlığına ama takdiri ilahi demekten başka elimizden birşey gelmiyor.İnş atlatacağız inş tekrar bebeğimiz olur demekten başka dua çıkmıyor ağzımızdan.<eşinizin bile gözyaşlarını gördüğünüzde sizin güçlü olmaktan başka şansınız kalmıyor.

Aranızdan ayrılıyorum hepinizin bebeğine sağlık sıhhat ve hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

Hoşçakalın

Gecmis olsun canim Allah gayret versin yine nasip olur insallah bu gibi konular bircok kadinin basina gelebiliyor gunumuzde verende alanda Allah tevekkulu elden birakmamani ve sabirli olmani dilerim.

Canım beniiiimmm
Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Onu bilmiyorum amaaa biri bana dedi ki gece uyurken sagindan soluna döneceksin misal, kalk öyle dön dedi. Yatarak dönersen kordon dolanir bebegin boynuna dedi

Yok artık Ciddi misin. Son ay ben yataktan kalkamıyordum ki döneyimAllah korusun bence yoktur ya hiç bir yerde okumadın görmedim duymadım böyle bir şey

Vala biz baci kardes oldugumuzdan hic o konuda arastirma yapmadim kuzum
Biz eskisi kadar olmasa da normal şekilde ilk günden beri devamdı. Şimdi uygulama değişikliği yapmam lazım

bulantısı devam eden varmı
Ben ağzım hep acı halde. Akşamları da yatmadan önce mutlaka çıkartıyorum o yüzden sabah çok aç uyanıyorum. Hele dün akşam gazdan mahvoldum. Afedersin ama geyirmem o kadar çok ki içim dışıma çıkıyor. Benim bulantılar 2 gün gitmişti sevinmiştim ama geri geldi

cnm ben park yatak alcam her yere götür cok-da kullanışlı 3 yaşına kadar yatıyor oğlumda kullandım memun kaldım kızımda oda yaptım hiç yatmadan attim
Canım ben yanıma alıştırmicam hep yatağında yatsın sadece ilk 6 ay aynı odada yatarız zaten taşıncam burdan odasını ayıracağım zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…