2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İkili kan sonucum cikti. Doktorum yoktu malesef. Pazartesi gidecegim. Siz bir yorum yapabilecek misinizzz

Eklentiler

• 20190524_121632.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 20190524_121624.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 69
  • 20190524_121612.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 71

Bilseydik daha önce giderdik

Ben de bir kere ölçülmesini istedim bana paranoyak muamelesi yaptı sonra karından bakarken ölçtü normal dedi yanlış mıdır o sonuç
Yanlış diyemem uzman değilim canım. Araştırdığım prenatologlar 20. Haftada alttan kontrol gerektiğini karından yapılan ultrasonda çıkmazsa altta. Vajinalde Kesin çıktığını söylemişti. Yanlış diye düşünme o yüzden. Ben bu gebelikte 20. Haftada baktırmak istiyordum ama zaten her kontrolüm vajinal olduğu için ayrıca talep etmeme gerek kalmadı. Doktorun sorun yok diyorsa yoktur CNN

Geçen yıl bebeğimi kaybedince acaba benim de öyle miydi diye çok araştırdım, benim öyle çıkmadı enfeksiyondu. Ama o gün bugün gördüğüm tüm hamilelere doktora danışın baksın diyorum naçizane.

heh benim de öyle, aynen idrar kaçmışta sanki iç çamaşırına sarımsı leke olmuş gibi oluyor uyuzzzz oluyorum görünce
daha önce yoktu
Benimde oluyor ıslanmış gibi ama renksiz doktora sordum sulu akıntı olabilir dedi.sizde sorun bakalım ne diycek doktor

Normal vajinal ultrason mu yoksa elle filan mı bakılıyor
Vajinal ultrasonda çıkıyor. Elle bakmayı tercih eden doktor da var. Benim doğum kanalım doğum sonrası tam kapanmamış geniş ve bunu vakinalmultrasonda gördü doktor

canım ne kadar çok sevinmişsin biz buradan gideceğiz demedik ki madem sıkıyordu habire yazışmamız bu platformun anlamı ne? sen niye buradasın :) al çekirdeğini mahalleden 2 arkadaşınla kur sohbetini ozaman

Çok zayıf değilima hissediyorum

Gunaydin hanimlar, bugun doktorumuza gittik cinsiyeti net olarak ogrenemedik poposunun ustune oturmustu 16. Haftada net belli olur dedi ama doktorumuz erkek olabilir dedi eger degismezse bi oglum olacak
Berf0o0o

Annem maşallah kuzuya bence de erkek iri yapılı gözüküyor sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…