2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bnce bi dene o zaman bu hastaneyi. Ben de aysuna geçmeyi düşündüm methini baya duydum ama doktorumdan da memnun oldugum icin vazgeçtim. Istersen sen bi dene ikisini de
evet canım bayramdan sonra aysuna gidecegim bende inşallah. memnun kalırım gibime geliyor

iste hayalimdeki dogum Allahim bana ve normal dpgum isteyen diger arkadaslara da nasip etsin ne egitimi aldin canim gebe egitimlerine mi katildin ?

Kizlar ozel hastanelerde kontrol suresi ne kadar biliyo musunuz 9 gun mu ? Doktor bana tekrar gel demedi ama o demeden ben kontrol icin haftaya gitsem sizce sorun yaparlar mi ?

iste hayalimdeki dogum Allahim bana ve normal dpgum isteyen diger arkadaslara da nasip etsin ne egitimi aldin canim gebe egitimlerine mi katildin ?
Amiiin inş Devletin düzenlediği gebe eğitim programına gittim canım. Fırsatın varsa tavsiye ederim. Ben asla normal doğum düşünmüyodum ama hep bilmediğimdenmiş korkularım hep kulaktan dolma bilgilerdenmiş. Ben faydasını çok gördüm o eğitimlere gitmesem direk sezaryen istiyorum derdim gerek var mı yok mu demeden. Allah isteyene nasip etsin inş

Gerçi benimki hastane değil kadın doğumluların olduğu bi plaza özel yer canım 14 te bir kanısındayım

İyi düşünmüşsün canım bence de değiş

kesinlikle katilmayi dusunuyorum bende ama suan erken sanki dimi sen kacinci haftalarda gitmistin ben 25ten sonra gideyim diyorum bilgilerin taze kalmasi acisindan

Kizlar ozel hastanelerde kontrol suresi ne kadar biliyo musunuz 9 gun mu ? Doktor bana tekrar gel demedi ama o demeden ben kontrol icin haftaya gitsem sizce sorun yaparlar mi ?
Git canım bazı doktorlar 14. Güne kadar alıyorlar kontrole 11. Günden sonra Devlet Katkısı alınıyo 15 lira

Canım sen sormadinmi benim 15 gün ve 14 gün ordayım sorun olmuyor
valla orda akil edemedim sormayi canim ya simdide benim16. Haftam bayrama denk geliyo bayramdan once cinsiyeti kesinlestirsek super olcak peki sende mi doktor gel demeden gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…