beni de cagirmadi zaten ama cinsiyetin 16. Haftada kesinlesecegini soyledi benimde bayrama denk geliyo, bi bahane bulup gitsem diyorum niye geldin gibi bisey der mi acaba kafamda deli sorular
valla orda akil edemedim sormayi canim ya simdide benim16. Haftam bayrama denk geliyo bayramdan once cinsiyeti kesinlestirsek super olcak peki sende mi doktor gel demeden gidiyorsun
Doktor 20 günden önce çağırmıyor ben randevuyu 14 gün sonraya yazdiriyorum ben 20 gün çatlarım dedim ona tamam panik anne istediğin zaman gel dedi en son baş edemedi
kesinlikle katilmayi dusunuyorum bende ama suan erken sanki dimi sen kacinci haftalarda gitmistin ben 25ten sonra gideyim diyorum bilgilerin taze kalmasi acisindan
Doktor 20 günden önce çağırmıyor ben randevuyu 14 gün sonraya yazdiriyorum ben 20 gün çatlarım dedim ona tamam panik anne istediğin zaman gel dedi en son baş edemedi
Yani bir sıkıntın yoksa gebeliğinde aktif olmak çok faydalı oluyor normal doğum için canım. Ben çok hareketliydim her gün yürüyüşe çıkıyordum. 38.haftama kadar her gün uzun uzun yürüdüm ama tabi aralıksız değil dinlenerek. 38den sonra da eşimle yürüdüm akşamları neolur ne olmaz diye. Ben hep hareketli olduğumdan bana da gidecek yol oluyordu yani. Zaten haftada bi gündü bizimki. Eğer bir sıkıntın yoksa doktorun risk görmüyorsa ağırlaşırım diye korkma derim ama tabi sen nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın canım benim tecrübem böyle oldu.
bende kızımda güzelleşmiştim, bu hamileliğinde yüzümde çıban gibi ağrılı sivilceler çıktı, doktor erkek tahmininde bulundu. Kız sivilcelendirir, oğlan güzelleştirir tezi de böylece çürümüş oldu
Yani bir sıkıntın yoksa gebeliğinde aktif olmak çok faydalı oluyor normal doğum için canım. Ben çok hareketliydim her gün yürüyüşe çıkıyordum. 38.haftama kadar her gün uzun uzun yürüdüm ama tabi aralıksız değil dinlenerek. 38den sonra da eşimle yürüdüm akşamları neolur ne olmaz diye. Ben hep hareketli olduğumdan bana da gidecek yol oluyordu yani. Zaten haftada bi gündü bizimki. Eğer bir sıkıntın yoksa doktorun risk görmüyorsa ağırlaşırım diye korkma derim ama tabi sen nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın canım benim tecrübem böyle oldu.