Çok sevindim Maşallah tatlı kızına... Belki yazdın ama ben kaçırdımikili test mi yüksek çıkmıştı? Benim de bugün kanımı almaya gelecekler de heyecanlı ve tedirginim
Evet 1/270 cıkmıstı yaş 39 doktor istedi yapalım diye. Hiç tedirgin olma 4-5 arkadss yaptırdık burda hep temiz cıktı. Senin kac cıktı? Cinsiyeti de iste, bakıyorlar
Evet 1/270 cıkmıstı yaş 39 doktor istedi yapalım diye. Hiç tedirgin olma 4-5 arkadss yaptırdık burda hep temiz cıktı. Senin kac cıktı? Cinsiyeti de iste, bakıyorlar
Ben 34 yaşındayım, kombine testim 1:1054 ama sadece hormonal olan 1;193 çıktı. ense falan normaldi dr sana bırakıyorum dedi için rahat olsun istersen yaptır ben de yaptırıyım dedim. Araştırdım biraz harmony olan hoşuma gitti. Doktorun hastanede tavsiye ettiği ninalia diye bi test, fiyatı 2800 tl muhtemelen anlaşmalılar ondan tavsiye ediyor. Ben Harmony yi 2500 tl ye bağladım. Gelip alacaklar bugün kanımı 1 haftada çıkar dediler.
bende kızımda güzelleşmiştim, bu hamileliğinde yüzümde çıban gibi ağrılı sivilceler çıktı, doktor erkek tahmininde bulundu. Kız sivilcelendirir, oğlan güzelleştirir tezi de böylece çürümüş oldu
Kizlar ozel hastanelerde kontrol suresi ne kadar biliyo musunuz 9 gun mu ? Doktor bana tekrar gel demedi ama o demeden ben kontrol icin haftaya gitsem sizce sorun yaparlar mi ?
Daha önce de böyle sancılar çektim 2 saat sonra kanamam oldu. Hamileliğimin başından beri bu olay devam ediyor. Daha bir hafta önce 4 gün hastanede yattım. Şimdi de korkuyorum yine aynısı olacak diye.
Ben sürekli düşük tehlikesi geçirdiğim için cinsiyetini öğrenmekten bile korktum Allahım hepimizinkini esirgesin inşallah
Daha önce de böyle sancılar çektim 2 saat somra kanamam oldu. Hamileliğimin başından beri bu olau devam ediyor. Daha bir hafta önce 4 gün hastanede yattım. Şimdi de korkuyorum yine aynısı olacak diye.
Ben sürekli düşük tehlikesi geçirdiğim için cinsiyetini öğrenmekten bile korktum Allahım hepimizinkini esirgesin inşallah
Daha önce de böyle sancılar çektim 2 saat sonra kanamam oldu. Hamileliğimin başından beri bu olay devam ediyor. Daha bir hafta önce 4 gün hastanede yattım. Şimdi de korkuyorum yine aynısı olacak diye.
Allah muhafaza Rabbim esirgesin
Zor kavuştum kaybetmekten korkuyorum. Elbet veren Allah onun emaneti ama tamamen içgüdüsel. Sancım arttıkça korkuyorum bi progestan alttan aldım birazdan bitane de içicem.
Amiiin Allah razı olsun Evet kesinlikle 6.hafta 8. 11. ve 15. haftada kanamalarım düşük risklerim oldu. O korkuyla geçiyor. Hiç birşey de yapmıyorum vallahi
Allah muhafaza Rabbim esirgesin
Zor kavuştum kaybetmekten korkuyorum. Elbet veren Allah onun emaneti ama tamamen içgüdüsel. Sancım arttıkça korkuyorum bi progestan alttan aldım birazdan bitane de içicem.
Kuzum kimi daha kolay kimimiz zor geçiriyor ne yapalım. Bak haftaya serklaj olacağım ben daha sonrası beni endişelendiriyor. Burada neler okudum bir bilsen. Okuduklarım yaşanmış olasılık. Ve geçen yıl 22. Haftada kaybım var daha acısı içimden düşmemiş... Kanamalarım da yeni durdu benim dediğim gibi. Sen ilacına devam et, fazla yorulma. Yorulmak kanamamı arttırmıştı benim. Belki kısa değil bu yolculuk ama süreli... hayırlısıyla Rabbim bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin. İyi düşünmek zorundayız. 16. Haftadan sonra annenin hissettikleri bebeklere geçiyormuş. Stresli bir gebelikten uzak durmalıyız ki bebeklerimiz doğduğunda stresimizi yaşamadan doğsun
Amiiin Allah razı olsun Evet kesinlikle 6.hafta 8. 11. ve 15. haftada kanamalarım düşük risklerim oldu. O korkuyla geçiyor. Hiç birşey de yapmıyorum vallahi