2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım temkinli davranması normal kızda yanılma olabiliyor benim kuzenime 2 kere özelde kız denmiş devlete detaylıya girmiş erkek çıkmış

Böyle ileri ölçmesi hakkında bişey dedi mi canım neden ileri çıkıyo benim de öyle çıkıyo sordum ben büyük ölçtüm dedi
Milimlik ölçümler bunlar bi kaç gün ileri geri hiç önemi yok, kızımdan biliyorum o da geriden geliyordu genelde hiç merak etme.

Canım temkinli davranması normal kızda yanılma olabiliyor benim kuzenime 2 kere özelde kız denmiş devlete detaylıya girmiş erkek çıkmış
Tabi tabi doktora kızmıyorm zaten nelerle karşılaşmıştır. Ama kız ya içime de öyle doğuyordu yanılmıyodur diyorum ama sürpriz olursa da hayırlısı olsun deriz zaten alışveriş yapmıycam şimdilik ablasının herşeyi duruyor

10 gün olan var 15 olan var cnm da sorun mu var niye kontrole gitmek istiyorsun cnm? Bir de riskli gebelik değilse ayda 1 muayene ediliyor gebe zaten
10 gunmus gittigim hastanenin canim yok cok sukur bi sorun yok cinsiyeti kesinlestirmek icin gitmek istiyorum 16. Haftam bayrama denk geliyor cunku bide sehirdisinda olacagiz zaten bayramda oyuzden bayrama girmeden gidip kesinlestireyim istiyorum sıpa izin verirse tabi

Aynen hiç alışveriş yapma bana yüzde yüz dedi ama ben yinede yapmadım birdahaki gittiğimde emin olurum normalde detaylıyı beklemek lazım aslında orda belli oluyor

oy masallah boyu uzun mu olacak sanki

kızlar aklıma bişey takıldı ben nişanlamadan öncesine kadar 59 kiloydum zaten ama bu kadar geniş değildim kalçam bacaklarım filan belirginleşti iyice sanki daha çok kilo aldım gibi görünüyor niye böyle hamilelikten sonrada mı böyle geniş Kalacam yakıştıda omdan soruyorum :))

Hocam Rabbim korktuğumuzla sınamasın Kaybın için de çok üzgnüm Rabbim şimdiki mucizeni hayırlı sağlıklı evlat eylesin büyütmek nasip olsun inşallah

Yapma zaten canım yat dinlen sürekli deterjanlardan uzak dur durabildiğin kadar ani hareket etme

Hiç birşey yapmıyorum çok riskli oldığunu söyleyince doktor, annemlere geldim annem zaten hiç birşey yapmama izin vermiyor. Çok temkinli olmama rağmen oluyor. Az önce bir arkadaşın da dediği gibi kimimiz rahat süreç geçiriyor kimimiz zor bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…