Doktordan çıktık herşeyimiz yolundaymış çok şükür. 129 gram 14cm olmuş miniğim. Yüzde 70 kız dedi ama bizce kesin kız bacak arasını gördük yani temkinli davranıyor dedik eşimle. Kızıma kız kardeş geliyor inş @Sibelms sen çıktın mı canım
Tabi tabi doktora kızmıyorm zaten nelerle karşılaşmıştır. Ama kız ya içime de öyle doğuyordu yanılmıyodur diyorum ama sürpriz olursa da hayırlısı olsun deriz zaten alışveriş yapmıycam şimdilik ablasının herşeyi duruyor
10 gunmus gittigim hastanenin canim yok cok sukur bi sorun yok cinsiyeti kesinlestirmek icin gitmek istiyorum 16. Haftam bayrama denk geliyor cunku bide sehirdisinda olacagiz zaten bayramda oyuzden bayrama girmeden gidip kesinlestireyim istiyorum sıpa izin verirse tabi
Tabi tabi doktora kızmıyorm zaten nelerle karşılaşmıştır. Ama kız ya içime de öyle doğuyordu yanılmıyodur diyorum ama sürpriz olursa da hayırlısı olsun deriz zaten alışveriş yapmıycam şimdilik ablasının herşeyi duruyor
Aynen hiç alışveriş yapma bana yüzde yüz dedi ama ben yinede yapmadım birdahaki gittiğimde emin olurum normalde detaylıyı beklemek lazım aslında orda belli oluyor
Doktordan çıktık herşeyimiz yolundaymış çok şükür. 129 gram 14cm olmuş miniğim. Yüzde 70 kız dedi ama bizce kesin kız bacak arasını gördük yani temkinli davranıyor dedik eşimle. Kızıma kız kardeş geliyor inş @Sibelms sen çıktın mı canım
kızlar aklıma bişey takıldı ben nişanlamadan öncesine kadar 59 kiloydum zaten ama bu kadar geniş değildim kalçam bacaklarım filan belirginleşti iyice sanki daha çok kilo aldım gibi görünüyor niye böyle hamilelikten sonrada mı böyle geniş Kalacam yakıştıda omdan soruyorum :))
Kuzum kimi daha kolay kimimiz zor geçiriyor ne yapalım. Bak haftaya serklaj olacağım ben daha sonrası beni endişelendiriyor. Burada neler okudum bir bilsen. Okuduklarım yaşanmış olasılık. Ve geçen yıl 22. Haftada kaybım var daha acısı içimden düşmemiş... Kanamalarım da yeni durdu benim dediğim gibi. Sen ilacına devam et, fazla yorulma. Yorulmak kanamamı arttırmıştı benim. Belki kısa değil bu yolculuk ama süreli... hayırlısıyla Rabbim bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin. İyi düşünmek zorundayız. 16. Haftadan sonra annenin hissettikleri bebeklere geçiyormuş. Stresli bir gebelikten uzak durmalıyız ki bebeklerimiz doğduğunda stresimizi yaşamadan doğsun ❤
Hiç birşey yapmıyorum çok riskli oldığunu söyleyince doktor, annemlere geldim annem zaten hiç birşey yapmama izin vermiyor. Çok temkinli olmama rağmen oluyor. Az önce bir arkadaşın da dediği gibi kimimiz rahat süreç geçiriyor kimimiz zor bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.