15+6 cikti demissin ultrasonda, uygulamadan baktim 11.5 cm yaziyor 14 cm fazla gibi geldigi icin baktim 2bucuk cm uzun seninki o yuzden oyle dedim canim senle aramizda 4 gun var benimki dun 8.5 cm cikti
ben yazdığımı yineliyorum "kız sivilcelendirir, oğlan güzelleştirir" diyorlar bizim buralarda. beni gören herkes kız geliyor demeye başlamıştı ama değilmiş. Seni bilmiyorum canım ama ben yüzümü basan koca koca sivilcelerle pekte güzelleştiğimi söyleyemem
Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
canım bende okumuştum bu haberi daha önce ama çok inanamadım açıkçası koru gibi bi hastanede çok zor bir ihtimal doktoru şehir dışında olabilir amenna ama diğerleri çok saçma geldi bende koruda yaptım biçok yakın arkadaşımda koruda yaptı doğumunu ben epidurali zor yaptırdım mesela doktorum taraftarı değildi sancılıyken bağırdım haykırdım adama hemen yapın şu epidurali yoksa sezaryene alın dedim tamam o zaman sadece yarım doz yaptıracağım dedi ve hemen anestezi uzmanı doktor gelip yaptı çıkarırken hemşireler çıkarmadı bile anestezi uzmanı çıkarır sadece dediler ki doğum anım da muhteşemdi en az 3 hemşire sadece benimle ilgilendi çok iyiydiler sırf kirlendi kan falan oldu rahatsız olmayayım diye 3 kere odam değişti vs vs keşke ankarada olsam yine koruya gitsem diyorum ama fiyatları da çok uçmuş maalesef
yazdım ya zaten hepsi böyledir, kesinlikle doğrudur diyemem. ama böyle bir şeyi okumuşken de bilgisini vermek istedim. tüm yorumları okuyup ona göre karar verilir zaten. sizin tecrübenizin mutlu bitmesine sevindim : )
yazdım ya zaten hepsi böyledir, kesinlikle doğrudur diyemem. ama böyle bir şeyi okumuşken de bilgisini vermek istedim. tüm yorumları okuyup ona göre karar verilir zaten. sizin tecrübenizin mutlu bitmesine sevindim : )
demek ki kurumun insiyatifinde oluyor. fırsat olsa da hergün gitsek
Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
iyi yapmisin bende devlete yaptıracam bayramdan sonra nasipse
cnm ben 12 haftalıkken gittim çikolata meyva muz ne varsa yedim oynamadı ya yarim saat baktı doktor ikiliyi yapamadı sonra devlete gittim meyve suyu içtim kıpır kıpırtı bazen oynamayası geliyor
git cnm belli eder artık zamanı gelmiş ben devlete gittim hemen gösterdi kızımda yanımdaydı tabi duyunca çok ağladı niye erkek kız değilmiş diye yeni yeni alışıyor belki kiz olur anne diyip bekliyor
iyi yapmisin bende devlete yaptıracam bayramdan sonra nasipse
cnm ben 12 haftalıkken gittim çikolata meyva muz ne varsa yedim oynamadı ya yarim saat baktı doktor ikiliyi yapamadı sonra devlete gittim meyve suyu içtim kıpır kıpırtı bazen oynamayası geliyor
bende 12de devlete gittim doktor 2li yapmak istedi ama pozisyonu uygun drgil cikolata ye gel dedi gittim benimki amuda kalkmis takla falan atiyo bir kere bile sirt ustu durmadi doktor baya ugrasti beni bi saga bi sola ceviriyo oksur falan diyo ama nafile yapamadi ikiliyi 16.haftada 3lu yapariz dedi ama bayrama denk geldi 17de gidicem mecbur