2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
15+6 cikti demissin ultrasonda, uygulamadan baktim 11.5 cm yaziyor 14 cm fazla gibi geldigi icin baktim 2bucuk cm uzun seninki o yuzden oyle dedim canim senle aramizda 4 gun var benimki dun 8.5 cm cikti
Aa öylemiymiş sata göre de 15+2 aynıyız senle sata göre o zaman haklı olabilirisin belki de uzun olcaktır

Sivilceyle çirkinleşmek aynı şey değil ki bendede çıkıyor ama çirkinleşmedim benimde erkek
ben yazdığımı yineliyorum "kız sivilcelendirir, oğlan güzelleştirir" diyorlar bizim buralarda. beni gören herkes kız geliyor demeye başlamıştı ama değilmiş. Seni bilmiyorum canım ama ben yüzümü basan koca koca sivilcelerle pekte güzelleştiğimi söyleyemem

Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
Sağlıklı olsunda utanmıştır annesi en azından icin rahatlamıştır görünce

marmelat2 arkadaşım sen de Kocaelidesin galiba şimdi birinci sayfaya girmişim tesadüfen gördüm :)) Neresindesin? Ve hangi doktora gidiyorsun?

yazdım ya zaten hepsi böyledir, kesinlikle doğrudur diyemem. ama böyle bir şeyi okumuşken de bilgisini vermek istedim. tüm yorumları okuyup ona göre karar verilir zaten. sizin tecrübenizin mutlu bitmesine sevindim : )
benimki hastane ama 10 gunmus canim kontrol suresi
demek ki kurumun insiyatifinde oluyor. fırsat olsa da hergün gitsek

Ya da eve alabilsek şu usg cihazından :) bi gün sanki hareket hisseder gibi oluyorum diğer gün tık yok.. Bakar rahatlardık

Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
Sağlıklı ya olsun çok şükür cinsiyeti de öğrenirsin gelecek randevuda yine olmadı kontrol süren dolmadan gidersin üzülme canım

Uyuyordu belki :)

git cnm belli eder artık zamanı gelmiş ben devlete gittim hemen gösterdi kızımda yanımdaydı tabi duyunca çok ağladı niye erkek kız değilmiş diye yeni yeni alışıyor belki kiz olur anne diyip bekliyor
yaa kiyamam ben devlete en son 12. Haftada gitmistim doktor erken diyip soylemedi

Aman sorun olmasın da :) giderken çikolata ye bari hareket etsin gittiğine değsin canım. Benim 16 iyi beklemem lazım herkes öğrendi benim ki muallak
yedim yedim ama 12.haftadaki gibi taklalar atmiyordu bu sefer nedense sadece el kol oynatti poposunun uzerinden kalksaydi net ogrenirdik

bende 12de devlete gittim doktor 2li yapmak istedi ama pozisyonu uygun drgil cikolata ye gel dedi gittim benimki amuda kalkmis takla falan atiyo bir kere bile sirt ustu durmadi doktor baya ugrasti beni bi saga bi sola ceviriyo oksur falan diyo ama nafile yapamadi ikiliyi 16.haftada 3lu yapariz dedi ama bayrama denk geldi 17de gidicem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…