Hiç birşey yapmıyorum çok riskli oldığunu söyleyince doktor, annemlere geldim annem zaten hiç birşey yapmama izin vermiyor. Çok temkinli olmama rağmen oluyor. Az önce bir arkadaşın da dediği gibi kimimiz rahat süreç geçiriyor kimimiz zor bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.
kızlar aklıma bişey takıldı ben nişanlamadan öncesine kadar 59 kiloydum zaten ama bu kadar geniş değildim kalçam bacaklarım filan belirginleşti iyice sanki daha çok kilo aldım gibi görünüyor niye böyle hamilelikten sonrada mı böyle geniş Kalacam yakıştıda omdan soruyorum :))
15+6 cikti demissin ultrasonda, uygulamadan baktim 11.5 cm yaziyor 14 cm fazla gibi geldigi icin baktim 2bucuk cm uzun seninki o yuzden oyle dedim canim senle aramizda 4 gun var benimki dun 8.5 cm cikti
Doktordan çıktık herşeyimiz yolundaymış çok şükür. 129 gram 14cm olmuş miniğim. Yüzde 70 kız dedi ama bizce kesin kız bacak arasını gördük yani temkinli davranıyor dedik eşimle. Kızıma kız kardeş geliyor inş SSibelms
sen çıktın mı canım
kumasi nasil ki acaba pamuk yazmislar ama internetten pek emin olamiyorum kumasin dokusuna yumusakligina bakip almak daha mantikli sanki ama fiyat uygunmus gercekten
10 gunmus gittigim hastanenin canim yok cok sukur bi sorun yok cinsiyeti kesinlestirmek icin gitmek istiyorum 16. Haftam bayrama denk geliyor cunku bide sehirdisinda olacagiz zaten bayramda oyuzden bayrama girmeden gidip kesinlestireyim istiyorum sıpa izin verirse tabi
git cnm belli eder artık zamanı gelmiş ben devlete gittim hemen gösterdi kızımda yanımdaydı tabi duyunca çok ağladı niye erkek kız değilmiş diye yeni yeni alışıyor belki kiz olur anne diyip bekliyor
Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi
Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi:/
kumasi nasil ki acaba pamuk yazmislar ama internetten pek emin olamiyorum kumasin dokusuna yumusakligina bakip almak daha mantikli sanki ama fiyat uygunmus gercekten
10 gunmus gittigim hastanenin canim yok cok sukur bi sorun yok cinsiyeti kesinlestirmek icin gitmek istiyorum 16. Haftam bayrama denk geliyor cunku bide sehirdisinda olacagiz zaten bayramda oyuzden bayrama girmeden gidip kesinlestireyim istiyorum sıpa izin verirse tabi
cnm ben 12 haftalıkken gittim çikolata meyva muz ne varsa yedim oynamadı ya yarim saat baktı doktor ikiliyi yapamadı sonra devlete gittim meyve suyu içtim kıpır kıpırtı bazen oynamayası geliyor