2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Anneler öyle banada elletmez herşeyi kendi yapar :) evet canım herkesin ki farklı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Vucut yağı kalçalarda topluyor doğumda güçlü olmamız için ve ileride süt için bu depolardaki yağları kullanıcaz diye biliyorum

Bilmem ki bu haftalarda kaç oluyorlar hiç bilmiyorum olursa da fena olmaz tabi
15+6 cikti demissin ultrasonda, uygulamadan baktim 11.5 cm yaziyor 14 cm fazla gibi geldigi icin baktim 2bucuk cm uzun seninki o yuzden oyle dedim canim senle aramizda 4 gun var benimki dun 8.5 cm cikti

git cnm belli eder artık zamanı gelmiş ben devlete gittim hemen gösterdi kızımda yanımdaydı tabi duyunca çok ağladı niye erkek kız değilmiş diye yeni yeni alışıyor belki kiz olur anne diyip bekliyor

Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi

Kızlar doktordan geldim 3lu icin kan verdim bebek 16+2 cıktı 15 cm 150 gr fakat cinsiyeti göstermedi yüzünü kapattı arkasını döndü ne yaptıysak göstermedi:/
göstermeyince insan üzülüyor sağlıklı olsunda 3lu 'nun ücreti nekadar cnm

Aman sorun olmasın da :) giderken çikolata ye bari hareket etsin gittiğine değsin canım. Benim 16 iyi beklemem lazım herkes öğrendi benim ki muallak

50 lira canim aslinda yaptirmayacaktim ama doktorumu yaptıralım biz garantiye alalim dedi
iyi yapmisin bende devlete yaptıracam bayramdan sonra nasipse
Aman sorun olmasın da :) giderken çikolata ye bari hareket etsin gittiğine değsin canım. Benim 16 iyi beklemem lazım herkes öğrendi benim ki muallak
cnm ben 12 haftalıkken gittim çikolata meyva muz ne varsa yedim oynamadı ya yarim saat baktı doktor ikiliyi yapamadı sonra devlete gittim meyve suyu içtim kıpır kıpırtı bazen oynamayası geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…