2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Neden?Doktor özelde pipiyi, yumurtalarını,ayrıca kordonu tek tek gösterdi.Üstelik geçen perşembe devlet hastanesinde de başka doktor yine erkek dedi.
cnm erkek deşifre tamamdır devlet erkek dedi gecdi kendi doktorum pipiyi gösterdi erkek olduğu kesinleşti daha değişmez zaten birdaha gitmene gerek yok bence

Neden?Doktor özelde pipiyi, yumurtalarını,ayrıca kordonu tek tek gösterdi.Üstelik geçen perşembe devlet hastanesinde de başka doktor yine erkek dedi.
Ya ne bilim ben biraz ihtimalciyim o yüzden 15+3 te gittim arkasından bide 17+2 de gittim doktor erkek ama bişey almayın her ihtimale karşı ayrıntılıya kadar dedi :)

Ya ne bilim ben biraz ihtimalciyim o yüzden 15+3 te gittim arkasından bide 17+2 de gittim doktor erkek ama bişey almayın her ihtimale karşı ayrıntılıya kadar dedi :)
seninki emin olmamamız cnm ben 15 gittim devlet hastanesine erkek dedi 16 haftasında kendi doktoruma gittim erkek dedi eminmisiniz dedim 100 dedi kişiyi yumurtalıkları gösterdi artık değişmez cnm erkek yani bence erkek seninki 2doktor demiş guven

Valla ilk gittiğimizde yüzde yüzü mü var kesin demişti sonrakinde nolur nolmaz ayrıntılıyı bekleyin dedi

Kızlar selam bayramınız mübarek olsun
Birşey danışmak istiyorum benim bir arkadaşım vardı iş yerinde yan komşum sonra ters düştük benim içime sinmedi bakış açısı düşünce tarzı filan güvenmiyorum da hiç .
görüşmeyelim dedim küstük sonraişten ayrılmış beni arıyor 2 dir konuşmaya çalışıyor bugünde bayram için aramış her seferinde bebek varmı diye soruyor onunla paylaşmak istemiyorum iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Allah ım affetsin yok daha diyorum engelledim zaten birdaha ulaşamazda. yok dedim ya Rabbimin gücüne gider mi acaba diye içim üzüldü.

Ya hareket mesela nasil ben acaba bilmediğim icjn mi anlamiyorum iyice canim sıkıldı
Canım ilk gebeliksen zor anlıyorsun hareket olduğunu. Ben de bebeğin ayağını tekmesini hissedeceğim zannederdim :) meğerse rahminde pıt pıt sanki kelebek kanat çarpıyor gibi hareketlenme hissediyorsun belki de hissettin tanımlayamadın:) en kötü 21 de hissedersin cmö üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…