2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba

Benim adetim 5 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 4-5 haftalık dedi doktor fakat bugün hafif bir kanama başladı.. ilk gebeliğin düşük oldu bununda öyle olacağından korkuyorum sizce neden öyle oluyor

Kız benim eşim attıda kaç kere anlamadı

Hayır gitmedim herkes bana olabilir dediği için
Canim olabilir diye bir sey yok..Eger rengi kirmiziysa tehlikeli..Benim kahverengi lekelenmelerim oldu 6.haftada..Doktor rn kucuk bir lekelenmede gel ne olur ne olmaz bakariz demisti..Ihmal etme..Kimseyi de dinleme.Kanama,lekelenme bunlar onemli..Bir de dusugun varmis daha once.Tedbiri elden birakma sen.

Cok sağol ya ve koyu kahverengi benim lekelenmem, ozman bugün inşallah gidiyim

Ayrıca bugün test sonucum açıklandı 3400 den 4000 küsür olmus

Kızlar günaydın değişik bir rüyayla uyandım rüyamda doğum yapıyorum ve bir de bakıyorum kızım olmuş hepimiz şok hani erkekti diyorum bir taraftan seviniyorum hemen isim aramaya başlıyoruz emziriyorum önce göğsümü emmiyor sonra diğer göğsümü veriyorum emiyor ama çok tatliydi

Cok guzel bir ruyaymis.Hayirlara ciksin insallah.Inanir misiniz ayni ruyayi ben gordum.Bebegim erkek olacak diye biliyorduk.Ruyamda oglum diye seviyorum bacagini bir aciyorki kiz.Bem diyorum ama benim bebegim erkekti.Sonra emzirmeye basliyorum.Neredeyse ayni ruya.Doktorumuz erkek demisti.Ruyayi.gordukten 2 gun sonra ruyadan etkilenip hastaneye gittim ve kizim olacagini ogrendim:))

Gerçekten mi kaçıncı haftada oldu bu

Evet aynen..Eskiden sayfalari takip edemezdim.Canim bir whatssup grubu kuruldu.Uyelerin hepsi oraya kaydi malesef.Orda paylasim yapiyorlar sanirim.Burda da devam ederiz diyorlardi ama kimse yazmiyor:)
Çalışanların whatsaspp grubuna yetişmesi namümkün :) kalan sağlar bizimdir. E kızlara selam şöyle bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…