2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ben de iki gundur bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim.:))
Gözünaydın canım. Çok güzel bi his . Rabbim herkese nasip etsin inşallah. ❤
Kizlarrrr az once ilk defa pıt pıt hissettim esimle
Senin de gözünaydın canım. Eşinle denk gelmesi ayrı bi güzel olmuş valla ❤
Hayır gitmedim herkes bana olabilir dediği için
Ever olabiliyor ama tedbir almak lazım. Kesinlikle gitmelisin doktora.
Rabbim gerçeğini yaşatsın inşallah Sağlıkla canım. ❤
Hayırlı Cumalar kızlar :)
Hayırlı cumalar ☺

Bana pipisini de gösterdi 15. Haftada değişmez herhalde artık siz pipisini gormusmuydunuz
Canim evet sozde gormustuk.Doktor bakin bu pipisi diye gostermisti:)))Sonra şok olduk 1 haftada kendimize gelemedik.Allah saglik versin ama doktor kesin erkek diye konustugu icin kendimizi erkege alistirmistik.

Kızlar sizede sormak istiyorum hastane süslemesi yapacak varmı yani sizce iyi biseymi
Bence gereksiz bir masraf kızımda da yapmamıştım hastane kendisi kapı susu takmıştı. Para veriyorsunuz ve o dağıttığınız süslemeler bir süre saklanıp atılıyor. Onun yerine daha hayırlı şeyler yapılabilir bence maddi durumunuz varsa.

Kızlar sizede sormak istiyorum hastane süslemesi yapacak varmı yani sizce iyi biseymi
Canım ben kendim yapıdan öyle 1000 tl para vermeye niyetim yok ama aşırı süslü şeyler de düşünmüyorum. Sadece hastane odası boş kalmasın, gelenlere minik ikramlar

Ya bende öyle ikramlık düşünüyorum ya da ufak yaşın şeklinde dagitilabilir bide kapıya isimlik öyle balon tül pek sevmiyorum da nevresim olsa güzel olur ama bulamam onu
Canım ben kendim yapıdan öyle 1000 tl para vermeye niyetim yok ama aşırı süslü şeyler de düşünmüyorum. Sadece hastane odası boş kalmasın, gelenlere minik ikramlar
Ben çok gereksiz görüyorum bu süsleme olayını ama tabi tercih meselesi birçok insan da seviyor.

Ya bende öyle ikramlık düşünüyorum ya da ufak yaşın şeklinde dagitilabilir bide kapıya isimlik öyle balon tül pek sevmiyorum da nevresim olsa güzel olur ama bulamam onu
Kapıya isimli keçe yapıyorlar ya onlar sadece ve sevimli bence. Tüller fazla şaşalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…