2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar çay kahve içiyo musunz ya ben günde 3 4 bardak cok acık şekersiz cay içiyorum ara sırada kahve içiyorum çok sık değil zararı olur mu acaba ama cok açık içiyorum çayı

Kızlar çay kahve içiyo musunz ya ben günde 3 4 bardak cok acık şekersiz cay içiyorum ara sırada kahve içiyorum çok sık değil zararı olur mu acaba ama cok açık içiyorum çayı
Günde 1 bardak çay bir bardak kahve içiyorum canım ben de. O kadarına izin var

Ben çay ve kahveden tiksindim.Icemiyorum..Ama acik cay ve gunde 1 fincan turk kahvesi icebilirsin demisti doktorum..

Ck acik cay sabah kahvaltisinda cok cnm isterse aksm bi de bi bardk cok nadir 3 oluyr cunku caydan tiksindim..kahve turk kahvesi icerdim ama ole aman aman aradigim bisi degildi normaldede o yuzdn hic icmedim daha..zarari bnce olmaz cnm ben hep 5 tane sigaraya izin veriliyorsa bu hic bisi mantigindaym :) cay ve kahve icin..abartmadikca bnce sikinti olmaz

Bende 18 hafta oldu hissedemiyorum. 16 haftada hissedenleri okuyunca tribe giriyorum neden die :)

Bende 18 hafta oldu hissedemiyorum. 16 haftada hissedenleri okuyunca tribe giriyorum neden die :)

Ben kendim hazırlamayı düşünüyorum ama masa sıkıntı sanirim mesela organizasyonlarda pleksi masalar guzel duruyor onu nasıl ayarlicazzz

Ben 4 aydır 1 bardak bile içemedim ikisindende normalde çok severdim ama açık ve şekersiz olursa bir sorun olmaz sizin için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…