Abartilmadan yapilmali bence.Sevimli duruyor.Sonucta ziyarete gelenler olur hastaneye kapiya bir isimlik ve gelenlere ikramlar hazirlatmayi dusunuyorum sadece.Hoş olur.
Kızlar çay kahve içiyo musunz ya ben günde 3 4 bardak cok acık şekersiz cay içiyorum ara sırada kahve içiyorum çok sık değil zararı olur mu acaba ama cok açık içiyorum çayı
Ben bi fincan türk kahvesi içiyorum daha fazlasını içmiyorum. Çayı pek sevmiyorum zaten. Şimdi önemli olan gebelikte günlük 300mg kafeini aşmamak. Bir fincan türk kahvesi 60mg falan kafein içeriyor ama kafein sadece kahvede yok. Çayda,çikolatada,gazlı içeceklerde de var mesela. Yani günde neler yediğine dikkat ederek içmek lazım. Açık çay ne kadar kafein içerir bilemedim açıkcası. Çok çayçtiğin gün kahve içmeyebilirsin mesela ya da kahve içtiğinde çay
Darüşşafaka,toçev,lösev gibi derneklerin taş magnetleri oluyor ben öyle bişey düşünüyorum. Böylece hem gelenlere hatıra hemde bu vesileyle hayır işlemiş oluruz dedik
Darüşşafaka,toçev,lösev gibi derneklerin taş magnetleri oluyor ben öyle bişey düşünüyorum. Böylece hem gelenlere hatıra hemde bu vesileyle hayır işlemiş oluruz dedik
Aynen canim..Dogdugu gun de arkadasim kapisini suslemisti sadece.Ismi yaziyordu.Lokum dagitti gelenlere.Bir de eti puf varya onlardan almiş.Onlari renkli cubuklara batirip kaplamislar.Ondan dagitti.Bu kadar.
Kızlar bende dr dan geldim herşey yolunda çok şükür cinsiyetini göstermedi sırtını döndü sürekli popodan baktı mecbur dr yüksek ihtimal kız dedi 10 gün sonra fetal dna için gideceğiz tekrar bakacağız
Ck acik cay sabah kahvaltisinda cok cnm isterse aksm bi de bi bardk cok nadir 3 oluyr cunku caydan tiksindim..kahve turk kahvesi icerdim ama ole aman aman aradigim bisi degildi normaldede o yuzdn hic icmedim daha..zarari bnce olmaz cnm ben hep 5 tane sigaraya izin veriliyorsa bu hic bisi mantigindaym :) cay ve kahve icin..abartmadikca bnce sikinti olmaz
Aynen bende öyle düşünüyorum valla millet sigara içiyor çay da ne var ki diyorum da işte insanın aklına takılıyor yine de Ben hiç bişeyden tiksinmedim ne yemeklerden ne caydan herşeyi yiyip içiyorum
Ben bi fincan türk kahvesi içiyorum daha fazlasını içmiyorum. Çayı pek sevmiyorum zaten. Şimdi önemli olan gebelikte günlük 300mg kafeini aşmamak. Bir fincan türk kahvesi 60mg falan kafein içeriyor ama kafein sadece kahvede yok. Çayda,çikolatada,gazlı içeceklerde de var mesela. Yani günde neler yediğine dikkat ederek içmek lazım. Açık çay ne kadar kafein içerir bilemedim açıkcası. Çok çayçtiğin gün kahve içmeyebilirsin mesela ya da kahve içtiğinde çay
Aynen öyle yapıyorum zaten kahveyi haftada on günde bir anca içiyorum severim ama çay içtiğim icin içmiyorum. Zaten gazlı içeceklerde içmiyorum ama arada bir çikolata yiyorum aslında yememem lazım ama canım isteyince kaçamak yapıyorum
Sen sor tabi cnm da olmaz merak etme ondan. Gebeliğinde alkol alanı bile gördüm taş gibi bebek doğurdu. Bazen çok kafaya takıyorus sanırım. Önemli olan dozu bilmek canım