2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Abartilmadan yapilmali bence.Sevimli duruyor.Sonucta ziyarete gelenler olur hastaneye kapiya bir isimlik ve gelenlere ikramlar hazirlatmayi dusunuyorum sadece.Hoş olur.
Bende öyle düşünüyorum en azından gelenlerde birer ufak hatıra ama hediyelik.olaraka magnet falanmı yaptırmak lazim

Kızlar çay kahve içiyo musunz ya ben günde 3 4 bardak cok acık şekersiz cay içiyorum ara sırada kahve içiyorum çok sık değil zararı olur mu acaba ama cok açık içiyorum çayı
Ben bi fincan türk kahvesi içiyorum daha fazlasını içmiyorum. Çayı pek sevmiyorum zaten. Şimdi önemli olan gebelikte günlük 300mg kafeini aşmamak. Bir fincan türk kahvesi 60mg falan kafein içeriyor ama kafein sadece kahvede yok. Çayda,çikolatada,gazlı içeceklerde de var mesela. Yani günde neler yediğine dikkat ederek içmek lazım. Açık çay ne kadar kafein içerir bilemedim açıkcası. Çok çayçtiğin gün kahve içmeyebilirsin mesela ya da kahve içtiğinde çay

Bende öyle düşünüyorum en azından gelenlerde birer ufak hatıra ama hediyelik.olaraka magnet falanmı yaptırmak lazim
Darüşşafaka,toçev,lösev gibi derneklerin taş magnetleri oluyor ben öyle bişey düşünüyorum. Böylece hem gelenlere hatıra hemde bu vesileyle hayır işlemiş oluruz dedik

Darüşşafaka,toçev,lösev gibi derneklerin taş magnetleri oluyor ben öyle bişey düşünüyorum. Böylece hem gelenlere hatıra hemde bu vesileyle hayır işlemiş oluruz dedik
Harika fikir canim. Internetten ulaşabiliriz sanirim. Bende çok isterim bu tarz bisi sağol bilgi icin :)

Ya çok mantıklı bide oda kokusu falan abartimi duruyor arkadaşım şeker teşbih isimli çikolata dağıtmıştı

Günde 1 bardak çay bir bardak kahve içiyorum canım ben de. O kadarına izin var
Benim kan değerlerim falan iyi çok şükür doktor da içme falan demedi ama çok açık içiyorum birşey olmaz heralde yine de gittiğimde bi sorayım

Aynen bende öyle düşünüyorum valla millet sigara içiyor çay da ne var ki diyorum da işte insanın aklına takılıyor yine de Ben hiç bişeyden tiksinmedim ne yemeklerden ne caydan herşeyi yiyip içiyorum

Aynen öyle yapıyorum zaten kahveyi haftada on günde bir anca içiyorum severim ama çay içtiğim icin içmiyorum. Zaten gazlı içeceklerde içmiyorum ama arada bir çikolata yiyorum aslında yememem lazım ama canım isteyince kaçamak yapıyorum

Benim kan değerlerim falan iyi çok şükür doktor da içme falan demedi ama çok açık içiyorum birşey olmaz heralde yine de gittiğimde bi sorayım
Sen sor tabi cnm da olmaz merak etme ondan. Gebeliğinde alkol alanı bile gördüm taş gibi bebek doğurdu. Bazen çok kafaya takıyorus sanırım. Önemli olan dozu bilmek canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…