2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin canım inşallah, sen nasılsın?nasıl bebis ?
Daha Iyiyim kuzumm hamdolsun Rabbime..kanama alani baya azaldi kahve lekelerde azaldi haliyle o yonden ck mutlu oluyrm tamamen lekeler kesilse de hamileligin tadini cikarsaam diye bekliyrm :) beebis de iyidir umarim kuzum 10 gun oldu gormeyeli :) Allah razi olsn

Bende 18 hafta oldu hissedemiyorum. 16 haftada hissedenleri okuyunca tribe giriyorum neden die :)
Ben ilk çocuğunda çok geç hissetmiştim. 19 20 belki de. Ama ikincide ne hissedeceğini bildiği için anne daha erken fark ediyor. Bir de şimdi oğlan kucağımda. Birkaç gündür Karnımın üstüne çıkınca içerdeki basıyor tekmeyi

Kızlar benim şimdiden ayaklar şişeye başlıyor özellikle geceleri lavaboya kalkınca üzerine zor basıyorum ağrı oluyor ama sonra geçiyor gün içinde hafif şişlik oluyor. Şimdiden çok erken biliyorum ama benim gibi olan var mı? Özellikle sağ ayağımda sanki damar çekiliyor ayak parmaklarım ağrıyor gibi değişik birşey

Tuzu tamamen kesmen lazım ve bol su ic

Tuzu azaltıp bol su tüketmeye çalışın. Bir de uzanınca ayaklarınızın altına yükselti koyun.

Ara ara okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum. Çay kahve konusuna çok takılmayın. İçerseniz de vicdan azabı çekmeyin. Öğretmenim. İlk gebeliğimde günde yaklaşık 3 açık çay okulda içerdim 1 de akşam eşimle evde. Haftada 2-3 de kahve. Şimdi de aynı şekilde içiyorum. Bol su tüketin sorun olmaz.

Ah keşke koladanda tiksinsem
Nasıl biseyse insanın canı hep yiyip içmemesi gereken şeyleri çekiyo normalde 6 7 senedir ağzıma kola sürmem şimdi görünce canım çekiyo iki bardak içtim şimdiye kadar normalde ağzıma sürmem

Benim de ayagım ellerim gözlüm şişiyor canım evet cok erken tuzlu da yemiyorum bol su içiyorum ama anlamadım neden oluyo bayramda topuklu ayakkabı giyecektim ayağıma olmadı

Benimde ayağım çok ağrıyor akşamları özellikle ama şişlik var mı dikkat etmedim

İnşallah canım dualarım seninle❤
Herkes iyidir umarım. Kuzular da. Test sonuclarinin güzel gelmesine çok sevindim. M Mavi Rapunzel ve kanamanın azalmasına U Umithepvar hayirlarla sağlıkla kucagimiza alalım kuzuları inşallah
Sağol canım amin çok sağol

Açık içmeye çalış canım zaten bi yere gidince öyle oluyor bende evdeyken o kadar içmiyorum ama bi yere gidince dedigin gibi sohbetle iyi gidiyo

Aynen ya ,şimdi yine piknikteyiz düşün yani
Yeşil mercimek ye et yiyemiyosan canm balık yerine de omega kullan bana imom verdi doktorum bende balık yiyorum ama cok fazla değil
Yeşil mercimek aklıma gelmemişti bol bol kara şimşek yaparım artık balık yağı verdi dr onu içiyorum akşamları

Kızlarında yazdığı gibi kuzum tuzu bırak suyu arttır. Bir de mesela tuzsuz yersin yine geçmiyorsa bi de şunlara bak tuzsuz yiyoruz sanıyoruz ama mesela paketli gıdalarda çok tuz var paketli gıdalardan da uzak dur sonra zeytin yiyorsan zeytin çok tuzludur zeytinden uzak dur salamura gıdalardan falan. Benim de kızımda çok ödemim olmuştu son zamanlarda bazı bünyeler ödeme daha yatkın oluyor ondan da fark ediyo ister istemez

yap canım cok faydalı yeşil mercimek

Resmen benim sıkıntılarımı anlatmışsın bende aynı şişlik ağrı cekiyorum hatta ayakkabılarımı giyemiyorum daha şimdiden ve birde ayaklarimdaki yanma işte beni bu sıcaklarda bitiriyor resmen

Sağol kuzum aynen paketli gıdalardan uzak duruyorum da bünyem zaten çok yatkın. Kilolu hamile kalmıştım zaten. Şimdiden böyle başladı herkes diyor son aylar ne yapacaksın felan korkuyorum valla elimden geldiğince dikkat edeyim de şimdilik bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…