2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Resmen benim sıkıntılarımı anlatmışsın bende aynı şişlik ağrı cekiyorum hatta ayakkabılarımı giyemiyorum daha şimdiden ve birde ayaklarimdaki yanma işte beni bu sıcaklarda bitiriyor resmen
Of valla hiç sorma erken ama şimdiden can sıkıcı bu ayak ağrısı

Benimde ayağım çok ağrıyor akşamları özellikle ama şişlik var mı dikkat etmedim
Aynen ağrı daha baskın canım ama ben şişliğe yordum gözle görülür aşırı bir şiş yok ama hafif var ondan ağrıyor diye düşünüyorum gıcık bir ağrı ayağımın üstü tepesi yani ağrıyor ilginç

Resmen benim sıkıntılarımı anlatmışsın bende aynı şişlik ağrı cekiyorum hatta ayakkabılarımı giyemiyorum daha şimdiden ve birde ayaklarimdaki yanma işte beni bu sıcaklarda bitiriyor resmen
Ayağının altı mı yanıyor canm benim acayip yanıyor ayaklarım ateş gibi oluyo

15+5 cnm

20. Haftada kilo gibi durmuyor merak etme, iyice yuvarlaksılaşıyor :))
İnşallah ya hamile gibi olmak istiyorum artık Yarın kontrolüm var insallah cinsiyette öğreniriz ya çok merak ediyorum senin belli miydi

İnşallah ya hamile gibi olmak istiyorum artık Yarın kontrolüm var insallah cinsiyette öğreniriz ya çok merak ediyorum senin belli miydi
Benim 11. Haftadan beri erkek diyor ama net değil diyor. Net demediği sürece her an her şey olabilir :) Çarşamba da ben gideceğim netleşir inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…