2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağlıklı olsun da ilk bebek olacak cinsiyet düşünmüyorum hiç. Rabbim bu kez sağlıkla bebeğime kavuştursun istiyorum sadece❤
Aminn inşallah. Benimde ilk bebek bizim icinde fark etmez dedigin gibi saglıklı olsun hayırlı bi evlat olsun ama insan merak ediyor

Aminn inşallah. Benimde ilk bebek bizim icinde fark etmez dedigin gibi saglıklı olsun hayırlı bi evlat olsun ama insan merak ediyor
He merak oluyor ama ilk gebelikteki kadar cinsiyete heyecanım yok. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah Hepimizi

Canım çoğu insanda varmış bende şişlik yok baktımda ayak ağrısını genelde herkes Doğuma kadar yaşıyor muş malesef

Kızlar ya dün wc de pencereye açık kırmızı kan gelmiş sandim ki malum yerden geliyor ama popomdan gelmiş ben napayım sizce bide kabizim basur mu oldum acaba :/

Ben
Kızlar ya dün wc de pencereye açık kırmızı kan gelmiş sandim ki malum yerden geliyor ama popomdan gelmiş ben napayım sizce bide kabizim basur mu oldum acaba :/
kronik kabızım cnm bazen uzun zaman çıkamadığımda rektal kanama olabiliyor. Hamilelerin kullanabileceği gaita yumuşatıcı şurup var onu kullanıyorum ara ara. Normalde sorunun yok ise bir iki seferlik kabız işen Şirin’i önerebilirim ama sigorta karşılamıyor

Canım çoğu insanda varmış bende şişlik yok baktımda ayak ağrısını genelde herkes Doğuma kadar yaşıyor muş malesef
Valla klasik ayakkabıda bedenim bir besen büyüdü yine. Gebelik varken şişiyor büyüyor bitince gidiyor şişlik

Ya ben hamilelikte yaşadım bu labizlik hani ciddi olabileceğini düşünmedim kanama görünce panikledim kayısı falan yeyim diyodum ama şurubu sorarım sagolasin canm acile gidecektim panikten

Valla klasik ayakkabıda bedenim bir besen büyüdü yine. Gebelik varken şişiyor büyüyor bitince gidiyor şişlik
Yok benim ne bacakta ne ayakta hiç şişlik yok çok şükür ama her akşam mutlaka Ağrı oluyor eşimde bayram tatilinde diye biraz fazla ayakta kaldım daha kötü oldum

Ya ben hamilelikte yaşadım bu labizlik hani ciddi olabileceğini düşünmedim kanama görünce panikledim kayısı falan yeyim diyodum ama şurubu sorarım sagolasin canm acile gidecektim panikten

Dulcosoft diye bir şurup var canım. Doktoruna danış, gebelikte, emzirmede ve çocuklarda kullanılabiliyor çünkü. Komple bağırsak temizliği değil sadece yumuşatma etkili. Beni ne meyve ne başka bir şey söktürmüyor çünkü.

Bir de yapabilirsen yarım çay bardağı zeytinyağı + 1 yemek kaşığı limon suyu içersen bağırsakaleın bebbek gibi oluyormuş Midem kaldırır mı diye deneyemedim ama limon suyunun tadını yumuşattığı söyleniyor. Bu doğal yolu aklında bulunsun.

Yok benim ne bacakta ne ayakta hiç şişlik yok çok şükür ama her akşam mutlaka Ağrı oluyor eşimde bayram tatilinde diye biraz fazla ayakta kaldım daha kötü oldum
Ayaklarını kalp seviyesinden yukarıda tur uzan akşamları cnm. Bir de masaj yap biraz kan dolaşımı bu dönemlerde yavaşlıyor salgılanan progeston hormonu nedeni ile

Amin kuzum amin , Allah kimseyi evladıyla sınamasın ❤
Amin canım. Amin.
Benim de oldu. Varia çorabı alacaktim nerdeyse. Ama tuzu azaltınca geçtiğini gördüm. Sen de tuzu kes ve bol su iç.
kızlar kabızlık cekiyormusunuz
Kabızlık yok henüz ama kaç gündür tuvalete çıkamadım. Ne yapsam bilmiyorum

Kızlar merhaba bişey danisacağım size normalde başladığım bir doktor vardı en son 13 haftalikken gittim doğumu hiç konuşmadık ben de erken diye sormadım sonra muayene ücreti 115 doğum ücreti 3100 olunca arkadaşlarımın tavsiye ettiği farklı bir hastanede farklı bir doktor daha deneyeyim dedim 15 haftalikken farklı bir doktora gittim muayene 65 doğum 1500 dediler doktor da Gayet ilgiliydi ama ilk doğumu sordu normal olarak sezeRyan deyince bu da sezeeyan olur dedi doğum 22 kasım görünüyor 10 gün önceden alırız dedi tuhaf geldi bişey diyemedim 10 gün erken değil mi diye aklıma takıldı sonra diğer doktorum ssvd de yaptırmış onun fikri neydi keşke konuşsaydım5diyorum gerçi benim catim dardı açılma olmayınca sancıya dayanamayıp beni sezeryana alın demistim

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak. abaca Kefir içen var mı ? Kimi yerde çok yararlı kimi yerde hamilelikte zararlı diye okudum. Bilgisi olan var mı acaba ?

Hatta 14 gün bile olabiliyor canım. Doğum sancısı başladıktan sonra sezaryen yapılmıyor ve bebeğin 40. Haftayı bekleyeceğinin garantisi yok, 2 hafta önceden de Doğum sancın başlayabilir o yüzden doğruyu söylemiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…