2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İlk çocukta sanciyla gitmiştim mecburen sezeyana alınınca öyle düşünmemiştim devam edeyim o zaman ben

İlk çocukta sanciyla gitmiştim mecburen sezeyana alınınca öyle düşünmemiştim devam edeyim o zaman ben

Ben geçen yıl ki doktoruma da sormultum son anda sancı başlayınca sezeryan önermiyor yapmıyoruz. Eğer normal istemiyorsan yaklaşık 2 hafta önceden alınıyor demişti. Doktorda bu takıldı ise aklına sorun etme canım

Kızlar ya dün wc de pencereye açık kırmızı kan gelmiş sandim ki malum yerden geliyor ama popomdan gelmiş ben napayım sizce bide kabizim basur mu oldum acaba :/
Hafif catlak olabilir canim anal fissür gibi yani. kabız olmamaya dikkat et insanin anasını aglatiyo yoksa o catlak. Sabahları 1 kaşık arkadaşın dediği gibi hakiki zeytinyagi varsa icebilirsen ac karnina iyi gelir. Bana da kayısi falan hiç fayda etmiyo.

39ile 38 arası alıyorlar cnm 2inci sezeryanlari

Benim de kızım belden uyuşmalı sezaryandı 39 hafta içinde alınmıştı ilki sezaryan ise 2. De mi sezaryan yapılıyor bende henüz konuşmadım çünkü şuan fetal dna yüzünden özel hastaneye gidiyorum onu sağ salim atlatınca yarı özel bi hastanede devam etmek istiyorum maddi olarak muayenesi doğum ücretleri uygun olan tabii bulabilirsem

Sezeryan sonrası normal doğum yapanlar var durumunuz uygunsa tabi ben hiç konuşmadım çatım dar ama çatı darlığı değişir mi onu bilmiyorum

Benim bugün göğsümden baya bir şeffaf yapışkan sıvı akmış. böyle bir şey yaşayan var mı?
Daha önce de 1-2 damla görmüştüm de önemsememiştim. Bugün yuvarlak bir şekilde elbisemi ıslatmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…