2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar meraba elimi karnima koydugumda pit pit atiyor sadece bir yer genelde doktor da ordan bakiyor karnima.. kalbini hissediyor olamm mumkun mi
7.aydan sonra, çok sessiz bir ortamda anca kalp atışlarını hissedersin.Şu anda mümkün değil kalbini hissetmen

Kızlar bugün 17+3 üm kontrole gittim bebeğimin boyu 17cm kilosu 210gr sizce nasıl

Hanimlar meraba elimi karnima koydugumda pit pit atiyor sadece bir yer genelde doktor da ordan bakiyor karnima.. kalbini hissediyor olamm mumkun mi
o pit pit herkeste olur canim hamile degilkende olurdu bende o senin kalp atisinin titresimi bebegin kalp atisini hissetmen mumkun degil ama pit pit pit degilde tek pit seklinde hissedersen o bebeginin hareketi olabilir

ikinci hamileligi olan arkadaslar size bir sorum var, kacinci haftada bebegin hareketlerini hissetmeye basladiniz??
ilk hamileligimde 19. haftada hissetmistim ama ikincisinde daha erken olur diyorlar. merak ettimde
İlkinde 21. Haftada hissetmiştim. Şu an 16’yım ve hissetmedim henüz cnm

12 hazirandan beri hareketlerini hissediyorum artik hatta sadece uzanirken degil otururken ayaktaykende hissediyorum yicem ellerini ayaklarini dün de ilk kez esim hissetti Allahim sana cok sukur nasil essiz bi duyguymus suan bunu yazarken bile kipir kipir oynuyor

Kızlar dr um afp testi için kan aldı benden bu test nedir bnm gibi yaptıran varmı sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış üçlü test yapmıyorum ama afp yapıyorum dedi ikili sonucum normaldi bu arada

Kızlar ben Galiba bebişin hareketlerini hissediyorum yatarken karnımdan bir dalga gelip geçiyor anlık sürekli uzanırken oluyor ama kesin Bebiş hareketi bence ayakta olmuyor

Kızlar dr um afp testi için kan aldı benden bu test nedir bnm gibi yaptıran varmı sonuçlar 10 gün sonra çıkacakmış üçlü test yapmıyorum ama afp yapıyorum dedi ikili sonucum normaldi bu arada
Üçlü testte geçen bir kan değeri canm o ben üçlü yaptırdım ordan dikkatimi cekti

Kizlar cevaplar icin tesekkur ederim.Genel olarak ayrintiliyi bekliyorsunuz heralde.Ben de sabirsizlik var biraz.Basladim yavas yavas almaya.Dun de a101 e bebek kuveti gelmisti maşrapasiyla beraber cok tatliydi.Onu aldim.Kafama yatan bir sey olursa aliyorum
Diger ay da besigini almayi dusunuyorum..Hepsini birden almak ya da her seyi son aylara birakmak zor olur diye dusunuyorum..

canim bende a101den aldim o kuvet setini kovasi masrapasi falan sonra bebek arabasini aldik anne yanı besigini aldim gorumcemden, bir kac parca kiyafet aldim geneli zibin olacak sekilde bir iki battaniyesi falan var cocuk odamiz nerdeyse doldu diyebilirim bende herseyi sona birakma taraftari degilim stres yapiyorum cunku bi an once hazir olsun gozumun onunde dursunlar istiyorum, ha bide bebek bakim cantasini aldim, agustos sonu eylul gibi de dolabini ve sifonyerini almayi dusunuyorum

Bana da annem almış o küvet setinden

Maşallah hepiniz bayağı alışveriş yapmaya başlamışsınız ben kızımda 30 haftalıkken almaya başlamıştım.. şimdiki hamileliğimde %80 kız olduğu için ilk kızımdan kalan çok kıyafet var çok birşey almayı düşünmüyorum açıkçası anca eş dostun aldığı şeyler olur sanırım.

Kızlar yeni test yaptırdım anti rubella ıgg 148.5 ıgm 0.255 anti cmv ıgg 500 ıgm 0.292 sizce nasıl bir sorun var gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…