2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ha bide kızlar şunlardan alırken mesela 6 tane alıyorsunuz 3 ünü ayaklı 3 ünü ayaksız alın çünkü maşallah bebekler çabucacık büyüyorlar bi bakıyorsunuz ki ayaklar uzamış bebişlerin ama ayaksız olunca azıcık küçüldüyünde de giydire bilirsiniz

iyi çok şükür. İnşallah bir daha olmaz

Bugün 19+6 olarak ayrintiliya girdim. Boyu poşu maşallah sorun yok. Her şey çok normal dedi. Ama minnagimin kalbinde bir beyaz leke gördü. Diğer bulgular normal olduğunda bizim için önemli değil bu muhtemelen kaybolup gidecek dedi. Ama tabii hamile anne kafası... Şu an canım çok sıkıldı. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli olsun tüm yavrular.

Kızlar bebişlerimiz kış bebişi olacaklar ya Rabbimin izni ile alışverişe başlarken kadife giysiler mi almamız lazım kış annesi varsa aramızda bizi bilgilendirse çok sevinirim
Ben kadife hiç kullanmadım. Her şeyi pamuk aldım. Kat kat giydirdik. Çünkü kalın olunca terliyorlar. Dışarı çıkarken de yelek giydirip battaniye sardım. Oğlum 29 Kasım doğumlu.

doktor onemsiz dediyse oyledir canim icini ferah tut boyu kilosu kac cikti

Sıkma canını kendiliğinden geçer o.Haftaya bende 19+6 da giricem tam ayrıntılıya.

Çok teşekkür ederim. Daha önce rastlamış miydiniz hiç, ben ilk kez duydum ve haliyle endişelendim
Arkadaşım ocak ayında doğum yaptı.Ona söylenmişti aynısı..Hatta beyazlık değil de parlaklık var denmişti.Kendiliğinden geçti sonra.Doktorlar neyin geçici neyin kalıcı olduğunu biliyorlar korkma

Canım boyu kilosu kaç çıktı bende haftaya Pazartesi girecem

Aynı şey benim de bebegimde var ben de kafaya fena taktım çok araştırdım eyer onunla birlikte başka bir bulgu yoksa geçip gidecek ve önemli bir şey deyil hem dk söyledi hem de araştırdım aynı şeyi okudum

Aaa ben de 28ine perinatolog randevusu almıştım Ümraniye'den detaylı için 19+4 oluyoruz. Baya zor oldu randevu bulmak hatta sevkli olduğu halde. 1 ay kadar önce kadın doğuma gitmiştim sevk etmişti yapılmadığını falan da söylememişti. Yapmazlarsa ne yapacağım bilmiyorum.
Zeynep Kamil'in kadın doğum randevu seçeneklerinde 20-24 hafta dopler ultrason var oradan alınıyor direk detaylı randevusu diye biliyorum.
Benim gittiğim hastane 450 dedi perinatolog var ama ona yaptırmayı düşünmüyorum son çare de olsa. Yeterli tecrübesi olduğunu düşünmüyorum doktorun.

Sağlıklı olsun tüm yavrular sağlıkla kavusalim hepimiz.

Aaaa benim bugün ayrintilida söyledi dr kendi doktorum iki hafta önce baktı bir şey dememisti.

merhaba kızlar...bebeğin kilo alması için ne yiyorsunuz.
Şu an pek bir şey yok aslında hepsi üç aşağı beş yukarı aynı gider. 28 29'dan itibaren bebeklerde kilo değişimi başlıyor. 32 gibi hatta. Muz, süt ve et :)) ama anne ve baba düşük doğum kilosuna sahipse çocuk da o Aralıkta oluyor

Kız nasıl yapıyor onu ben bir tek vurduğunu hissediyorum bide bikaç gündür tekme atıyor arada şiddetli atıyor korkutuyor benim ki :)
Canım nasıl tarif etsem karnımda bi nokta içerden şişiyor iniyor sonra bi yan tarafı şişiyor iniyor sonra altı üstü aynı şekilde gibiydi.
Balık gibi, balık kıvranması gibi. Mesela insanın içinde bi balık kıvransa böyle olurdu heralde :) ben de tekme hissetmek istiyorum...
ama bugün hiç birşey hissetmedim yine☹ Bakalım bir daha ne zaman olacak?

Senin başladığında her gün mü oluyordu? Yoksa aralıklı aralıklı mı başladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…