2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet cnm perşembe başladı bugün bitti şükür bebekte sıkıntı yok gibi sürekli oynuyor oglum senin nasil
Daha hareket hissetmiyorum valla sözde ikinci gebelikte erken hissedilirdi :) 16. Haftadayız

Cumartesiyi bekliyorum ben de aklıma takıldı şu idrarda kum çıkması. Umarım cidd bir şey çıkmaz canım. Onun dışında çok şükür iyiyim, dikişte de sıkıntı yok

bagirsak hareketinden cok rahat ayirt ediliyor canim bildigin tekme yani pat diye bisey oluyor icinde karnimi salliyorum yine tepki veriyor bazende sanki icimde takla atiyor bisey dönüyormuş gibi hissediyorum ki muhtemelen takla atiyor
Benimki takla atıyor gibiydi işte akşam bir daha hissettim.
Tekmeyi hissedemiyorum.. Dönüyor gibi ya da ittiyor gibi eliyle ayağıyla, esneme hareketi yapıyor gibi.

inşallah cnm sağlıklı gelsinlerde

Benimki takla atıyor gibiydi işte akşam bir daha hissettim.
Tekmeyi hissedemiyorum.. Dönüyor gibi ya da ittiyor gibi eliyle ayağıyla, esneme hareketi yapıyor gibi.
Kız nasıl yapıyor onu ben bir tek vurduğunu hissediyorum bide bikaç gündür tekme atıyor arada şiddetli atıyor korkutuyor benim ki :)

Peki bir şey önerdi mi, yani tekrar etmemesi için?
Tansiyon düşüklüyü bizde genetik canım hamilemolmadığım zaman bile bu sorunu yaşıyordum zaten yani şu an yapabileceyimiz tek şey günde 2-3 litre su tüketmek yüksek tansiyon olmasındansa düşük iyi diyor dk

Ben de salon icin dusunuyorum canim.Cok begendim..
Ben biraz kararsız kaldım haftaya Pazartesi detaylıyada gireyim öyle gidip alırım eşimle şöyle söyleyim bacım oyuncaklının fiyatı 170 tl oyuncaksızların fiyatıda 80 tl civarı bir fark yok başka zaten en fazla 6 ay kullanacak kararsız kaldım anlicağın

Kizlar daha once burda umraniye egitim araştırmada detayli ultrason çekiliyor demistim artik cekilmiyormus sadece riskli durumlarda bakiliyormus onu duzelteyim oncelikle, zeynep kamilde cektirebilmek icin bugun normal gebe poliklinigine muayene oldum asistana denk geldim malesef cinsiyetini gorebiliyomusunuz dedim bakti bakti kiz gibi demesin mi güldüm erkek demisti doktorum dedim sonra biraz cevirdi iste pozisyonu tam uygun degil ayagiyla kapatiyo falan dedi, sanirim bende hazirlik icin detayliyi beklicem bu arada bugun tam 18 haftaligiz simdiden detayli icin randevu aramaya basladim anca bulunuyormus cunku

Kızlar bebişlerimiz kış bebişi olacaklar ya Rabbimin izni ile alışverişe başlarken kadife giysiler mi almamız lazım kış annesi varsa aramızda bizi bilgilendirse çok sevinirim

Kızlar bebişlerimiz kış bebişi olacaklar ya Rabbimin izni ile alışverişe başlarken kadife giysiler mi almamız lazım kış annesi varsa aramızda bizi bilgilendirse çok sevinirim
Selam canim hayirli olsun benim ilk kiz kış bebeyi olmuştu oğlum da kış olacak inşallah Kadife fazla alma bence eyer evleriniz sıcak oluyorsa altlnda kısa kol body üzerine sleeper ve jeket yeterli olacaktır kadifeye dışarı çıkınca giydirmek için ala bilirsin

Selam canım sleeper nedirtulum mu şimdi mağazalarda satılan tulum lar olur mu kalın değil normal olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…