2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim belim çok ağrıyor. İlkinde olmuştu ama bu kadar değil. Şimdi bazen ayağa kalkamıyorum. Bazen ayağımın üstüne basamiyorum. Yatakta donemiyorum. Kötüyüm valla. Var mı bel ağrısı çeken? Ağrı eşiğin yüksektir. Ama dayanılır gibi değil bu. Fıtık olmasından şüpheleniyorum

Ayyy ne tatlı ben 2 kere hissedebildim şimdiye kadar:) ilk gebeliğin mi?

Bende sizinle aynı kafadayım değişebilirmi acaba 16. haftada kız olduğunu öğrendim kesin dedi ama bana erkek gibi geliyor ilkel yöntemlerime göre

O da iyiymiş

Bana önce erkek dediler
Sonraki kontrolde %90 kız dediler
Gecen hafta erkekte karar kilindi..
Artik detayliya kadar guvenmiyorum cinsiyete

cnm buna anne yanı dedim besik gibi değil ama çok rahat park yatağın içine koyarım nasipse kıyafetleri civilim den aldım park yatak alcam onuda eylül gibi nasipse

Ben henüz hissetmedim gibi geliyor yada ben anlamıyorum bilemiyorum ama o günleri sabırsızca bekliyorum
Ay ben de sık sık hissedeceğim günler sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün sabah hissettiğim bağırsak hareketine benziyordu ama farklıydı. Bağırsaklarda değildi o glup glup hareket

Çok yakında fark edersin canım.
21-22. Haftadan sonra netleşiyormuş.
Ben de çok heyecanlıyım

Son düzenleme:
evet ilk gebeligim canim 17. Haftamda hissetmeye basladim net olarak
Ben de 14 gün önce hissettim ilk çok kısaydı tam bir şey anlamadım. Onu saymadım tam. 4 gün önce içimde bir balık dönüyor gibi oldu biraz daha uzundu.
Bu sabah baya içerde bir can oynadı. Bağırsak hareketi bezeriydi
Seninki nasıl oluyor?

Umarım artık sıklaşır da içimiz daha rahat olur.

bagirsak hareketinden cok rahat ayirt ediliyor canim bildigin tekme yani pat diye bisey oluyor icinde karnimi salliyorum yine tepki veriyor bazende sanki icimde takla atiyor bisey dönüyormuş gibi hissediyorum ki muhtemelen takla atiyor

Gule gule kullansin bebisin canim.Ya ben de bunlardan gordum.Yeni kesfettim.Ben de bundan almayi dusunuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…