Kızlar benim belim çok ağrıyor. İlkinde olmuştu ama bu kadar değil. Şimdi bazen ayağa kalkamıyorum. Bazen ayağımın üstüne basamiyorum. Yatakta donemiyorum. Kötüyüm valla. Var mı bel ağrısı çeken? Ağrı eşiğin yüksektir. Ama dayanılır gibi değil bu. Fıtık olmasından şüpheleniyorum
12 hazirandan beri hareketlerini hissediyorum artik hatta sadece uzanirken degil otururken ayaktaykende hissediyorum yicem ellerini ayaklarini dün de ilk kez esim hissetti Allahim sana cok sukur nasil essiz bi duyguymus suan bunu yazarken bile kipir kipir oynuyor
Canim marka olarak ne tercih ettin??Bir de anne yani yatagi foto atabilir misin?Ben mobilya almayi dusunuyordum ama herkes kullanmadim ilk aylarda diyor.Dedim.basta kucuk bir sey mi alsam?Kararsizim.
cnm buna anne yanı dedim besik gibi değil ama çok rahat park yatağın içine koyarım nasipse kıyafetleri civilim den aldım park yatak alcam onuda eylül gibi nasipse
Ay ben de sık sık hissedeceğim günler sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün sabah hissettiğim bağırsak hareketine benziyordu ama farklıydı. Bağırsaklarda değildi o glup glup hareket
Çok yakında fark edersin canım.
21-22. Haftadan sonra netleşiyormuş.
Ben de çok heyecanlıyım
Ben de 14 gün önce hissettim ilk çok kısaydı tam bir şey anlamadım. Onu saymadım tam. 4 gün önce içimde bir balık dönüyor gibi oldu biraz daha uzundu.
Bu sabah baya içerde bir can oynadı. Bağırsak hareketi bezeriydi
Seninki nasıl oluyor?
Ben de 14 gün önce hissettim ilk çok kısaydı tam bir şey anlamadım. Onu saymadım tam. 4 gün önce içimde bir balık dönüyor gibi oldu biraz daha uzundu.
Bu sabah baya içerde bir can oynadı. Bağırsak hareketi bezeriydi
Seninki nasıl oluyor?
bagirsak hareketinden cok rahat ayirt ediliyor canim bildigin tekme yani pat diye bisey oluyor icinde karnimi salliyorum yine tepki veriyor bazende sanki icimde takla atiyor bisey dönüyormuş gibi hissediyorum ki muhtemelen takla atiyor