2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum su an doktorum tek kullanımlık toz ve antibiyotik verdi bebeğinde pozisyonu ters baş yukarı ayaklar aşağı zaten alttan ağrım var birde üstüne üstüne vuruyor
cnm bol su iç benim 1ay sürdü üstünede kum döktüm toz çok ise yarıyor sürekli idrara çık tutma sakin

Merhaba kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı sabah aradı doktorum yüksek çıktı gel dedi yanıma birazdan gideceğim moralim bozuldu birden
Hiç bozma moralini. Benim de yüksek çıktı. İkinci yükleme normal çıktığı halde diyet önerisine uyuyorum inan çok daha iyi hissediyorum kendimi. İşlenmiş şeker ve beyaz un yok diyetimde. Sınırda çıkmıştı çünkü.
Daha rahat daha hafif daha iyiyim.

Merhaba kızlar dün şeker yüklemesi yapıldı sabah aradı doktorum yüksek çıktı gel dedi yanıma birazdan gideceğim moralim bozuldu birden
İdrar testinde ne yazıyor. Ben de şüphelenip yaptırdım. Her şey normal görünüyor gibi geldi bana az önce internetten baktım sonucuma.

Canım.cok geçmiş olsun inşallah gebelikten sonra geçecek. Allah yardım etsin.
Allah razı olsun canım geçer inşallah da ne biliyim insan üzülüyo birsürü ilaç kullanıyorum zaten trodtir vitaminlerdir bir de bu eklendi üstelik artırabilir de doktor bir hafta ölçümlere devam edecek bakalım

Benim de sizlerin aksine sekerim düşüyor.sabah açlık sekerim 82 civarı kahvaltıdan bir saat sonra ölçüm yapıyorum 69 ile 79 arasına düşüyor.tokluk sekerim bir kere en yuksek 115olmustu.gun için de de aynı devamlı hiç bir şey yememisim gibi oluyor.bu sebebden dolayı da kilo.alimim hızlı oluyor

Bende baslamadim.bebek.alis verisine eylül ayında almaya başlıyacam biraz mevsimine uygun şeyler almak da istiyorum.yeni doğanlar bana da çok.kucuk geliyor sanki alırsam.cok küçük gelecekmis gibi 3 6 ay arası daha çok alacam.sanirim.

Saol canim baya kucuk geldi de kiz cocuk benimki
İnsana çok küçük geliyor bakınca ama merak de onu kullanır. İri bir bebek bile bir hafta kullanır onu. Bir haftada da biter o bez :))
Ben kız erkek ayrımı olacağını düşünmüyorum yenidoganda. İlk bir hafta bebekler çok küçük oluyor zaten. İlk paket bez de hemen bitiyor 3 5 güne. Biz erkek bebekte 3700 doğmuştu 15. gün huggies 2 numaraya geçmiştik. Sonrasında erkek bebek daha çok çiş çıkarıyor. Karnından özellikle o yüzden kızdan hızlı büyüyor numaraları

Ah canım bak bunca şey var bir de onu takma şimdi kafana. Vardır bunda da bir hayır. Allah dermansız dert vermesin. Geçecek inşallah hepsi. Az kaldı en fazla 3 ay. Sık dişini sabret Allah büyüktür. İnşallah dozu artmaz.
Bir de şeker yüklemesi yapmayın diyorlar ahhh iyi ki yaptırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…