2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var mı aranızda ben bugun yaptırdım

Kizlar meraba bugun sleepy bebek bezi aldim 1 numara 2-5 kg gayet kucuk siz kac numara alicaksiniz
Kizlar meraba bugun sleepy bebek bezi aldim 1 numara 2-5 kg gayet kucuk siz kac numara alicaksiniz
Ben de bir numara alacam ilk haftalarda çok fazla bez kullanılıyor küçük gelmeden bitiyor zaten sadece hangi markayı alacağıma karar veremedim.prima oğlum da kullandığımda çok sızdırıyor diye iki ya da üç ay zor kullandım.molfiks alerji yapmıştı.ama can bebe çok kullanışlı oldu bizim icin.

Yaa hiç sorma neye hizmet ediyorlar bilmiyorum diyetle bile çok yüksek dedi doktor ki ben daha 6,5 kilo aldım ailemde şeker geçmişi de yok zayıfım benim kafam karışmıştı bende çıkmaz dedim ne gerek var zaten zararlı diyolar falan dedim ama doktorum sen beni dinle mutlaka yapalım dedi ve sonuç iyi ki de yaptırmışım bende çıkmaz demeyin çıkabiliyor

Yüksek olması bebeğe zarar düşük olması iyi canım ben diyetle bile düşüremedim insülin başlandı yemek yiyince yığılıyorum bi kenara canım gidiyomuş gibi oluyorum Allah kimseye vermesin

idrar da bi sıkıntı yok ama adım attırmıyor, 3 ten sonra bi gideyim bari
Gittin mi canım. Her şey yolundadır inşallah ?
Stresten öyle oldu çok hareketliydi yoksa neyseki düzeldi biraz su 15 kasım bir an önce gelsede sezaryen olsam yoksa kafamda kurup kurup duruyorum
Uzun süre hareket hissetmediğinde dediklerimi yap canım. Rabbim sağlıkla sona ulaştırsın hepimizi inşallah.

Benim de yüksekti canım insilün verdiler diyetle düşmeyince inşallH senin ki düşer
Gittim açlık 88 tokluk 198 dedi ama sonucu vermedi bana hemen bir şeker ölçüm cihazı aldım 1 hafta her yemekten 1 saat sonra ölç dedi 1 hafta kontrol edelim dedi beyaz ekmek pirinç patates pasta falan yeme dedi bugün yemekten 1 saat sonra ölçüm 120 çıktı yarin ölçmeye devam edeceğim

İdrar testinde ne yazıyor. Ben de şüphelenip yaptırdım. Her şey normal görünüyor gibi geldi bana az önce internetten baktım sonucuma.
Gittim açlık 88 tokluk 198 dedi ama sonucu vermedi bana hemen bir şeker ölçüm cihazı aldım 1 hafta her yemekten 1 saat sonra ölç dedi 1 hafta kontrol edelim dedi beyaz ekmek pirinç patates pasta falan yeme dedi bugün yemekten 1 saat sonra ölçüm 120 çıktı yarin ölçmeye devam edeceğim

Inşallah sorun yoktur benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmak istemedi genelde bebek iri olunca yapıyoruz dedi benim bebeğim haftasıyla uyumlu yinede dikkat et ekmek alımını azalt

Kızlar tekrar merhaba açlık şekerim 88 tokluk doktor 198 dedi ama tahlil sonucuna e nabiz dan baktım 190 çıkmış, bir tane şeker ölçüm cihazı aldırdı 1 hafta boyunca ölç dedi ona göre yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendireceğim dedi bugün ölçtüm aksam yemeğinden 1 saat sonra 120 çıktı bakalım diğer günler nasıl çıkacak ekmek pirinç patates yeme dedi

Canım Atıl Yüksel sorun yok dediyse yoktur, hiç kafana takma rahat ol. Atıl hoca bu konudaki bir numaralı hocadır ve bugüne kadar neredeyse hiç yanılmamıştır bu gibi konularda. Sen gönlünü ferah tut, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.

Kızımdan biliyorum hem erken doğmasına rağmen çok çabuk büyüdü ama ilk zamanlar 0-3 bilr büyükdü kuzuma

Canım açlık 90 dan toklukta 140 dan büyük olursa diyete rağmen ilaç başlıyorlar eğer değilse diyetle devam ediyorsun

Benim yarin kontrolum var ve yapilacak muhtemelen kacinci haftadasın canım ben yarın 29 oluyorum eczaneden kendin mi alıyorsun yoksa hastaneden mi yapıyorlar
Bende yarın 29 oluyorum canım yok hastaneden kendileri yapıyo özel hastanede ücretini alıyorlar ben devlette yaptırdım hiç ücret ödemeden Özelde 200 250 lira falanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…