2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
tesekkur ederiz, çatı muayenesinde doktor çatın iyi derse bence deneyebilirsiniz normal dogumu benim esimde 4.5 kilo dogmus ona cekerse diye korkuyodum ama suan normal seyrediyo bakalim
İri bebekte normalin riski çok oluyor. 4 kilonun üstünü doğurmak istemiyorlar. Omuz kol incinmesi en sık yaşanan durum

Kullanmama rağmen var. Kanda mg normal aralıkta çıkmasına rağmen bi de
Ben de kullanıyorum ve kramplar devam ediyordu. Doktor günde iki doza çıkardı. Şimdi hafif kasılmalar var. Karında hafif kasılma normal kabul ediliyor da kol bacak ciddi kasılma kramp bir supheleniyor doktor. Benim ilk bebekte ciddi kasilmalarim ve sancım vardı o yüzden temkinliyiz.

Kollarda bacaklarda kasılma var mı? Magnezyum kullanıyor musunuz?
hayir sadece karnimda kasilma oluyor, magnezyum bi sure kullandim sonra usendim biraktim bayadir kullanmiyorum duruyo bos bos ondan olabilir mi ki eger oyleyse baslayayim hemen

İri bebekte normalin riski çok oluyor. 4 kilonun üstünü doğurmak istemiyorlar. Omuz kol incinmesi en sık yaşanan durum
tabiki riskli ama bazi doktor ve gebeler bu riski göze alip deneyebiliyorlar tamemen ikisine kalmis bi durum

Güzel hamişler inşallah mutlu bi şekilde sonlansın hamileliğiniz ben hiç mutlu değilim aç geçiriyorum hamileliğimi canımın çektiği hiç bir şeyi yiyemiyorum dua edin bana lütfen

Güzel hamişler inşallah mutlu bi şekilde sonlansın hamileliğiniz ben hiç mutlu değilim aç geçiriyorum hamileliğimi canımın çektiği hiç bir şeyi yiyemiyorum dua edin bana lütfen
ay canim ya sekerden dolayi dimi ? Allah yardimcin olsun bebegin icin sabret canim az kaldi hayirlisiyla dogurunca herseyi yersin

ay canim ya sekerden dolayi dimi ? Allah yardimcin olsun bebegin icin sabret canim az kaldi hayirlisiyla dogurunca herseyi yersin
Evet canım şekerden üstelik düşse normal seviyelere yaklaşsa yeter ama yok doktor her hafta iğnenin dozunu artırıyor ama yine aynı bazen diyorum yemesemde düşmüyo yiyim gitsin diyorum ama yapamıyorum çok bunaldım

hayir sadece karnimda kasilma oluyor, magnezyum bi sure kullandim sonra usendim biraktim bayadir kullanmiyorum duruyo bos bos ondan olabilir mi ki eger oyleyse baslayayim hemen
Eğer doktor tavsiyesi ile basladiysan o ilk basladiginda şimdi kullan. Kasılmalar çok olmamalı bu haftalarda.

Sakin ol canım az kaldı. En fazla iki ay sonra yavrularımız kucagimizda olacak ve bu yaşadıklarımız geride kalacak. Az daha sabır. Zor biliyorum ama sabır Allah'ın izniyle sadece anı olarak kalacak bunlar.

Sakin ol canım az kaldı. En fazla iki ay sonra yavrularımız kucagimizda olacak ve bu yaşadıklarımız geride kalacak. Az daha sabır. Zor biliyorum ama sabır Allah'ın izniyle sadece anı olarak kalacak bunlar.
Öyle canım allah razı olsun ama düşmüyor ki şeker seviyelerim gittikce yükseliyo doktorda iğneyi artırıyo bacaklarım morardı artık aç kalmama iğne olmama değmiyor düşse inan hiç dert etmem yavrum için derim ama bi etkisi yok

Bende ilkinde öyleydim canım inan çabuk geçiyor bebişim için değer bu hamilelikte şeker yok canım yemek yemek istemiyer 8 kilo aldım ilkinde 7 kilo ile doğum yspmıştım

Bende ilkinde öyleydim canım inan çabuk geçiyor bebişim için değer bu hamilelikte şeker yok canım yemek yemek istemiyer 8 kilo aldım ilkinde 7 kilo ile doğum yspmıştım
Bebeğim sağlıklı olsun da herşeye razıyım bende ama düşmüyor ki risk devam ediyor yani

Bebeğin gelişimi nasıl peki?

geçmiş olsun cnm diyetine dikkat zamanla düzelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…