2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Pozisyonu baş aşağı ama yer değiştiriyor doktorun dediğine göre çok hareketli bir bebek.Çatıya henüz bakmadı, haftaya devlette bi doktora görüncem sonra başka bi özele daha gidicem bakalım herkes aynı şeyi söyleyecek mi . Eğer öyleyse kabullenmekten başka çarem yok

Maşallah canım bebişe ❤ Genelde özelde zaten sezeryana yönelik oluyor mesela gecenlerde birisi 4.200 kilo bebegi devlette normal dogurmuş ama özelde olsa hemen sezeryan diyolar sen bi kaç doktora danış yine de bide şimdiden belli olmaz ki daha zaman var belki de o kadar iri doğmayacak son zamanlarda çok kilo almayacak hayırlısı olsun hakkında

Masallah

Teşekkür ederim size de maşallah İyi mi kötü mü bu durum bilebilsem bi
tesekkur ederiz, çatı muayenesinde doktor çatın iyi derse bence deneyebilirsiniz normal dogumu benim esimde 4.5 kilo dogmus ona cekerse diye korkuyodum ama suan normal seyrediyo bakalim

Bu kasılma dediginiz tam olarak nasıl oluyor ve nerde oluyor bi tarif eder misiniz kizlar
benimde burdan bildigim kadariyla karnin tamamen sertlesmesi canim mesela suan dokun karnina cok olmasa bile bi yumusaklik vardir ama kasilma olunca semsert oluyo insan dokunmasa bile anliyo kasildigini zaten karnina bi taş oturuyo sanki

Kızlar bebislerinizin hareketleri nasıl. Benim son dönem azaldı sanki. Sıkışıyorlar mı acaba. Var mı böyle bi durum hisseden

benimde burdan bildigim kadariyla karnin tamamen sertlesmesi canim mesela suan dokun karnina cok olmasa bile bi yumusaklik vardir ama kasilma olunca semsert oluyo insan dokunmasa bile anliyo kasildigini zaten karnina bi taş oturuyo sanki
Benimde göbek deliğinin üst tarafı özellikle,dokununca ve üzerine yatınca falan acıyor dun uyuyamadım acaba çocuğumu eziyormuyum diye

aynisi oluyo iste canim kalbim yerinden cikacak sanki nefes almami bile engelliyo kesik kesik almaya basliyorum doktora bunuda soyledim mutlaka kardiyolojiye git bi dahaki randevuna kadar gitmis ol dedi
Yarın benim de dr randevum var tekrar söyleyeceğim kasılmalarımı geçen sefer normal demişti yarın yine söyleyeceğim nefesimin daraldığını falan da söylerim bakalım ne dicek

Teşekkür ederim hepimizin kuzusuna maşallahAllahım esirgesin hepsiniDenersin ama risk almak istiyorsan dene dedi doktor saolsun.İnşallah biraz durur diye dua edicem

tesekkur ederiz, çatı muayenesinde doktor çatın iyi derse bence deneyebilirsiniz normal dogumu benim esimde 4.5 kilo dogmus ona cekerse diye korkuyodum ama suan normal seyrediyo bakalim
Maşallah bizim babamız da iriymiş çekmiş genler Bakalım çatıya bakarsa tabi ,denemek bile istemiyor öyle katı bir kadın. İnşallah hep normal gidersiniz

5 hafta uzatmayı vermedi mi dr ? Benim müdürüm de bugün sordu ben net cvp veremedim. Dr erken doğum olabilir dedi. 17 eylül de 32+0 oluyor. Benim bebeğim de iri. Şeker çıkmadı. 30.haftada 2 kg çıktı. Ne yiyorsun diye sordu. 3 hafta önden gidiyor. 33 haftayla uyumlu demişti. Bir sonraki randevu 2 ekimde.

Teşekkür ederim hepimizin kuzusuna maşallahAllahım esirgesin hepsiniDenersin ama risk almak istiyorsan dene dedi doktor saolsun.İnşallah biraz durur diye dua edicem
Amin canım insallah. Sezeryanda olsa sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza önemli olan o hayırlısı olsun bende normal olmasını çok istiyorum insallah olur

Nasi bi sey canim resmini atar msin

İzni verdi ama kendini iyi hissetmezsen gelirsin sonlandırırız da dedi. üç hafta önden gidiyomuşum sizle aynı sayılırız.Benim doktorum da yeme içmeyle alakalı değil sen engel olamazsın genetik dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…