2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya bi ben mi kilo almıyorum,üstüne üstük 2 kilo vermişim yine Bebeğin gelişimi gayet iyi,boyu kilosu haftasiyla uyumlu ama kilo veriyorum.

bel agrim icin vermisti bugun tekrar basladim sen soyleyince insallah faydasi olur
Benim ilkinde kasılma sancı erken başladığı için bunda dikkat ediyoruz. Belki magnezyum kullansam ne kramplar ne kasılmalar ne de sancı olmayacak servisks kisalmayacakti
Ben hepsini normal sanmıştım doktora söyleyip kadın beni hastaneye yaptırana kadar.

Canım 26 ağustosta gittim boyunu söylemedi kilosu 1200 dedi boyu haftayla uyumlu dedi sadece
bende 27sinde gitmistim 1233 gram 37.5 cm di. Dünde gittim 1467 gram 38.5 cm olmus. Bu arada boyu ultrason kagidinda fl diye yazan degeri 7 ile carparak bulabilirsin. Kilosu normalde boyu biraz kisa geldi bana doktor esimin boyunu sordu 1.85 dedim niye uzun mu olcak bebek dedim boyu sana cekecek gibi dedi bende kisayim 1.58

Benim ilkinde kasılma sancı erken başladığı için bunda dikkat ediyoruz. Belki magnezyum kullansam ne kramplar ne kasılmalar ne de sancı olmayacak servisks kisalmayacakti
ilkinde nst de sanci cikiyor muydu ? Ben dun nst ye girdim ama sanci kasilma herhangi bisey cikmadi

ilkinde nst de sanci cikiyor muydu ? Ben dun nst ye girdim ama sanci kasilma herhangi bisey cikmadi
Sancı anına denk gelince çıkıyordu
Günde 5 defa nst'ye bağlıyorlardi. Magnezyumun kasilmalarda önemli olduğunu o dönem öğrenmiştim

Boy hesabını dediğin gibi yapcam canım bilmiyordum teşekkür ederim ben 19 da gidicem merak ediyorum bende 30+3 deyim şuan bende kısayım inşallah boyu bana çekmez

Sancı anına denk gelince çıkıyordu
Günde 5 defa nst'ye bağlıyorlardi. Magnezyumun kasilmalarda önemli olduğunu o dönem öğrenmiştim
benimde denk gelmemis olabilir o zaman zaten 15 dk anca surmustur nst

Boy hesabını dediğin gibi yapcam canım bilmiyordum teşekkür ederim ben 19 da gidicem merak ediyorum bende 30+3 deyim şuan bende kısayım inşallah boyu bana çekmez
rica ederim canim bende bugun 30+4 iste ben artik 15 gunde bir gitmeye basladim. Bebek kızsa cok sorun degilde benimki erkek boyu babasina cekse iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…