2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim de bir ayakkabim oluyor suan. Olsun katlanacagiz artik bebisler dogana kadar.
Sen kacinci haftada basladin dogum kurslarina?
3 haftadır gidiyorum canım şimdi 33. Haftaya yeni girdik. Sanırım 29. Haftada başlamış oluyorum.
Ama doğumdan 1 ay önce başlamak tavsiye ediliyor. Biz biraz erken başlamış olabiliriz.
Kurstaki hemen hemen herkes bizden 3-4 hafta önde, en erken başlayan biziz galiba

Amin canım insallah. Sezeryanda olsa sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza önemli olan o hayırlısı olsun bende normal olmasını çok istiyorum insallah olur
Ameliyat olması korkutuyor herşeyin normali doğalı olsun diye çok istedim ama dediğiniz gibi sağlığı söz konusu,sağlıkla kucağıma alayım en mühimi o.İnşallah olur dileğiniz

Gebelik eğitim kursumu dediğiniz? Yoga plates extra egitim falan verildi.Ben 23.haftada başladım 3 hafta sürdü o zaman ben epey erken başlamışım

Ben de şekerden dolayı diyet yapıyorum normalde 13 kilo almıştım diyet yapınca 2 kilo verdim ödem gitti ayağımda sis kalmadı iki kilo ödemden gitti sanırım şekerim de normale döndü

Tam olarak şurada oluyor diyemem canım,çünkü sürekli farklı bir yerde oluyor.Bebek bir tarafa toplanıyor gibi oluyor.Sertleşiyor.
Ağrı da oluyor mu?
Benim bugün bütün karnım ağrıdı gaz sancısı gibiydi. Afedersiniz tuvalete çıktıktan bir süre sonra geçti ama gaz sancısından farkı karnımın bütününde ağrının olmasıydı.

Gebelik eğitim kursumu dediğiniz? Yoga plates extra egitim falan verildi.Ben 23.haftada başladım 3 hafta sürdü o zaman ben epey erken başlamışım
Yok, benim gittiğim doğuma hazırlık kursu.
Doğumun nasıl başladığı, değişik başlama şekilleri var, nişan gelmesi, mesela su gelebilirmiş ve ağrı başlamayabilirmiş hemen, o zaman 2 rahat olun panik yapmayın dediler.. Ya da direk sancı ile başlayabilir doğum v.s.

İşte bebeğin nasıl doğduğu, doğum öncesinde ve esnasında doğumu kolaylaştırmak için hangi hareketlerin yapılabileceği gibi bilgiler veriliyor benim gittiğimde. Yoga pilates yok mesela hiç.

Ben son 2 ay da haftada bir kilo aldim. Biraz daha yememe dikkat etmem gerekiyor sanirim. Herkes son aylarda daha cok kilo alirsin diyor insallah 20 yi gecmeyiz .
İnşallah... ben bir seferinde bir ayda 3 kilo almkşım. Çok korktum o ay
6. Aydı galiba.

O dediklerin bizde ilk hafta verildi 2.hafta yoga +eğitim 3.hafta plates verildi.
Mesela sadece eğitim olan 1.haftada dediğin gibi sanci veya nişan gelirse hemen hastaneye gelinmemesini ama su geldiğinde gelinmesi gerektiğini.sancilar 5dk 1 gelirse de hemen gelinmesini,normal dogum evreleri,sezeyan (epidural spinal suda dogum)vb.. şeyler anlatıldı.

Ben de şekerden dolayı diyet yapıyorum normalde 13 kilo almıştım diyet yapınca 2 kilo verdim ödem gitti ayağımda sis kalmadı iki kilo ödemden gitti sanırım şekerim de normale döndü
Ah, ne güzel olmuş. Geçmiş olsun.

Yoga keşke olsaydı bizde de, çok seviyorum.
3 haftadır bu tarz bilgiler veriliyor. İşte doğuma yakın başlamasını bilgilerin taze kalması için tavsiye ediyorlar galiba ama en önemlileri zaten insanın aklında kalıyor.

Valla ben hem not aldım hemde kitapçık verdiler.baya faydalı bilgiler var.yoga müthiş birşey ama plateste çok zorlandım şimdi olsa yapamam heralde epey agirlastim çünkü.bizim her çarşamba var kurs.3 haftada bir başa sarıyor yogaya doğuma kadar gitmeyi dusunuyorum

Buna zaten hastanede doktor karar verir merak etmeyin. Mama alıp hazırlamaya gerek var mı? Her eczanede var nasılsa. Mecbur kalınırsa elbette gerekli ama şimdiden bu lafı düşünmeyin derim.ben

İyi yaparsın doğumu kolaylaştırır.

Esin ile beraber mi katiliyorsun kursa? Ben de haftaya soracagim dr a hastanenin oyle bir kursu varsa Ben de katilmak isterim. Ilk gittigim italyan dr da 28. Hafta da basliyordu kurs. Bu dr u hic kurstan bahsetmedi.
Ben de 13 kilo aldım. Son aylarda daha mı çok alınıyor acaba?
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo verilir hiiiiiiiç dert değil.
kesinlikle canim, bebisler Iyi olsun da veririz bir sekilde.
İnşallah... ben bir seferinde bir ayda 3 kilo almkşım. Çok korktum o ay
6. Aydı galiba.
Seninki yine Iyi, ben son iki ayda 8 kilo aldim.ilk baslar da midem bulanmasaydi kac kilo alirdim dusunemiyorum bile.

kızlar 5kilo aldım ben çok mutluyum inşallah almam daha oğlumda 20 kilo almışsın kızımda 10 bunda az aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…